Partyflock
 
Profiel · 1220204
NaamLesley Moore
WoonplaatsGroningen (Groningen)
LandNederland 🇳🇱
BeroepProducer/DJ
Geboortedatum
Leeftijd40
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
ArtiestenLesley Moore & Rogier Sebastian
OrganisatieDJ-Friday
Favoriete genresbass house, deep house, dub, dubstep, house, jazz, lounge, minimal, progressive trance, tech house, techno, UK bass, UK garage, UK Jackin House
Linksmixcloudsoundcloudyoutube
Lid sinds1 november 2010 16:18
Statusactief
Laatst hier5 april 2024 14:51
Laatste aanpassingzondag 29 oktober 2023 om 13:04

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 18 augustus 2018: Rotterdam Rave Festival, Lloyd Multiplein, Rotterdam

Statistieken

1080·pagina's bekeken
14Partyflockvrienden
913·favorieten
154·evenementen bezocht
219·oude interessante evenementen
2×geciteerd
8·opmerkingen
1·waardering
1·forumbericht (onderwerpenlijst)
1·privébericht verzonden
3·privéberichten ontvangen

soundcloud Recente muziek

mixcloud Recente muziek

Roger Lutter is een muzikale duizendpoot. Naast zijn solo performance als Lesley Moore is hij ook onderdeel van het melodische techno trio Spoof en maakt hij funky house samen met een vriend onder de naam Beukenboom.

Maar waar de meeste Groningers Roger van kennen is DJ-Friday. DJ-Friday is een initiatief waar hij jaren geleden mee is begonnen om beginnende dj's in de gelegenheid te stellen om op professionele apparatuur te kunnen oefenen voor een echt publiek. Mensen (veelal studenten) melden zich bij Roger en stellen hun huis of andere ruimte ter beschikking. Roger regelt vervolgens een line-up van zowel beginnende dj's als ervaren dj's. Er wordt een professionele dj-booth opgebouwd, feest gevierd en de boel wordt weer opgeruimd en netjes achter gelaten. Tijdens het feest worden beelden via camera opgenomen en live uitgezonden via het internet.

Daarnaast doet Roger al vele jaren vrijwilligers werk bij stichting SCN en leert hij kinderen alles op het gebied van electronische muziek. Roger vermeldt vol trots dat Eduard de Groot, welke hij op 13-jarige leeftijd heeft leren draaien, nu al meerdere keren de landelijke finale van Kunstbende heeft bereikt.