Profiel · 184999
Agenda
Laatst bezochte feest was op zaterdag 10 oktober 2009: Benghels, Den Enghel, Bergen op Zoom
Statistieken
12377·pagina's bekeken (diagram)
3·foto's
12Partyflockvrienden · herkomst
23·evenementen bezocht
2·oude interessante evenementen
7·winactie deelnemingen
1×geciteerd
9·opmerkingen
5·opmerkingen onder foto's
3·waarderingen
1·forumbericht (onderwerpenlijst)
378·privéberichten verzonden
417·privéberichten ontvangen

1 opmerking

een mooi text ik denk het zelfde ik werk wel maar wat moet ik anders ik zeg ook altijd op mn werk de eerste 5 dagen van de week zijn het zwaarst maar dan gaat het wel weer whuahahahahahhaha groetjes xxx andy free tekno = my Life fuck the system fuck the legal criminals off the 2nd room of holland fuck all those groupies who believes in the new policy of the Netherlands .

HaHa

ok, voor diegenen die willen kraken zonder al te veel miserie onderweg, even een paar tips:

kraken op zich is niet strafbaar, enkel inbraak, diefstal van water en elentrik en overlast. als je het goed aanpakt, hebben ze wettelijk niet zo veel te zeggen eigenlijk.

met goed aanpakken bedoel ik dus: een goed pand kiezen, geen overlast bezorgen en het pand niet misbruiken.

iedereen heeft het recht op een dak boven zijn hoofd, zeker in deze koude periode maar we leven nu eenmaal in een wereld waar het eigendomsrecht bestaat. elk pand heeft een eigenaar, op een paar uitzonderingen na ;-), en die eigenaar blijft het recht hebben om te doen en te laten met het pand wat hij of zij wil. als je het goed aanpakt, heb je dan ook een kans de eigenaar te overtuigen.
bij overheidsgebouwen kan je mss beter de buurt overtuigen ;-).

alleszins, wat ik probeer te zeggen is, als je met het nodige respect kraakt, zal je zo ook behandeld worden. tenzij je natuurlijk een onmenselijke eigenaar tegen het lijf loopt :-(

alleszins, kraken kan leuk zijn, maar hou het leuk voor iedereen. krakers hebben tegenwoordig al geen al te goede naam en sommige mensen kunnen gewoon niet anders om te overleven. en als je al moet beginnen als kraker met het negatieve imago dat kraken in het algemeen nu heeft, is het niet simpel.

evenals bij het skippen. maar al te dikwijls kwam ik een echte puinhoop tegemoet. er zijn er zo die eerst alles uit de container smijten om zo het hunne te zoeken... een echte puinhoop treft die winkel smorgends aan en dan doen ze er iets aan natuurlijk!!! over het algemeen kan het die mensen weinig schelen dat er iets uit de container is, in tegendeel misschien, zo is er weer meer plaats ;-) maar als ze elke morgend een puinhoop moeten opruimen...