Partyflock
 
Forumonderwerp · 909881
Betreft: locatie: Bozzini
 
Omdat het topic "Grand opening Bozzini" nogal levendig is maar veel mensen het misschien niet weten te vinden heb ik dit "algemene" topic aangemaakt.

Wat kun je hier kwijt?
* Verwachtingen
* Reacties
* Discussies
* etc.

Agenda

4 november 2006
SaturdayZ · Deluxe clubbing

6 november 2006
MondayZ

11 november 2006
SaturdayZ

1 december 2006
Buzzin' · 100% jump

8 december 2006
80's & Danceclassics

16 december 2006
Deluxe night
laatste aanpassing
 
Het is een bepaalde keuze die je maakt. De hele show kost ook gewoon wat meer, sommigen hebben die paar euro's extra voor een geweldige technische en humane show over. Anderen geven niet zoveel om show en vinden dan in andere zaken die zij geweldig vinden.
Het zelfde ga je naar de bioscoop, of wacht je liever een paar maanden tot de film op video uit komt. Ik ga liever naar de Bioscoop, beiden hebben hun voor en nadelen.
 
oke daar zit wat in ja.!!
 
maar het drinken vind ik tog duur blijven tegen de 2 euro aan !! is bevoorbeeld bij de mondial en perpermil tegen de 1.40 aan ach ja
 
Je moet het gewoon niet met mekaar vergelijken, Bozzini is geen Peppermill en geen Mondial, en Peppermill is ook geen Mondial.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 juni 2008 om 22:25:
bevoorbeeld bij de mondial en perpermil tegen de 1.40 aan

In Mondial en Peppermill betaal je ook 1,70 voor een biertje, dus of dat nou zo'n gigantisch verschil is..

Maargoed, vanavond weer eens naar Bozzini :)
 
oke dan. het is ook geen ramp. :P
 
Girls love DJ's viel tegen gisteravond. Helft van de DJ's zoals aangekondigd kwamen niet opdagen... Bovendien nauwelijks publiek, maar dat kan ook liggen aan Sensation en Ground Zero vandaag.
 
balen zeg :(
eigenlijk kunnen ze dat niet maken voor dat geld!
Is het in de Bozzini de laatste tijd net zo rustig als in dit topic ???
Ik ben er twee weken geleden geweest, na een half jaar. kwa drukte was het niet echt druk, maar wel goed geammuzeerd. De muziek is eindelijk eens fatsoendelijk, en ze hebben de aan knop van de laser gevonden.
binnenkort Chuckie op de Deluxe night in Bozzini.... mijn mening hierover is dat ik het jammer vind en dat de Versuz toch de laatste tijd een betere programmering heeft: Miguel Picasso, DONS, Tom Novy, Wally Lopez, Funkerman etc!

Kom op Bozzini!
 
bozzini is leeg
Uitspraak van P-leej op maandag 6 oktober 2008 om 13:51:
Miguel Picasso, DONS, Tom Novy, Wally Lopez, Funkerman etc!

Ja Jammer, toch geen standaard namen die worden geboekt bij Versuz! Verder nog Syken Sugar!
Staan alleen niet in PF agenda onder Versuz :(
Als het zo doorgaat met de bozz dan zal het binnenkort wel ten onder gaan. Ben es benieuwd wat erna voor club er komt. En concept ala the matrix zou wel mooi zijn.
 
Uitspraak van Chris:) op maandag 20 oktober 2008 om 14:16:
Ben es benieuwd

blijft gewoon bestaan hoor. Bozzini heeft ook het eerste jaar ups en downs gehad.
Uitspraak van verwijderd op maandag 20 oktober 2008 om 15:44:
Bozzini heeft ook het eerste jaar ups en downs gehad.

maar niet zo een downs als het laatste half jaar.. de meeste mensen die ik spreek komen nog 1 keer om hun muntjes op te maken en daarna nooit meer :p
 
dat is heftig kut voor hun, want dan zullen ze nog veel missen.
Artiest GP
Ja kut voor hun he want klanten heb je toch niet nodig xD
laatste aanpassing
 
