Partyflock

Rellen en mediageilheid

 
Ik kan het toch even niet laten een nieuw topicje te openen,laat er maar een hele discussie ontstaan, da's ook juist de reden dat ik de aandacht hier even naartoe wil trekken. Het zal jullie PF'ers niet iontgaan zijn dat er momenteel een hele discussie gaande is omtrent mediageilheid.Aangezien ik het een beetje jammer vind dat die discussie mede wordt uitgevochten in een topic dat die bedoeling niet heeft,probeer ik er hier maar verder iets mee te doen.Daarnaast valt het me sowieso al van het begin af aan op, zowel op PF als op S2D, dat er behoorlijk wat wordt afgereld.En aangezien ik zelf diot topicje geef, ga ik lekker ook zelf als eerste mijn mening geven! ;-)

Na het lezen van de topics over teveel foto's op PF,m'n eigen Playboytopic,populaire PF'ers en nu Poekie in de Aktueel,blijkt dat er schijnbaar een hoop mensen zijn die zich aan het gedrag van andere PF'ers storen.Het is een klinkklaar feit dat er idd een aantal luitjes is hier dat om een of andere reden (aantal foto's, optrdene in bladen, DJ zijn, veel posten) meer algemene bekendheid hebben verworven onder de PF'ers.Vaak zijn het ook deze mensen die "rellen opwekken" zal ik maar zeggen.Omdat ze dus ook meer opvallen.Mensen stioren zich aan hun gedrag, en zij op hun beurt storen zich weer aan wat er over hun verteld wordt.Tja zo krijg je idd ellenlange discussies die uiteindelijk nergens op uitlopen.Is het niet eens tijd voor een praktische oplossing???

Even wat ideetjes.

* Het zou misschien leuk zijn als de PF-fotografen ook wat meer aandacht zouden schenken aan de wat minder bekende PF'ers, wat meer grappige/actie/aparte foto's dan steeds weer die poseerfoto's.Iedereen kan zelf zn eigen cameraatje meenemen als ie perse met iemand op de foto wilt ofzo,zo blijft het voor iedereen leuk om naar te kijken.
* Er zijn nu eenmaal een anatal PF'ers die iets meer guts, lef of humor or whatever hebben en het cool vvinden weer eens wat anders te doen.Ja, Poekie is er definetely eentje van.Ikzelf ook hoor,anders stond ikza. niet met mn reet in de Playboy.Het mag voor een ander camerageil overkomen,en misschien is dat ook wel een beetje zo.Mensen die niet camerageil zijn en geen zin hebben in foto's,gaan niet op de foto.Zo simpel is het.Waarom je dan wel storen aan mensen die hier wel plezier in beleven?Het mag toch best een beetje uitdagend,beetje gek en extreem,PF is toch wel iets gewend?Het heeft allemaal te maken met je eigen instelling.In plaats van zo bevooroordelend te zijn,kun je je ook neutraal opstellen.Laat mensen in hun waarde.Als je je echt aan iets of iemand stoort en je kunt dat onderbouwen,zeg dat dat ook.Ik vind bijv. ook dat Franka vaak op de foto staat.Maar ik stoor me dr niet aan.Dat moet ze toch lekker zelf weten?Zolang iedereen maar lekker op zn eigen manier plezier maakt!
* Het doet er verder toch niet toe dat sommigen van ons ineens naakt in een blad staan?Je mag daarvan vinden wat je wilt,natuurlijk,maar dat kun je ook op een fatsoenlijke manier neerzetten.Je bereikt er dus alleen maar dat gerel mee als je heel grof neerzet dat Poekie een slet is,of mijn foto toevallig een van de minst afgrijselijke was.Kijk,discussies,heerlijk,daar zijn die topics voor bedoeld,maar houd t wel een beetje op niveau.Dat is juist de reden dat S2D'ers het zo vaak over het nietszeggende niveau hier op PF hebben.Ik post op allebei de forums en merk idd vaker dat er hier gelijk zo gehapt word en mensen dan maar wat gaan roepen.Je schiet er zo weinig mee op.Houd het gewoon een beetje leuk,tenslotte is dit nog altijd een vrijetijdsbetseding,een hobby,die horen toch een beetje ontspannend te zijn?

En dan nog even voor de meester-rellers onder ons: Ik weet dat jullie verstand in je kop hebben zitten, dat jullie het daadwerkelijk vaak ECHT beter weten, maar af en toe zijn die eeuwige betweterige replies behoorlijk irritant. En zeker als je er mensen mee kwetst. Ik ben de laatste die hier gaat lopen pleiten voor een lieve vredige wereld (al; had ik me dr best in kunnen vinden hoor, blowtje erbij en free love, peace and happy people, maar ben toch te laat geboren daarvoor vrees ik!), maar het zou wel een stuk gezelliger worden op wat voor forum dan ook als mensen eens wat minder bezig zijn anderen de hemel in te prijzen (want het geslijm druipt werkelijk waar af en toe van het scherm af!) of elkaar juist af te zeiken. Discussies veoren, prima, maar zolang steeds het totale dieptepunt bereikt word is van een gezonde discussie geen sprake meer.

