Partyflock

SLAM! start om 12:00 de SLAM! Mixmarathon

 

SLAM! start om 12:00 de SLAM! Mixmarathon

gepubliceerd door , op
Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!. Ook dit jaar is het radiostation sterk vertegenwoordigd tijdens het ADE. Zo komt SLAM! met een extra lange editie van de SLAM! MixMarathon, die start op woensdagmiddag 12:00 uur in het Nachtlab te Amsterdam en eindigt met een gelijknamig evenement in de Ziggo Dome op vrijdag 20 oktober.

Meer dan 50 dj's draaien een liveset op SLAM! tijdens het Amsterdam Dance Event. De grootste nationale en internationale dj's nemen plaats achter de dj-booth van SLAM!, zoals Hardwell, Armin van Buuren, Don Diablo, Oliver Heldens, Alan Walker, Sunnery James & Ryan Marciano, Yellow Claw en vele anderen.

De SLAM! MixMarathon is 3 dagen te volgen, te horen en te zien via de radio, SLAM! TV en op slam.nl. Daarnaast brengt SLAM! zaterdagavond! vanaf 18 uur techno, deephouse en techhouse met een speciale ADE-editie van The Boom Room.

SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Bij Tom, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.

1 opmerking

"­Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!."­

Wie dan?