Partyflock
 
­ Nederland
Dagje Groningen met Linda.
13 juli 2007

vrijdag 13 juli 2007 om 19:09

09:53uur ging onze trein van Hoogeveen naar Groningen. Nu nog in een vermoeide toestand, maar we hebben er zin in! Dit word vast een dag om nooit te vergeten. In de trein kwamen de dikke gesprekken al op gang; "We gaan naar Groningen, maar waar is in vredesnaam het centrum?", "Vanaf welk spoor moeten wij in vredesnaam terug naar Hoogeveen?".

Gelukkig, wij arriveren station Groningen!
Gewonden: 1 grijze duif.
Hoe: Tegen een trein aangevlogen. Hoe dom kun je zijn!

Eenmaal de trein uitgestapt, wij zouden dus f*cking niet weten waar wij heen moeten. Laten we slim zijn, volg gewoon alle mensen. En ja hoor, wij komen aan in het centrum van Groningen. Maar waar moeten we beginnen, waar zijn die leuke winkels waar wij kunnen aanvallen? Nou zoeken dus, maar ik (Diana) kreeg last van een vreetbui. Dus opzoek naar een Bakker Bart. Na een tijdje zoeken gevonden! Dat werd aanvallen dus, een lekker broodje gezond met een Fristie. Wat wil je nog meer? Met een volle maag maar weer op weg, op zoek naar die leuke winkels. ’N karwei hoor! ’T was winkel in winkel uit, van de H&M naar de V&D van de V&D naar de Esprite winkel. Hmm en waar word nu nog chagrijniger van als je maat er niet bij zit als je iets leuks ziet! Maar uiteindelijk geslaagd!

Moet je een keer met Linda winkelen heb ik een tip voor je;
Heb gedult! Naar uren twijfelen heeft toch dat ene mooie, leuke Esprite t-shirt genomen met die ene leuke stropdas! Hij is leuk hoor Linn!

Na dat drukke zoeken, winkelen en denken kregen wij natuurlijk zin in eten. Hup naar de Mac Donalds waar wij onderweg goed naar hebben opgelet! Want bij een dagje Groningen hoor natuurlijk wel een Mac bij!

Na dat eten nog ff sieraden winkel in gedoken en toen besloten om de weg naar ’t station te zoeken! Gelukkig wisten we die nog. 16:45uur; aangekomen bij het station in Groningen, we moesten nog ff wachten want de trein die we wouden nemen ging 17:03uur. Wat het eenmaal 17:00 hadden we besloten om toch de trein van 17:25 te nemen want we zaten best wel goed.

17:25; we zaten eindelijk in de trein terug van Groningen naar Hoogeveen. Zoals gewoonlijk moesten ik (Diana) en Linda weer zo nodig plassen. Geen café dat los was, dus maar plankgas naar huis!
Status; kapot, moe en erg zere benen.

Eenmaal thuis gekomen snel de wc opgezocht. Wat een opluchting was dat weer. Volgende keer weer Groningen? Zeker weten ’t was een dag om nooit te vergeten.
Aanwinst;Blouse, hemdje, zonnebril, oorbellen, en vele meer!
Foto’s; Zie onder kopje Groningen.

See you next time in Groningen!
Liefs Diana.