En als het dan toch moet, open er dan ook een topicje over ofzo, zodat daar naar hartelust gereld kan worden. Zo. En of ik mezelf nu populair gemaakt heb of niet,dat interesseert me geen hol.Laat iedereen maar denken wat ie wil, het enige dat ik graag zou zien is dat het hier weer wat relaxter wordt op PF, en er geen topics vervuild worden met nodeloos gebazel!

En voor jullie allemaal een (k)je!!!
En het sleutelwoord blijkt ook hier weer.. RESPECT.

Als iemand in de Playboy gaat, op de Aktueel verschijnt, aandacht trekt, geil is, drugs gebruikt, voetbalsupporter is, of gewoon de kluts op half 7 heeft staan... Ieder zijn/haar eigen keuzes!

Sorry, geen zin om een heel verhaal te typen omdat ik een kutdag achter de rug heb, maar hierboven staat de kern kort en krachtig omschreven dacht ik zo. :)
goed onderwerpje.
ben nog niet zolang PF-lid. Ben weleens op n meeting geweest, maar toen k hier kwam stoorde ik me wel echt aan die camerageile leute. Party is om te feesten en niet 1000x op de foto.
Fotootje is op zich niet erg. Maar na meer op PF te zitten kan er meer begrip voor krijge iig. Iedreen moet zelf maar weten wat ie doet. Maar Keep it for real:D.
Afzeiken is makkelijk en kritiek incasseren moeilijk.Maar skijt genoeg geluld.
Partymotherfuckers gonna bring u down :P
hahaha AAAHHHH....maar ik heb nog wel es dat ik blijf hangen....krijg je gelijk een virus van me in je pc joh :))

ben niet zo`n fotomens hoor :/

(K)
Mijn toompje is toevallig in de gehele ruststand, jonge dame!

Kijk, als die foto's nou eens opschoten, dan zou het een ander verhaal zijn! :)
klopt undutchable.....toen ik vorig jaar nog die feestjes gaf was ik de grootste hoer en dj-slet....
tja je leert op zo`n moment gewoon veel mensen kennen
nahja lekker belangrijk...

maar nou ik er een tijd uit ben geweest...ben ik gewoon vergeten...niet leuk natuurlijk maar op dat gebied wel een hoop ellende minder

zeker als meisje....die dan in dat wereldje hangt....voel je`m ?
:/

ps wackie: ik ga naar de Multi :D
Woeeeeeiiiiiii!!!!

Da's het beste nieuws van vandaag!!!!

Nu ga ik effe een dansje maken door de kamer!

Wijffie, wij gaan een feestje bouwen!!! Yoehoe!!!!!

(k) voor jou!
JA vind het nogsteeds belachelijk dat meisjes zo snel als slet gezien worden:@
maar vind het bij hier echt een stuk minder dan waar ik woon.
En dat je daardoor gewoon niet meer helemaal jezelf kan zijn is gewoon kut. Daarom moet je gewoon mensen vinden die er precies zo over denken als jij en je aan de rest niet storen.
op pf moet je ook geen foto's kijken om een indruk van het feest te krijgen, dat doe je maar op de site van de organisatie van een feest vind ik...beetje HUN feest promoten haha :P

hier kom je voor foto's van PF...simpel, je hebt de meetings en heel veel mensen kennen elkaar. Daarom kan je je hier ook aanmelden ja toch...waarom zou een pf fotograaf foto's van vreemden gaan maken, terwijl ze toch niet lid willen worden van pf...maak dan foto's van de mensen die er wel altijd zijn of interesse hebben om aan te melden...
Helemaal mee eens W.­J.­
Somige Topic's eindigen in een heftige discussie.­
Er zijn nu eenmaal mensen die van Trance houden en worden die onderuit gehaald door de Hardcore fans.­ of andersom.­ Een Topic over een organisatie eindigt in een klachten regen over die organisatie.­ Zo kan ik wel doorgaan.­

Maar gelukkig zijn er ook wel leuke en interesante discussies, en soms om alleen maar mee te lezen.­

Enne er zijn er ook die hebben een leuke profielpic *­bloos*­
CC> ok ik begrijp ut....vind PF ook wel prima verder hoor, zal er ook nog wel blijven hangen voorlopig :D

mijn vraag is beantwoord :)

undutchable>> de mensen waar ik mee werkte dachten er natuurlijk niet zo over, die wisten wel beter....
en dat vind ik het belangrijkst eigenlijk....

