Partyflock

FestyLand telt af

FestyLand telt af

gepubliceerd door , op
FestyLand (flyer)
Met 6,1 kilometer aan hekwerk en ruim 180.000 kilo aan steigermateriaal, wordt er momenteel keihard gewerkt om het 70.000 m2 tellende terrein om te toveren tot een sfeervol tentenkamp op recreatiepark Hemelrijk! De opbouw ligt perfect op schema en het sfeervolle festival rijst gestaag uit de grond. Nog slechts enkele dagen voordat FestyLand op vrijdag 6 oktober de poorten opent. Het festivalseizoen van 2017 wordt vakkundig afgesloten met onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Waylon, Broederliefde, R3hab, Tujamo (DE), Julian Jordan, RONDÉ, BZB, Navarone, Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Memphis Maniacs, Indian Askin, Andy Frasco (USA), Jebroer, LNY TNZ, Baby Blue, The Wetnecks Orchestra (USA), Les Truttes (BE), Mike Williams, Rilan & The Bombardiers, SFB, Weekend Warriors, Tony Junior, Secret Cinema, John West & Lange Frans, The Grand East, Childsplay, LVNDSCAPE, La Fuente, The Darkraver en The Gwoof (incl. Rudeboy)! De organisatie is zo goed als klaar voor de tiende editie van dé afsluiting van hét festivalseizoen!

Muziek, speciaalbier & wijn in de FestyLand Acoustic
De timetable voor de FestyLand Acoustic is bekend! Deze area is thé place to be om je favoriete artiest in een intieme setting te zien! Op vrijdag 6 oktober zijn er akoestische optredens van BZB Unplugged, The Grand East, Robert den Hartigh ft. Cill, Janique & Niels, Flemming en Verdraaid Vinyl. Zaterdag 7 oktober staan Andy Frasco (USA), Dokter Watjes, Navarone, Rex Pharao, De Paloma's, Fritz & Danny, Beat The Stones, Van Binsbergen Trio, DJ Forty-Five en Verdraaid Vinyl op het affiche. Naast een fijn stukje muziek kan er al zittend in een knusse huiskamersetting genoten worden van een versbereide koffie, speciaalbier of een lekkere wijn van de wijnbar, eventueel aangevuld met de beste nootjes! De complete timetable is te vinden via festyland.­nl

Timetable & Plattegrond
Op de website van FestyLand is de laatste update van de timetable & plattegrond te vinden. Klik hier voor tickets!

FestyLand App
Ook dit jaar is er weer de FestyLand App. In deze App is alles te vinden met betrekking tot FestyLand, zoals timetable, plattegrond en het laatste nieuws. Deze is inmiddels te downloaden via Playstore en de Appstore.

Ticketverkoop, ook campingtickets
Er zijn nog steeds tickets online verkrijgbaar, evenals camping-, camper- en caravantickets, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat. Hier zijn ook alle regionale voorverkoopadressen te vinden.