Partyflock
 
Profiel · 1338267
­ Nederland

Agenda

Statistieken

59·pagina's bekeken

soundcloud Recente muziek

BIOGRAFIE


Van Slam FM’s Slam 30 tot Vato Gonzalez’ Dirty House Mixtape 7; producers Daan DeVito en Salvano Volez wisten binnen een jaar de housescene te bestormen met een ongekend geluid. Na een samenwerking met Asino di Medico en een door Spinnin’ Records uitgebrachte remix van ‘Love this Music’(2012) kregen ze de support van Tiësto, Roger Sanchez, La Fuente, Sick Individuals en vele anderen. Door heel Nederland draaiden ze clubs en festivals plat zodat niemand nog om hen heen kon.

In de zomer van 2013 bracht het duo de track ‘How Many Shots’ uit bij Afrazoo Records (Mitch Crown, Leroy Styles) en domineerde twee maanden lang de bekendste Nederlandse dancesite Dance Tunes. Van Nederlandse zalen tot dance feesten in België; de track werd opgepikt door vrijwel iedere grote act waarna Vato Gonzalez besloot hem te op te nemen in het zevende deel van zijn Dirty House Mixtape.

Daan DeVito en Salvano Volez werkten zich van niets tot hoogtes waar ze zelf nooit van hadden durven dromen. Van clubs in het noorden tot festivals in het westen, van nummer één notaties tot support van grootheden; ze zijn niet te stoppen. Met de top in zicht staat hen maar één ding te doen; de wereld te veroveren als de Supreme Gentlemen.