Partyflock
 
Profiel · 209245
­
Statistieken
± 301990·pagina's bekeken
2·foto's
135·favorieten
295·evenementen bezocht
75·oude interessante evenementen
26·winactie deelnemingen
96×geciteerd
1512·opmerkingen
2·opmerkingen onder foto's
17·waarderingen
1·forumbericht (onderwerpenlijst)
3·flockonderwerpen
4·flockberichten (onderwerpenlijst)
4×positieve karma
4·positievelingen
1×negatieve karma
1·negatieveling
4620·privéberichten verzonden
4216·privéberichten ontvangen
Salut gast
David Beckham over Zinédine Zidane:

“Als ik aan Real Madrid denk, dan denk ik automatisch aan Zinédine Zidane. Zizou is één van de aardigste personen die ik heb leren kennen in mijn leven. Hij heeft een zachtaardig karakter en is een geweldige persoonlijkheid. Toen ik mijn contract bij Real tekende, wist ik dat hij de beste speler ter wereld was. Toen ik hem leerde kennen, maakte hij nog meer indruk op mij.”
­
“Voor mijn neus stond de beste speler die ik ooit gezien had en die ik ooit zal zien. Het was een privilege om elke dag met hem te trainen en om zijn balbehandeling te aanschouwen. Hij deed werkelijk waar alles goed. Ik verstuurde hem in een wedstrijd een bal over een grote afstand en hij volleyde hem zo in één keer in het doel. Ongeloofelijk. Dat gebeurde volgens mij vier jaar terug tegen Real Valladolid. Nog nooit zag iemand een pass van mij zo bewust afmaken.”

“Ik heb echter nog een moment van Zizou dat ik nooit zal vergeten. Enkele weken voor zijn vertrek ging hij naast mij zitten in de kleedkamer, keek hij diep in mijn ogen en zei hij: ‘David, het was een eer om samen met jou in een elftal te spelen.’ Ik stond te trillen op mijn benen! Een moment om nooit te vergeten. Dat de beste speler op deze aardbol dat tegen mij zegt! Zijn vertrek betekende een groot verlies voor Real Madrid en voor het voetbal op zich. Zidane is zowel binnen als buiten de krijtlijnen een gentleman en zijn naam zal altijd de ronde doen wanneer de beste spelers uit de geschiedenis worden besproken. Daar heeft hij recht op en dat heeft hij ook verdiend.”

Au Revoir gast