Wackieeeee>> gekke meid :D
gaan we zeker ff feestje bouwuh (K)
Wat een geweldig snuitje is die wJ ook.­ Ze kan al zo blij zijn als iemand ook na een feest gaat wheheh wat een heldin!
Ik ben het met sommige dingen eens Wackie, vooral dat geslijm de dames die knap zijn die weten het zelf wel je hoeft ze echt niet de hemel in te slijmen want dat is nooit goed, en dat gerel daar moet je gewoon niet op reageren en als je er commentaar op hebt dan krijgt je gewoon weer een uitlok reactie dus daar schiet je niks mee op
En wat betreft de camerageilheid daar kunnen sommige mensen niks aan doen ze worden nu eenmaal veel gevraagd :D en als je het niet leuk vind dan moet je niet op PF zitten dit is een feest site waar veel mensen op zitten en foto's worden gemaakt enne ik heb aan niemand een hekel en respecteer iedereen zoals ie is :D
Ik zou pas echt blij zijn Haakie als jij ook zou komen zaterdag!

Dan liep ik nu echt door de straat te rennen met vuurwerk en slingers!!!!

;-)
yeps mee eens, wordt de meeste topics ook zat. zit de laatste tijd weinig in het forum omdat het of over het zelfde gaat (wie is populair, miss dit, mister dat) en als iemand zijn mening geeft wirdt er (te) fel op gereageerd. beetje zielig allemaal. zit ook al weer te w88 op reacties bij sommige fotows van q-base :D:D


Jacky, als Haakie niet komt als je geen hoofdpijn heb.....en ik heb marjolein gesproken (w-wild), ze had nog leuk ideetje voor een foto a.s. zaterdag van jullie 2. moet wel zeggen dat ze aardig wat wijn op had ;)

(k) 4 U en dit forum :hug:
GVD waarom kan ik nou weer niet

Baluhhhhhhhhhhhhhhh baluhhhhhhhhhhhh

Koes
hoorde ik daar wijn ???
waarom geen bier
of gassis of goca-gola gpa gocomel ged-bull
???????????????????????????????????????????
dan is het niet zo mooi
Ik zit hier ook nog niet zo lang, maar ik sluit me volledig bij wackiejacky aan...­
Nee Haakie, da's idd niet zo mooi!

Je ziet het wel he, de sleur kruipt er al in. En hoe lang zijn we nou helemaal getrouwd???

;-)
Ik zelf zit nog niet zolang op dit forum, maar veel van mijn vrienden wel. En die vrienden van mij die zie je regelmatig op foto's die zijn gemaakt op feesten. Zij vinden het ook leuk om te laten zien dat zij daar ook daadwerkelijk zijn geweest en het is een herinnering aan de leuke tijd die daar hebt gehad. Ik daarin tegen, sta heel af en toe op een foto (niet op dit forum). Zoals mijn laatste feest bij QT (ja ik weet het, is al weer een tijdje geleden) vrienden van mij een aantal keer op de foto, maar ik geen 1x. Maar ik heb genoten van de avond als nooit tevoren. Dus zo'n foto zegt niets.

Ieder heeft zo zijn eigen invulling aan een avond danwel hobby (hier op fok bv.). Snap zelf ook niet waarom mensen zich druk zouden maken om anderen omdat nou niet zij maar andere meer bekendheid hebben op dit forum (volgens mij een tikkeltje jaloersigheid). Denk zelf dat je dit altijd wel zal blijven houden, niet alleen op dit forum, maar overal!!

wackiejacky, ik ben het volkomen met je eens.. (k)
Ben het ook grotendeels met jacky eens ;)
Word af en toe ook gestoort van het kwijl/slijmgehalte hier op PF van sommige mannen..alsof wij vrouwen alleen maar lustobjecten zijn :s
En oke..er zijn wat meiden die zich dus als een lustobject gedragen,maar dat wil nog nie zeggen dat elk meisje zo is..
En als ik zeg dat ik iemand een slet vind,dan heeft dat echt wel een reden,omdat ik weet hoe diegene zich gedraagt..
Mensen kunnen zoveel zeggen,maar aan hun acties kan je zien hoe ze echt zijn ;)

Vind het ook wel triest dat je niet eens je mening mag uiten,want dan word je gelijk aangevallen :vaag:
Iedereen denkt anders..respecteer dat ook eens..:)
vreemd dat ik dit topicje hebt gemist. zoals je zelf al zei jackie een beetje goede discussie is hier soms ver te zoeken, en met de meeste overige punten ben ik het eens. weinig toe te voegen:)
En als ik zeg dat ik iemand een slet vind,dan heeft dat echt wel een reden,omdat ik weet hoe diegene zich gedraagt..­