Je dwingt me nu eigenlijk om er te diep op in te gaan, dat wil ik eigenlijk niet. Ik ben geen Bozzini woordvoerder, maar ik wil er toch ff als personeel reageren. Ik wil dat eigenlijk niet doen, ik zit hier op partyflock om gezellig te ouwe hoeren.
Maar ik vind toch dat ik dit gewoon even moet zeggen.
Uitspraak van GPF op dinsdag 21 oktober 2008 om 00:51:
Ja kut voor hun he want klanten heb je toch niet nodig xD

Er zijn er genoeg, als ik even kijk naar vorig jaar, de week voor het één jarig bestaan. Toen kwam ik er niet bij, toen was het ook zeer slappe hap. En werd me toen zelfs door Wess gezegd, "misschien dat we de Act af moeten blazen, omdat het niet druk wordt."
Wat me opvalt is, dat het publiek snel rouleert.
Me viel op toen ik vroeger in de Peppermill werkte, dat klanten vaak 3 jaar trouw aan de zaak waren. En dat naar verloop van tijd men steeds korter daar bleef. En op het laatst was het ook geen half jaar meer dat je nieuwe gezichten zag.
Dat zelfde zie ik terug in Bozzini, het maakt me nerveus, maar toch blijft er genoeg volk komen om Bozzini. Zowel lokaal volk, als mensen van verder af, uit Duitland komen zelfs complete bussen.

Ik merkte het aan me zelf ook, de eerste keer toen ik er bij was, toen had ik echt iets van wow dikke shit hier, en dat verslapte ook bij mij heel snel.

Er is nu goed geïnvesteerd in de toekomst, nieuwe laser, geld vrij gemaakt voor entertainment. En er is eens kritsch naar Bozzini zelf gekeken, scherpe randen zijn er af. En ik ben er heilig van overtuigd dat Bozzini op het moment een betere zaak is als een jaar geleden.

Dus kut voor hun.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 oktober 2008 om 07:09:
En ik ben er heilig van overtuigd dat Bozzini op het moment een betere zaak is als een jaar geleden.

Laten we het hopen! Ik ben eerste jaar ook een stuk meer geweest dan tweede jaar. Hoop echt dat 't goed gaat met Bozzini, aangezien dit de enige kwaliteitsdiscotheek hier in de buurt is (naast Versuz). De mensen hier op 't forum zijn wel erg kritisch af en toe, alsof ze er plezier aan hebben dat 't niet goed gaat met Bozzini.

Ik ben zelf pas één keer op een gewone zaterdagavond geweest en voor de rest alleen special events. Maar je merkt dat de bezoekersaantallen afnemen op special events en ik zelf ben er ook gaan skippen omdat ik de dj's die kwamen al voor de tigste keer gezien heb. Hoop dat er wel weer goede feesten komen binnenkort, dan ben ik weer van de partij!
ik heb afgelopen week mijn laatste 18 muntjes weg gegeven omdat ik niet meer denk dat ik er dit kalenderjaar nog ga komen...
 
31-01-2009
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 november 2008 om 21:39:
31-01-2009

5e keer in bozzini, 5e keer dat ik erbij ga zijn :D
Afgelopen zaterdag was het zeker wel leuk! Ma ik vind de bozzini altijd wel ok als heerlen dicht gaat! Voor en hele avond vind ik het wel minder.
laatste aanpassing
 
het volgende een uit NYE ge knipt
ik wil er wel op reageren maar niet daar.
Uitspraak van t_wisted00 op dinsdag 2 december 2008 om 19:01:
Bozzini noemt zich de meest toon aangevende club in de benelux. Dit klopt volgens mij gewoon niet helemaal als het in de randstad pas een succes is word het naar bozzini gehaald. Dan ben je naar mijn mening niet toon aangevend. Toch?

En de sfeer die er eerst wel in zat is sinds afgelopen voorjaar er nou ook helemaal uit.

