Partyflock

Sweets · Franck's B-day Bash

Sweets · Franck's B-day Bash

gepubliceerd door , op
FeestSweets · Franck's B-day Bash
OrganisatieSweets Site
LocatieThe BOX Site
Datumzaterdag 13 januari 2018
WinactieSweets actie, gesloten
StadAmsterdam
Op Zaterdag 13 Januari 2018 is het alweer tijd voor het allergrootste en bekendste verjaardagsfeestje van Nederland. Wie kent ze niet, al die posters op elke hoek van de straat met die lachende man erop. Ja je leest het goed, DJ Franck is weer jarig en gaat dat weer uitbundig vieren tijdens Sweets. Na uitverkochte edities in de Escape Lounge, Paradiso, The Sand (2x), Escape (Venue, Delux & Studio) (2x) & The Box gaan we het in 2018 weer groots vieren in The Box.

Wie jarig is trakteert dus haal je kaartjes nu voor maar €10 op sweetsonline.­nl. Ook de dames worden weer in het zonnetje gezet met de populaire Ladytickets voor maar €15 (geldig voor 2 dames). Zelfs de VIP-tickets zijn nu een koopje, voor maar €50 kan je die bestellen op the-box.­events. Wil je de avond beleven aan je eigen tafel op het VIP-balkon of het VIP-dek neem dan contact op met 0615482262 of 0634014119 en reserveer een tafel naar keuze.

Maak je over de line-up geen zorgen. Sweets heeft bewezen in de loop der jaren dat mensen voor het concept komen met daarbij de kanttekening dat er wel altijd een geweldige line-up word gepresenteerd. Des te meer reden om je vrienden op de hoogte te stellen van dit spektakel dat elk jaar in Januari plaats vind. Gegarandeerd het allermooiste 1ste feestje van het jaar. Dit wil je toch niet missen?
Om alvast een tipje van de sluier te geven hierbij alvast wat namen die acte de présence gaan geven:


And many more to be announced.