Partyflock
 
 
­ Nederland
Gelukkig! ;)

De volgende keer is Create in October toch? Daar ben ik ZE-KER bij! En dan ga ik uiteraard weer gebruik maken van jouw eindeloze muzikale kennis. :D En uiteraard samen een drankje doen. Heb er nu al zin in. Vind het namelijk wel jammer dat ik jullie allemaal heb moeten missen. :(

(k)
En Fonzie, hoe heb jij je dan gedragen deze keer? Beter als bij Intuition? Of vergelijkbaar? ;)
Echt een e-ni-ge foto van Wer & Patrick. Je zou denken dat Wer weer lekker bezig was maar ik zie dat hij beide handen bij zich hield dus Patrick, verklaring a.u.b.? :P
Uitspraak van Dancebeest op maandag 10 augustus 2009 om 17:43:
Wat een mooie foto van jullie! Tot gauw!

Dankje! :D Wanneer zien we jou weer? Heb het idee dat het alweer maanden geleden is!!! Jullie komen toch zeker wel naar Evolution?

Uitspraak van Miss Nine op maandag 10 augustus 2009 om 19:04:
Hahaha dat gebeurt mij ook zo'n honderd keer per avond. Door diverse mensen of door mezelf..

Haha ik had het maar 1 keer, en gelukkig was ik nog niet zo ver dat ik rose over mezelf ben gaan gooien :D Zou anders ook nog een duur grapje zijn geweest daar.


Uitspraak van martinibaby op maandag 10 augustus 2009 om 20:01:
Wijffie!!

Je stond op twijfelen dus dacht je misschien nog te zien maar toch niet. :( Maar goed, binnenkort staan we ongetwijfeld wel weer op dezelfde party! :cheer:
Was leuk je weer gezien te hebben An! Binnenkort moeten we even verder gaan met de update, we zijn volgens mij blijven hangen bij Italie en het zoeken van een goed plekje bij Nature One ;)
@schwing: says the man himself! :D :flower:

@stardust: dankjewel! Tot Dance Valley! Heb er al ontzettend veel zin in! ;)

@daantje: likewise! :)