Ik wil niet op elke negatieve kritiek gaan reageren, alhoewel ik het vaak zo jammer vind, dat mensen de hele wereld moeten laten weten, wat zij kut vinden. Ik hobby nu een dikke 10 jaar in het uitgaans wereldje. En altijd zijn er weer mensen die het nodig vinden om te laten weten dat ze het allemaal maar kut vinden.
Ik vind dat zo jammer, maak je dan druk om wat je leuk vind, vind je Bozzini kut, vind je Peppermill kut, vind je de Sjmidt kut, vind je Mondial kut, Vind je Versus kut, vind je de Nieuwe Nor, vind je kaasfondue-en met vrienden kut, maak je er niet druk om, maar maak je druk om waar je wel kan amuseren.
Het is toch niet zo dat er maar een plek waar je op vrijdag of zaterdag avond moet zijn. En is dan die ene plek waar jij , je kan amuseren in Amsterdam en vind je dat Limburg dit ook moet leren kennen? Kill je spaarvarken , en begin zelf jouw zaakje, of leg je er bij neer dat je de enigste bent, en ga naar Amsterdam.

Ik denk dat Bozzini zeker een uniek concept is, of je het nu toonaangevend wilt noemen, of niet. Maar zeer zeker is Bozzini een van de weinige zaken is, waar zo intensief een avond wordt uitgevoerd.
Ik weet zeker kwa inrichting, licht, visuals, show en effecten show dat Bozzini tot de top vijf van de Benelux hoort. Samen met Versuz, Kokorico en Time Out.

Maar jij kijkt meer naar de EXTERNE feesten in Bozzini, organisaties huurden op vrijdag Bozzini af om hun feest daar te doen. Om hier van te zeggen dat Bozzini hierdoor niet toonaangevend is.

Muziek blijft altijd een kwestie van smaak, ik geloof dat de muziek die nu gedraaid wordt goed is voor het publiek wat Bozzini bezoekt, maar helaas voelen zich een aantal mensen die in eerste instantie helemaal weg waren van Bozzini en het alleen jammer vonden dat hun muziek niet gedraaid wordt. Die voelen zich nu teleurgesteld, dat nog altijd niet hun muziek gedraaid wordt.
Nagoed om eens even op de programmering terug te komen, ik ben retestoned en dus uitermate creatief dus...

Welke Betaalbare, exclusieve of gewoonweg goede artiesten zouden jullie in Bozzini willen horen en vertel me eens waarom, misschien dat we daar een leuke discussie over kunnen hebben ?

Bart B More!
Talent kwa producties en remixen van 2008 en wie weet 2009. Nu nog betaalbaar ;-)

Apster, Nouveaubeats, Dirtcaps & Rehab --> leuke producers ;-) Talent night :P

Dirty South
Leuke commerciele platen en draaistijl ;-)

Sunnery James & Ryan Marciano
Leuke remixen, leuke setjes en beweeglijke gasten

Steve Angello
Leuke plaatjes en remixen

Richard Durand


Echte DJ's:
D.Ramirez
Mark Knight
Dave Spoon
Popof live
Funkagenda
Deaudmau5
Tocadisco
Sharam
Tiga

Ook nog enigszins betaalbaar in tegenstelling tot een Housequake, Bookashade, Eric Morillo, Roger Sanchez
Ondanks dat ik bozzini niet toonaangevend of vernieuwend wil dat niet zeggen dat ik er geen leuke avond kan beleven.

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 december 2008 om 23:59:
Maar zeer zeker is Bozzini een van de weinige zaken is, waar zo intensief een avond wordt uitgevoerd.

Dat ben ik wel met je eens.
Uitspraak van P-leej op woensdag 3 december 2008 om 00:47:
Nagoed om eens even op de programmering terug te komen, ik ben retestoned en dus uitermate creatief dus...

Welke Betaalbare, exclusieve of gewoonweg goede artiesten zouden jullie in Bozzini willen horen en vertel me eens waarom, misschien dat we daar een leuke discussie over kunnen hebben ?

Bart B More!
Talent kwa producties en remixen van 2008 en wie weet 2009. Nu nog betaalbaar

Apster, Nouveaubeats, Dirtcaps & Rehab --> leuke producers Talent night

Dirty South
Leuke commerciele platen en draaistijl

Sunnery James & Ryan Marciano
Leuke remixen, leuke setjes en beweeglijke gasten

Steve Angello
Leuke plaatjes en remixen

Richard Durand


Echte DJ's:
D.Ramirez
Mark Knight
Dave Spoon
Popof live
Funkagenda
Deaudmau5
Tocadisco
Sharam
Tiga

Ook nog enigszins betaalbaar in tegenstelling tot een Housequake, Bookashade, Eric Morillo, Roger Sanchez

Ben eens benieuwd of ze met zo'n soort namen komen in 2009!! Toen de bozzini opende 2 jaar geleden dacht ik echt dat er minstens 6x per jaar een dikke dj kwam! Nu komt hij der maar af en toe.. en dat is jammer!