2 TB: Wanneer is je laatste volledige "nuchtere" gesprek geweest met poekie dan? ....


Mag ik dan weten hoe je in godsnaam kan oordelen over haar "slet-zijn"???
volgens mij sta je er behoorlijk geil op in de media.....­

rellen? ik ben nog geen reller tegengekomen maar iedereen hier en p dat s2d heeft t maar over virtueel rellen......­

erg stupide allemaal maarja
goed betoog eerlijk waar

respect idd

maar ik denk toch dat het weinig uit zal maken jacky :(
waarom niet p-kay? het zet mensen wel eventjes aan het denken, misschien een vlaag van verstandverhouding zorgt voor bezinning.­ als er 1 persoon er beter van wordt, is het topic zinvol geweest
2Jacky: Je moet gewoon je bek houden, mediageile slet. Beetje intellegend proberuh te lullen ofzow... Wat jei segt slaat egt nerguns op! PF is gewoon cool, je kan hier tenminste seggen wat je denkt. Als je lief wil doen, dan ga je maar ergens anders heen!!!!!!!!!!!! :-9

Twisteren? ;-)
Zeg luister eens effe, smurfbeffend sprookjesfiguur, voor jou had ik anders ook een hele hefitge behnndeling in gedachten hoor!!!!

Linkervoet Blauw!!!!

:kwijl:
mag ik meedoen?

w8 antwoord niet af springt ertussen en doet zn linkerhand op geel*­
sjahh is misschien wel zo miech maar door 1 topic zie ik mensen eigenlijk niet veranderen...

en ook al gebeurt het wel, dan vervaagt alles toch weer na een tijdje

er zijn altijd mensen die elkaar niet mogen, en het zit altijd wel in de aard van de mens om dat naar buiten te brengen

zo denk ik erover althans

maar ik vind het hoe dan ook een goed betoog van WJ
(K) voor haar ;)
zit ook wat in p-k, maar ja, wat doe je er tegen dan, vrees dat je het moet accepteren, erover kan zeiken (wat niet helpt) of pf verlaten;);D:P
Nu ff serieus: Denk dat het komt omdat veel mensen hier op PF nogal DOM zijn. Schelden is voor de dommen, zegt men.
Ook ontbreekt er gevoel voor humor en zelfspot, mensen nemen zichzelf echt TE serieus, daardoor raken ze een b'tje snel opgefokt.
Zouden al die pillen dan misschien toch de hersenen hebben weggevreten?? :-D

Het gezeik/ afkraken/ geil gelul zijn al lang niet meer de dingen waar ik me ECHT aan erger. Het ergste op PF vind ik dat rascistisch geblaat. Het moet niet veel gekker worden, dan ben ik hier weg, ik wens namelijk niet geassocieerd te worden met een stel leeghoofdige rascisten.

Hoe ik over dat foto-gedoe denk, weet je al en anders lees je nog maar ff t topic van Mixie er op na.

(K) voor Jackie van het smurfbeffende sprookjesfiguur :-p
aan die sleur moet idd wat gedaan worden.­

Hoofdpijn???
ik ben er nog wel ff miech :)

stoor me niet zo snel
topwijf die jacky (y)

ik merk zelf dat hoe groter pf word de gezelligheid soms minder word helaas net als bij s2d
whoeiiiiii goed gezegt (Y) :)

Zo'n vredige wereld zal mij ook best bevallen ;) Vooral dat blowtje er bij heledag chillen :D
wheoiiii Gewoon ieder z'n gang laten gaan, als we maar fun hebben :) Dan is alles flex toch :)

Saampies keer blowtje roken? ;) :D

Knuffies :knuf:

(bluuuh nu werken...saaai..tot vanavond laat all)
2 xypzo: Kom op zeg he :d Das toch algemeen bekend en duidelijk te zien op de foto's ;)
Ennuh..kben altijd nuchter :) stamp mezelf nie vol met allemaal troep..
Wacky is lief wanneer gaan we sexen? :-P :-P
Hahaha Dakey, dat moet wel iets heftigs worden als we er de Prive en de Story mee willen halen hoor!!! ;-)
Teknobitch zei: Word af en toe ook gestoort van het kwijl/slijmgehalte hier op PF van sommige mannen..alsof wij vrouwen alleen maar lustobjecten zijn :S


Ahum.... ..­klik..­ :P
Mjaahh naahh mag ik ook es een keer Obi :$ ;p
Hehe :)

Tuurlijk :)
Hihi TB, jij wel!!!!

(k) voor jou!
2 Obi: Tuurlijk??
Laat je tietjes dan ziennnn :o ;p
2 jacky: wij mogen allezz wheheh ;p (k)ie
zit hier een beetje ut forum door te spitten omdat ik niet veel te doen heb, maar dat wackiejackie de tijd neemt om zo'n verhaal te typen zeg....-> zeikerds blijf je toch houden...:(
ps. dis dus niet bot bedoeld!
Hihi Jackie typt als een razende anders hoor!!! ;-)