Partyflock
 
Forumonderwerp · 974715
misschien klopt de titel van deze topic niet maar mensen die in deze cavello (maat 50) en deze volledige aus (maat 52 ) geintresseert zijn ?...

laatste aanpassing
ik heb bonnetjes van Nightmare VII..alle jaartallen van de Fun..all area bandje (Defqon)..gastenlijstplaatsen en stukgekauwde kaugompies leggen..

Ook CD-hoesjes die de tand (of moet ik zeggen neus) des tijds maar met moeite hebben doorstaan..lijkt wel wit schuurpapier (ja, in Belgie ligt dat in de schuur als je de schuur staat te schuren, Vlaanderen, niet Wallonie :no:

Heb ook nog heel veel flyers zonder internetadres erop geprint (nee, dat waren ze niet vergeten, dat bestond toen nog niet)

Of wille gij een snufke?? :speed: ruilen

Of het Vlaams gewest voor het Franstalig gewest..o nee..naar Nederland en Frankrijk splitsen..en Brussel dan?

Jullie ruilen wat af daar in Belgie..zag laatst de buurman van de bakker op de klompen van de Jupiler-gerstdorser lopen..ja, die neef van die kerel die ooit wijlen koning Boudewijn een hand heeft gegeven, waar dan nu weer postzegels van worden verruild......vaag...lijkt wel een samenzwering :lol: het zal toch niets met 11 september te maken hebben...je maakt me nou wel een beetje para met je topic hier............
laatste aanpassing
Als ik had geweten dat dat spul nog geld op zou brengen had ik 6 jaar geleden een hoop handel gehad... :frusty:
→ als beheerder
Ik heb het topic aangeveegd. Graag alleen reageren als je interesse hebt.

P.s. het is toegestaan om een eigen topic aan te maken aangezien er in die andere topics ontzettend veel wordt gereageerd en je berichten zo ondersneeuwen. ;)