Partyflock
 
DJ Contest gewonnen
27 augustus 2006

zondag 27 augustus 2006 om 12:00

Net wakker en gelijk op pf :D.
Even het goede nieuws er op zetten.

Gister begon mijn avond om 9 uur in de raayberg (Bergen op Zoom)ik moest daar openen op een feest van J-E (goes night in white). Van half 10 tot 11uur liet ik daar oude en nieuwe jump plaatjes voor bij komen.

Toen ik klaar was kon ik er gelijk weer van door ik moest namelijk naar Terheijden.
Daar werd de Jump Together DJ Contest gehouden en mocht mijn kunsten vertonen van half 1 tot 1uur.

Ooit had ik vorig jaar ook eens aan een dj contest mee gedaan en de herinneringen zijn niet al te best. 2uur rijden voordat je de bestemming hebt bereikt en eenmaal daar, je setje draaien en de jury staat buiten te blowen. Dus niet echt een super ervaring al zeg ik het zelf.

Dit keer was het anders, een super prijs natuurlijk om te winnen om tussen namen te kunnen staan als Genius, Massiv, G-tonix, Digital Punk en Totalition. Dus vond ik het zeker de moeite waard om mee te doen.

Gelijk toen we binnen kwamen zag ik 1 van de jury leden met een papier lopen en dingen noteren. Dat voelde goed, er werd serieus beoordeeld en geen vriendjes politiek.
Zo hoort het ook bij een dj contest.
Punten geven voor bv je mixtechniek platenkeus opbouw en je interactie.

De uitslag was om half 2 en er werd bekend gemaakt dat er 2 winnaars waren met allebij de even vele aantal punten. Dr Axel was de 1ste van de 2 en het werd steeds spannender.
De nummers 2 en 3 waren ook al bekend en daar zat ik niet bij dus, of ik was ook nummer 1 of ik was nr 4,5,6,7of 8ste geworden.

Toen kwam mijn naam door de luidsprekers en ja hoor mijn 1ste dj contest gewonnen.
Wat een super gevoel om te horen dat je 1ste bent geworden. Na vele uren en jaren plaatjes plakken op je kamer is hier weer een van de resultaten en dat is gewoon een lekker gevoel!

Ik ben dus ook blij dat ik me heb in geschreven en heb respect voor de organisatie en G-tonix dat ze eerlijk hebben gejuryd.
En wat ik helemaal super vind dat ik weer tussen grote namen mijn set mag draaien.

gr wessel en tot 29 sep bij Jump Together
Bassrulers 2 (house of doom)
28 augustus 2006

zaterdag 11 maart 2006 om 17:11

Vandaag precies nog 1 week te gaan en dan is het zover Bassrulers dit word een ware knaller in de zuidwest hoek ik heb zin om te knallen samen met zerotrace pat b dark e dr rude greg c en badboys in de main zaal gaat het zekers te weten knallen mss zie ik je en veel plezier als je gaat!
ik zal mn best doen om te helpen :D

groentes en tot sinas

vrijdag 12 augustus 2005 om 15:17

ben bezig met eigen site maken heb in de gaten dat het veel tijd gaat kosten maar ja voor wat hoort wat