Partyflock
 
­ Nederland

Release: 'More Than A Dream
Rät N FrikK, Ransom

gepubliceerd door , op
Release: 'More Than A Dream
20 oktober 2017
Vandaag gaat de track 'More Than A Dream' van Rät N FrikK en Ransom in release via ROQ 'N Rolla Music. Bekijk de lyricvideo:


Rät N FrikK: "Deze track is ontstaan nadat Ransom ons had uitgenodigd om een show te doen op hun Ransomnia-stage tijdens het Dream Village festival.
Aanvankelijk hebben we het nummer speciaal voor die gelegenheid gemaakt. De jongens van Ransom zijn naar onze studio gekomen om samen met ons het thema van de track te maken. We hebben toen ook meteen de vocals opgenomen, die zijn door Rät ingezongen. De dagen daarna is de track uitgewerkt en is de typische Ransom-drop er aan toegevoegd. Dat maakt de track voor ons gevoel extra spannend en uniek. Je voelt 'm niet aankomen maar het klikt als Lego. Het was geweldig om de track met z'n allen live te kunnen showcasen op Dream Village, met als kers op de taart de eindshow van datzelfde festival waarin de track nogmaals ten gehore werd gebracht."

Bekijk 'More Than A Dream' op Dreamvillage.


Rät N FrikK
Rät N FrikK is een uniek producersduo/live act uit Den Haag. Catchy melodische bass muziek dient als basis voor hun tracks terwijl ze met verschillende muziekstijlen flirten, van trap tot dubstep tot hardstyle. Door hun onuitputtelijke toewijding hebben de mannen onder andere een Gouden en Platina plaat gekregen voor de productie van 'Me Gabber' van Jebroer. Toen Jebroer vervolgens in samenwerking met de Duitse legende Scooter 'My Gabber' uitbracht schreven en produceerden de mannen hier ook aan mee. Rät N FrikK leverden officiële remixed voor onder andere DI-RECT, SAN HOLO en Billy the Kit en werkten samen met Wudstik, Anita Doth (2Unlimited) en Boaz van de Beatz. Daarnaast heeft het duo producties geleverd aan verschillende pop-artiesten zoals Mr. Polska, Caza, Def Rhymz en Ronnie Flex. Afgelopen jaar waren zij supporting act van Jebroer tijdens zijn ELF11 Tour en brachten zij de de ELFterparty EP uit, waarop samenwerkingen zijn te vinden met Amenti, Skinto, Boaz van de Beatz, Shadowfact en Jebroer. Sinds dit jaar zijn ze getekend bij ROQ 'N Rolla Music.