Partyflock

Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017

Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017

gepubliceerd door , op
Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017 (afbeelding)
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend. Op zondag 12 november is de show vanaf 21.00 uur live vanuit Londen op MTV te volgen, maar er kan door fans nu al gestemd worden op hun favorieten via www.mtvema.com/nl-nl/vote.

Chereen Gayadin, Director Talent & Music Viacom Benelux: "De vijf talentvolle genomineerden wisten ons afgelopen jaar te verrassen op het gebied van muzikaal succes en fan engagement. We zijn enorm trots op de diversiteit die deze Nederlandse artiesten bieden binnen de huidige muziekcultuur en daarom bieden we ze door middel van deze nominatie graag een podium buiten Nederland."

Maurice Hols, SVP en General Manager Viacom Benelux: "De MTV EMA is het grootste muziekspektakel van het jaar en elk jaar weer een hoogtepunt voor Viacom Benelux omdat het onze fans zowel online, offline als via televisie samen brengt. Nadat we de show vorig jaar naar Rotterdam hebben kunnen halen zijn we dit jaar met deze vijf Nederlandse genomineerden en Martin Garrix in de internationale categorie voor Best Electronic wederom goed vertegenwoordigd. De MTV EMA Pre-Party, die we 6 november in Amsterdam houden, is een viering van al dit lokale talent en een mooie kick-off voor de show in Londen."

Kay Nambiar en Monica Geuze reiken award uit tijdens MTV EMA Pre-Party
Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Sir Adam in Amsterdam reiken MTV-host Kay Nambiar en vlogger Monica Geuze op maandag 6 november de award voor Best Dutch Act uit. Kaarten voor de Pre-Party zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen, o.a. via mtv.nl.

5 opmerkingen

Als dit serieus de beste acts zijn die we in ons land hebben, dan is het toch wel treurig gesteld...­ Er zitten een paar acts tussen die wel aardig zijn hoor, maar daar blijft het bij.­
Ik mis de naam van een grootheid als Dries Roelvink.­ Nu wel een schraal lijstje.­
Vroeger ging het hier over dance muziek......­

Uitspraak van Allstyles op vrijdag 6 oktober 2017 om 10:45:
Vroeger ging het hier over dance muziek......­

Haal Hazes weg en je kunt ze allemaal tegenkomen op een electronic event. Dance wordt weggelaten, want EDM is te besmet in Amerika vanwege drugsdoden op festivals. De nummer een dj is ook genomineerd in de categorie Electronic , alsof de rest akoestisch is. Tijden veranderen.
laatste aanpassing