Ach ja we zullen het zien..

In ieder geval op 29 maart 2009 wss wel weer een paar dikke dj's tijdens de Sneakerz Muzik night!
 
Uitspraak van P-leej op woensdag 3 december 2008 om 00:47:
exclusieve of gewoonweg goede artiesten

zal ik eerlijk met je zijn, persoonlijk. Voor mij hoeven de bijzondere artiesten niet zo, weer slecht voor mijn hart hier.

Ik denk dat we bij Bozzini op het moment heel goed in staat zijn onze klanten goed te amuseren. Als ik hier op partyflock zo lees, dan trekken de exclusieve DJ's alleen maar gasten die voor een avond naar Bozzini komen, en daarna weer een half jaar weer niet, tot er weer een DJ komt die hun interesseert.
En dan als ik de reactie hier op partyflock lees van mensen die er op af komen, vooral de mensen die festivals af gaan, of alternatieve zaken de nieuwe Nor. De reacties hier zijn dan ook vaak van "de gast DJ draaide een vette set, maar daar na moesten we weer naar de muziek van de residents luisteren, boe, foei."
Is die 2 verdieping en die hipHop room nog wel es open eigenlijk? eerste jaar nog wel es daar gestaan! Laatste tijd nooit meer helaas. Muziek is wel al wat beter geworden als vroeger!!
 
hij is nu weer gewoon open, van de zomer is die dicht geweest.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 december 2008 om 22:56:
k denk dat we bij Bozzini op het moment heel goed in staat zijn onze klanten goed te amuseren. Als ik hier op partyflock zo lees, dan trekken de exclusieve DJ's alleen maar gasten die voor een avond naar Bozzini komen, en daarna weer een half jaar weer niet, tot er weer een DJ komt die hun interesseert.

Mee eens Roger absoluut!
Maar het is maar net hoe je je als club wilt profileren. Kijk een Chuckie en een Ricky Rivaro zijn leuk om te horen. Maar als je bv kijkt naar De Versuz en de Zenith (ook met steeds dikkere programmeringen) en je kijkt dan naar Bozzini als totaalplaatje... dik geluid, dikke lichtshow, dikke dj booth, exclusieve omgeving etc etc dan zou je (althans ik) vanuit dat oogpunt ook verwachtten dat er iets speciaals gedaan zou worden om te zoveel tijd ;-)

Gelukkig beloofd 2009 veel goeds ;-)

Maaruh dat met die bezoekers wat je zegt... ik ga vrijdag ook naar Versuz voor Tom Novy, 20 December in de Nieuwe Nor voor Michel de Hey... ik bezoek die feesten puur voor de line up, want het volk wat er in de Nor rondloopt dat is te erg voor woorden ;-) Maar achteraf kan ik wel zeggen het was een dik feest met een artiest die niet zovaak in Limburg heeft opgetreden...
 
Uitspraak van P-leej op donderdag 4 december 2008 om 15:15:
Bozzini als totaalplaatje... dik geluid, dikke lichtshow, dikke dj booth, exclusieve omgeving etc etc dan zou je (althans ik) vanuit dat oogpunt ook verwachtten dat er iets speciaals gedaan zou worden om te zoveel tijd

ik zal het Jochem, G-Roam en TC voorzichtig brengen.
Op zich van tijd tot tijd een bijzondere DJ is niets mis mee. Maar een discotheek/club moet niet bouwen op grote Namen. Maar het moet een kadotje zijn voor het vaste publiek. Niet als lokkertje voor extra publiek. Dat is leuk een keer goed de kassa laten rinkelen, maar volgende week zijn je extra gasten weer weg.
De beste DJ's voor het eigen publiek zij over het algemeen de Residents, er zijn een paar gast DJ's die het ontzettend goed hebben gedaan voor het Bozzini publiek.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 december 2008 om 20:14:
Niet als lokkertje voor extra publiek.

