Partyflock

shit happened big time 2 me.

 
Nou waar zal ik beginnen? Aan de ene kant heb ik een geweldige avond gehad, aan de andere kant een afgrijselijke nacht/ochtend.

Vrijdag 21 juni was ik jarig, en zaterdag zou het gevierd worden met familie en wat vrienden+vriendin. Het zij zo....op een gegeven moment was het egt druk en het was gewoon heel gezellig. Met me vrienden heb ik toen onwijs veel staan zuipen en zo ook de familie... Alles was eigenlijk wel relex. Om half 5 gingen de laatste weg, en was ik eigenlijk net van plan met me meissie te gaan slapen. Ik kon wel zien dat me vader stom dronken was...nog sterker ik had hem eigenlijk nog nooit zo gezien whehehehehehe.

Dus san en ik liggen op een gegeven moment in bed, nog een beetje kletsen over van alles en nix. Kwart over 5 hebben we toen nog even geblowd. Stoned en dronke dus. Om half 6 hoor ik ineens uit de woonkamer een geluid wat dus het breken van een glas was. We waren even stil en vervolgens hoorde ik een nog harder geluid ook weer in combinatie met het breken van glas. Ik trok me broek aan en besloot toen in de woonkamer te kijken. Ik stap binnen en zie me moeder met me vader in haar handen. ik zag glasscherven en bloed op de grond. Paps was nog even tv gaan kijken met een glas whiskey, waarna hij in slaap was gevallen. Vervolgens heeft hij het glas weggeduwd of laten vallen en is toen met zijn gezicht in de scherven op de grond beland. Zelf was ie een soort van buiten bewustzijn (lees superdronken waardoor t leek alsof ie levenloos was). Me moeder vroeg om een nat washandje. Ik wist nog niet waarom, maar ik had door dat hij bloedde. Ik heb toen me vriendin uit bed laten komen en ben een washandje gaan halen. Toen ik weer bij me vader kwam, zag ik dat hij een enorme wond had boven zijn wenkbrouw. De wond was tot aan het bot...fucking diep en zwaar aan het splijten en bloeden. Ik ben me toen daarmee bezig gaan houden.

Me moeder heeft al jaren last van insomnia (slaapziekte....behoorlijk extreem, want ze heeft tijden gehad dat ze dagen achter elkaar niet kon slapen, zelfs weken). Daarvoor krijgt ze dus hele zware medicijnen. Ook depressie ziekte e.d. Wederom zware medicijnen. Ze heeft die avond een wijntje gedronken, voor het innemen van de medicijnen. Maar t mag dus niet in combinatie en tegelijkertijd was ze in shok.

Ze kon het even niet aanzien en ging even naat het toilet. Op een gegeven moment probeer ik mijn vader bij kennis te brengen, maar die was verdomme egt superdronken, wat ie normaal niet of met uitzonderingen is.

Toen hoorde ik vanaf het toilet vage geluiden komen. Ik besloot even daar te gaan kijken. Daar trof ik me moeder toen aan, half buiten bewustzijn. Ze kon geen adem halen omdat r tong de lucht wegen blokkeerde. Toen geprobeerd mond op mond te beademen. Maar het hielp niet. Toen heb ik 112 gebeld. Op dat ogenblik werd me vader superdonken wakker, en kwam me moeder enigzins bij. Even later arriveerde de politie gevolgd door de ambulance. Ik ben in die tussentijd bezig geweest met het schoonmaken de vloer (bloed, glas) terwijl me meissie hun 2 in de gaten hield, want het ging dus egt niet, maar de politie was er binnen 2 minuten bij...egt heel vreemd en amulance binne 5 minuten. Toen werd ik half para. Me moeder werd aan een machine aangesloten om dr hart ritme te checken, dat was in orde, maar zijzelf niet. Me vader moest naar het ziekenhuis om de wond te laten hechten.

hij was dronken, en ik ook redelijk en aangezien ik vlak voor het incident ben gaan smoken, was ik niet egt helder. Maar toch op een of andere manier voelde ik mij nuchter. Ik zei dus tegen de politie dat ik em wel kon brengen, met de daarop volgende vraag van: heeft u veel gedronken?

