Partyflock
 
Profiel · 24609

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 26 april 2014: Zodiak Commune, Strijp-S, Eindhoven

Statistieken

9924·pagina's bekeken
13Partyflockvrienden
58·favorieten
105·evenementen bezocht
1·oude interessante evenementen
1·flock
10×geciteerd
28·opmerkingen
16·waarderingen
4·forumberichten (onderwerpenlijst)
122·privéberichten verzonden
179·privéberichten ontvangen

4 opmerkingen

Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
bral bral bral

ff in het gastenboek van de Saint brallen.... en nog als eerste ook :cheer:

Alles goed maat?
Greetz Ziggyboy
 
mentaal al aan het voorbereiden???

haha

groetjes
(k)
 
[img width=408 height=600]http://album.partyflock.nl/28230124.jpg?nocache;3366202[/img]{non-image link}

Fijne feestdagen en een gelukkig 2008! :banana:
Metatron presents: Star Tetrahedron

Tetrahedron; een dimensie vol passie, vuur en liefde, waarin tijd en ruimte samensmelten en angst plaats maakt voor pure feestvreugde. Op 23 februari zal deze dimensie zich openbaren binnen de muren van het grootste jongerencentrum van Nederland; Dynamo in Eindhoven. Hier zal Psytrance (Goa) party-organisator Metatron met het feest “Star Tetrahedron” de vierde dimensie feestelijk eren, samen met tijdreizigers en ruimtevaarders uit alle windstreken.

In de concert-/dancezaal van Dynamo creëert Metatron het hart van de vierde dimensie; Star Tetrahedron. Hier lichten backdrops, projecties, visuals en spetterde fluor 3d-ornamenten de atmosfeer op en zorgt onweerstaanbare Goa en Psytrance voor een aantrekkingskracht waar je je gewoon niet tegen moet verzetten. Laat je dus maar gewoon meeslepen door de Braziliaanse Goa-sirene Back to Mars (Cytopia, BR), die je betoverd met haar unieke sound van warme Progressive en verkwikkende Psytrance. Ook Saint (Zodiak Commune, NL) houdt je ademloos in zijn greep als hij met veel passie zijn oude, underground Goa plaatjes naadloos mixt met wat meer toegankelijkere Psytrance. Eenmaal in de ban van Star Tetrahedron, zal Marc Mindtune (Psyntology Movement, DE) het verblijf in deze dimensie opluisteren door de zaal in vuur en vlam te zetten. Voetjes van de vloer dus als je niet op de blaren wilt dansen. Als de nacht bijna op zijn einde loopt - maar de dag nog niet begonnen is - gedijt Da-La (Vaporvent Records, DE) als geen ander. Sinds hij halverwege de jaren ’90 in Goa en Psytrance zijn grote liefde gevonden heeft, heeft hij dan ook bijna letterlijk in alle uithoeken van de wereld talloze mensen op de been gehouden met zijn energieke en funky Morninglight-sound. De visuals van Shaionath zijn zo onvergetelijk als het noorderlicht en doven pas als het begint te schemeren.

Het Atrium is in handen van Adapter; een parallele dimensie zonder duidelijke grenzen waar Adapter zal laten zien dat ze met al hun elektronische kunstvormen simpelweg niet in een klein, afgekadert hokje passen. ElChi (Adapter, NL) zal je zo verrassen met een ongewone mix van Electronics, Dubtechno en IDM en alles wat daar muzikaal gezien tussen past. Ook Lamot (Zodiak Commune / Adapter, NL) neemt je mee op reis naar de onbekende, maar zeker niet onbeminde uithoeken van het muzikale spectrum. Traumateam LIVE (Adapter, NL) - een samenwerking tussen Zerotone en Ppoxx - legt laptops, effecten en de electrische gitaar op de pijnbank, om er gebroken beats en bleeps in combinatie met gelaagde soundscapes uit voort te brengen. Een ander obscuur duo genaamd Clay LIVE (Adapter, NL) - dat net als Traumateam op de eerste plaat van Adapter Recordings staat - kleurt al even graag buiten de lijntjes en ook de nieuwste telg uit de dimensie van dit kunstzinnige collectief, MuRas LIVE (Adapter, NL), gaat maar al te graag buiten de gebaande paden met allerhande trippy beats. Ook het visuele aspect blijft in het Atrium niet onopgemerkt met de bijzondere, ruimtelijke lichtobjecten van ElChi en de zes beamers waarmee LXD TV en het Vleesgesproken Videowoord hun bizarre hallucinaties en hypnotiserende visuals kriskras door de ruimte op verschillende schermen projecteren, waar je vanuit volledig ingerichte zithoekjes van kunt genieten.