het kan wel weer net dat beetje extra zijn waardoor mensen weer op een gewone zaterdag komen.. Ik dacht laatst bij chuckie: zal ik maar eens gaan kijken.. en mijn visie is weer een stuk minder zwart geworden, en nu heb ik er ook niets op tegen om op een gewone zaterdag wat te borrelen :)
Ben er de 27e weer!
Niet meer wat het geweest is
Kan iemand me in godsnaam vertellen waarom bozzini wel al die fucking rnb artiesten boekt..en geen interessante dj? :S
Er komt genoeg interresants in Februari, Maart en April. Just check the agenda ;-)
Uitspraak van Digitalism! op dinsdag 20 januari 2009 om 11:29:
Kan iemand me in godsnaam vertellen waarom bozzini wel al die fucking rnb artiesten boekt..en geen interessante dj? :S

tis nu ff stil geweest met feestjes.. maar volgens mij komt er genoeg aan de komende tijd :p
 
Gisteren was het wel weer goed te doen daar @ Sneakerz
Een kuchende man in een zwarte regenjas in een donkere parkaargarage deelde zojuist mee dat de Bozzini per direct gesloten is voor onbepaalde tijd. Men gaat proberen na de zomer een doorstart te maken ...

Was te verwachten, het kan er alleen maar beter op worden! Iets met meer concepten en evenementen :yes:
Blijft een mooie tent, men moet er alleen iets beters van weten te maken :)
Uitspraak van P-leej op dinsdag 20 januari 2009 om 19:33:
Er komt genoeg interresants in Februari, Maart en April. Just check the agenda

Dus niet meer :no:
De Bozzini sluit definitief haar deuren!!!! :(
Ik was echt geen vaste bezoeker, maar dit vind ik jammer....

Uitspraak van Gus Klabanus op dinsdag 2 juni 2009 om 18:01:
het kan er alleen maar beter op worden! Iets met meer concepten en evenementen
Blijft een mooie tent, men moet er alleen iets beters van weten te maken

Maar als je geen bezoekers voor je zaak heb, houdt 't ver op...
Club en house is leuk, maar ik blijf pleiten voor Trance in de Bozzini.
Tuurlijk, dat krijg je mss niet van de vloer, maar met club en house lukt dat dus ook niet ;-)

Ik hoop iig dat 't ze gaat lukken om na de zomer opnieuw te kunnen starten.
De Bozzini is te mooi om te laten liggen.(k)
laatste aanpassing
en dan de klanten die nog meer dan 50 munten hebben deze kunnen laten omruilen!
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op woensdag 3 juni 2009 om 08:01:
lub en house is leuk, maar ik blijf pleiten voor Trance in de Bozzini

Neen Kaatje dat brengt ook nx ;-)
De moesten concepten als Ex-pornstar, Nope is Dope etc weer op de zaterdagen terug laten komen....
 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op woensdag 3 juni 2009 om 08:01:
maar ik blijf pleiten voor Trance in de Bozzini.

Dit was mijn opmerking al de eerste keer dat ik in Bozzini was.

Jammer voor het publiek , en ik vind het ontzettend klote voor de mensen die met al hun kennis en inzet hard hebben gewerkt om van lijk Vizion een goed lopende zaak te maken. Wat toen niemand had verwacht, die echt verstand van zaken hebben. Ik weet niet of ik onder die categorie val, maar ik zag het ook niet zitten, tot ik wat bedrijfsspionage ging plegen op de proef opening.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 juni 2009 om 23:46:
Ik weet niet of ik onder die categorie val

nein :)
jammer :(
bozzini was leuk om eens 1 keer per maand naar toe te gaan.

de meeste mensen gaan liever gewoon in heerlen snel ene drinken...makkelijk en goedkoop.
en t roken in de bozzini was verschrikkelijk....helemaal naar t bozzini cafe lopen waar je afgesloten was van de zaal en de muziek.
beter als je in de zaal zelf kon roken,bijvoorbeeld op de bovenverdieping.


Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op woensdag 3 juni 2009 om 08:01:
Club en house is leuk, maar ik blijf pleiten voor Trance in de Bozzini

juist club en house trekt het meeste publiek aan.
laatste aanpassing