Waarop ik antwoordde 2 biertjes (wat eigenlijk een stuk of 8 bier 1 kwart fles malibu wat breezers en de benodigde stuff was :-D.

Ze haalde dus een blaastest en ik moest blaze. Ik kan me herinneren dat ik dus niet voluit blies, in de hoop dat ik misschien kon rijden. maar het was gewoon in orde...egt onwijs vaag. niet te hoog promillage :-D

Me vader had ondertussen al 20 x aan de politie hetzelfde verhaal verteld over het feessie, die ik ff buiten beschouwing laat. Hij weigerde ook naar het ziekenhuis te gaan, omdat zijn vrouw belangrijker was :-). met veel moeite dus meegesleept.

Dus op naar het ziekenhuis, daar kraamde die ook al zo veel shit uit en werd het geheel gehecht en kreeg ie 2 tetanus prikken. Ondertussen bleef sandra bij me moeder en zou ze me bellen als er wat was.


Ik was uiteindelijk om kwart over 7 thuis en was best wel niet meer moe.... Ik moest vandaag dus om 15.00 werken en ben dus aardig verrot nu. :-D


maar ik ben in ieder geval blij dat het goed is afgelopen enzo.

Heeft iemand ook wel eens zo iets meegemaakt? Geloof me het is eng, omdat je je machteloos voelt terwijl je het uiterste uit de situatie probeert te halen.
Waarom ik dit vertel...iedereen vraagt op msn wat er aan de hand is, vanwege me naam en zo hoef ik t nie telkens opnieuw te tikken, en om eigenlijk te vragen of jullie ook dit soort dingen hebben meegemaakt en hoe jullie handelden?

greetz oz
tering wat een verhaal hier ben ik te moe voor!
lees het morgen nog wel een keertje na.
Kheb zoiets nog nooit meegemaakt maar ik zou in ieder geval 112 bellen maar verder weet ik niet wat ik zou doen. Pas als je in zo'n situatie terecht ben gekomen weet je wat je ongeveer moet doen. Dan zegt je intuitie wel wat je moet doen.
ik hoop dat t ondertussen weer goed gaat met je ma(Y)
tjah ik kan nog niet begrijpen dat ik gewoon het juiste heb gedaan...in die staat...gelukkig isset goed afgelopen, kan toch eigelijk nie zonder ze :-S
Ja, met moeders een keertje.

Toen mijn pa in het ziekenhuis lag (overleed een paar weken daarna) had moeders zich echt een keertje heel erg klem gedronken. Was gevallen in de hal na een toiletbezoekje, gapende hoofdwond eraan over gehouden. Ik was toen ook niet echt nuchter maar door dat soort situaties word je opeens helder. Hop naar het ziekenhuis met moeders. Ze schaamde zich rot en had het alleen maar over mijn pa daarzo in dat ziekenhuis. Later eigenlijk nooit meer met haar over gehad.
ja maar je schrikt er heel erg van, en dat nuchtere...ik kan t niet vatten, want je bent ineens volledig bij je positieven...
Noah
Artiest Cj Noah
Hey gozer,
ik heb echt diep respect voor je hoe je gehandeld hebt!Echt goed van je!

Van dat nuchtere,als je erg bezopen bent,en je maakt iets mee,waar je van schrikt komt het denk ik door de adrenaline dat je ineens weer nuchter bent.

Respect 2 Ozzie_O
zo wat een verhaal zeg, krijg er gewoon kippevel van, gelukkig dat t goed afgelopen is.
Echt vreemd dat je dan nog vrij helder wordt als er zoiets gebeurd. Perfect dat het zo goed is afgelopen.

en of ik zoiets heb meegemaakt...tja..die hulpeloosheid wel ja..