In het Keldercafé creëert NarrowMinded Illumination 🇩🇪 met sureëele decoratie en projecties een subspace waar mensen kunnen relaxen onder het genot van een chai tea. Satyr (Forest of Eleusis, NL) vangt je hier op in een net van lichte Ambiënt met een donker randje en spirituele melodielijnen die als drijvende ballonnen in de lucht hangen. Ozmali (Ozmali Records, NL) - beter bekend als Steven H*C – gaat nog een stapje verder en wikkelt je in een deken van ontspannende Chill Out geluiden en andere muzikale bagage die niet van deze wereld lijkt te komen.

Kaartjes voor Metatron kosten 10,00 Euro in de voorverkoop. De voorverkoop vind plaats bij OJC Dynamo (Catherinaplein 21, Eindhoven) en Bullit (Kleine Berg 53, Eindhoven). Voor de verre tijd- en ruimte-reizigers zijn de kaarten eventueel ook te bestellen via goateam.eindhoven@hotmail.com. Kaartjes aan de deur op de avond zelf kosten 12,50 Euro. Ben je jarig op 23 of 24 februari? Dan mag je gratis naar binnen!

TITEL:
Metatron – Star Tetrahedron

DATUM:
23 februari 2008

LINE-UP:
GROTE ZAAL – GOA // PSYTRANCE
Back to Mars (Cytopia, BR)
Saint (Zodiak Commune, NL)
Marc Mindtune (Psyntoligy Movement, DE)
Da-La (Vaporvent Records, DE)

Decor: Brainman (Metatron, NL)
Visuals: Shaionath (Metatron, NL)

ATRIUM – ELECTRONICS BY ADAPTER
elChi (Adapter, NL)
Lamot (Zodiak Commune, Adapter, NL)
Traumateam LIVE (Adapter, NL)
Clay LIVE (Adapter, NL)
MuRas LIVE (Adapter, NL)

Decor: elChi (Adapter, NL)
Visuals: LXD-TV & Het Vleesgeworden Videowoord

KELDER – CHILL // AMBIENT
Ozmali (Ozmali Records, NL)
Satyr (Forest of Eleusis, NL)

Chaishop: Chaichill
Visuals and decor: NarrowMinded Illumination 🇩🇪

LOCATIE:
Dynamo, Catharinaplein 21, 5611 DE, Eindhoven

OPENINGSTIJDEN:
22:00 uur tot 04:00 uur

INFO:
www.metatron.nu of 06-462 95 762
www.dynamo-eindhoven.nl
www.adapter.nu

TICKETS:
Kaartjes voor Metatron kosten 10,00 Euro in de voorverkoop. De voorverkoop vind plaats bij OJC Dynamo (Catherinaplein 21, Eindhoven) en Bullit (Kleine Berg 53, Eindhoven). Voor de verre tijd- en ruimte-reizigers zijn de kaarten eventueel ook te bestellen via goateam.eindhoven@hotmail.com. Kaartjes aan de deur op de avond zelf kosten 12,50 Euro. Ben je jarig op 23 of 24 februari? Dan mag je gratis naar binnen!