Partyflock
 
­

Eerst namen bekend · 2manydls, Agoria, dusky en meer

gepubliceerd door , op
flyer We Are Electric
Op zaterdag 25 november presenteert We Are Electric een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw. Vandaag worden de eerste acts aangekondigd waaronder 2manydjs (dj set), Agoria en Dusky. De kaartverkoop is reeds gestart via we-are-electric.­nl.

Line-up
Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow, het bekende Spaanse feestconceptenmerk, ook in Eindhoven neer. Het industriële karakter van het Klokgebouw maakt op 25 november plaats voor een bizar decor vol spektakel, over-the-top performances en een immense hoeveelheid confetti. De line-up voor elrow is bekend;

2manydjs (dj set): In de film die er over ze werd gemaakt, kregen ze het beste compliment dat er bestaat. Niemand wilde na ze draaien, want ze hadden altijd de tent al afgebroken. De broertjes Dewaele zijn sinds jaar en dag meesters op de dansvloer. Ze kunnen alles mixen en doen dat dan ook.

Oprichter van het InFin&-label, producer, componist, dj, de Fransman Agoria doet het allemaal. Vorig jaar verblijdde hij de wereld met zijn uiterst succesvolle Innervisions EP 'Scala'.

Het Londense duo Dusky produceert sinds 2011 vrolijke, melodieuze en onweerstaanbare house. Met tracks als "Careless" en "Skin Deep" transformeren barhangers spontaan in enthousiaste dansers.

Officieel Nederlands, maar in de praktijk is Ici Sans Merci van de wereld. Met zomers in Ibiza en weekenden in wereldsteden, dat is waar hard werken en elektronische muziek van topkwaliteit toe leidt.

Met meer dan 15 jaar ervaring achter de knoppen en een residency in het legendarische Club Florida 135 brengt Andres Campo zijn zwoele Spaanse techno inmiddels ver buiten zijn landsgrenzen.

Nieuwkomer Tini Gessler heeft zich met haar elegante deep/tech house razendsnel ontwikkeld tot een vaste waarde van het elrow team met een residency in onder meer Pacha Barcelona.

Komende week volgt ook de host en de line-up van de tweede zaal.