Een paar maanden terug heeft mijn moeder een Tia gehad. Een lichte hersenbloeding. Ze kon hierdoor ineens amper meer praten en ze kon haar arm niet meer bewegen...Het was gelukkig na ongeveer 2 uur weer grotendeels over (nu compleet weer normaal :-D ), maar op het moment dat het gebeurde weet je dat nog niet.
Dan sta je daar: Moeder hulpeloos, kan niet spreken, en je pa die inelkaar is gezakt op de grond in tranen die ook niets meer kon.(niet aanspreekbaar). Tja...112 bellen. Dat gevoel dat jij jouw eigen ouders moet 'helpen/redden'. dat JIJ op dat moment diegene bent die de leiding krijgt. Had je dat gevoel ook? Ik kan dat gevoel niet helemaal uitleggen... (je denkt ook niet echt meer na dan, alles gaat een beetje automatisch)

Ben wel achter 1 ding gekomen na deze gebeurtenis: Wees aardig tegen elkaar, want je ouders/broers/zussen zijn hier niet voor eeuwig!!!
ik vind dat je het goed gedaan hebt alleen zelf rijden mja... in nood doen mensen rare dingen

je vroeg of ik een zelfde iets meegemaakt heb
nou neen ik ken niemand met een slaapziekte maar wel mensen die vrij laveloos gaan als ze drinken.

het laatste zie ik regelmatig maar het ligt er aan of ik me er mee ga bemoeien of nie (lees "sommige mensen hebben namelijk een kwade dronk" en ik ben maar klein)

bij ongelukken bel ik altijd 112 en probeer ik mijn ehbo kennis toe te passen... (en dat is eigenlijk als zwaar verouderd)

maar goed iedereen komt wel weer in orde en daar gaat het om
Pff.. nou nooit zoiets meegemaakt, lijkt me wel een hele vage bedoening.. Je hebt het gelukkig allemaal goed opgelost (Y) weet ik voor de volgende keer ook dat ik het wel aankan.. waarschijnlijk.. Wel een toppertje..
Goed dat je zelf niet in paniek raakte !
Echt goed gehandeld....naast dat in de auto rijden ;)

Maarre top !
Jeetje wat een verhaal zeg!

Goed gehandeld hoor! (y) In dat soort situaties moet je je hoofd erbij houden. Ik zou waarschijnlijk behoorlijk in paniek geraakt zijn...
wow wat een verhaal... goed gedaan joh... ik hoop dat ik zelf nooit zoiets meemaak!!!
Damn Oz wat een verhaal!!
Je hebt in ieder geval juist gehandeld!!

Netjes gedaan!!
pff wat een verhaal... hoop dat het nu weer beter gaat... idd klote voor je ma.. is idd niet echt leuk als je dit er nog eens bijkrijgt.. je heb wel netjes gehandeld en je ben voor zover t kon en ik las aardig rustig gebleven...

hehe wel geluk met dat blazen trouwens..
thnx voor alle coole reacties. Alles is nu gelukkig wel weer beter, maar het is wel even schrikken.

Toch wel vreemd dat ik door de blaastest heen ben gekomen :-D
Zeker heel vaag dat je door die blaastest bent heen gekomen! Hoor wel vaker dat die testen niet zo snel op hol slaan...
misschien de adreline die de alcohol beinvloed in je lichaam? klinkt vaag, maar zoals martyn al zei rare dingen gebeuren er dan met je

veel sterkte iig
ach jah alles gaat nu gelukkig weer goed :-)
Jaah ik had van8 ook iets! lach lekkah te slapen en ineens werd ik wakkah me vette pijn an me kuit! nie normaal meah ik kon me been nie meer optillen enzo!kon nie meah lopen na un tijdje trok d eoijn wel weg en benk vannmorgen na de dokter gegaan en die zei ff leuk dak trombose heb :(
Damn man dat is effe klore. voor jouw en je pa en ma. Hoop dat als gauw weer goed komt. STERKTE.
tering man wat een avond of niet??
iedereen nog steeds ok dan??
iedereen is ondertussen alweer ok...