Partyflock
 
Forumonderwerp · 885414
­
Betreft: evenement: Barbeque met gelazer, zondag 9 juli 2006 om 18:00
VIDEOCLIP RELEASE 8 juli blm9
Eindelijk is het zover: De datum van de langverwachte officiële release party van de eerste hit single van gelazer! genaamd “Iedereen gaat los!” staat vast!

Op zaterdag 8 juli zal dit succesvolle trio vanaf 18:00 haar kunsten wederom gaan vertonen op BLM 9 in Bloemendaal. Maar ditmaal wordt het nog groter, dikker, vetter, stoerder en doper! Deze dag zal nog lang herinnerd gaan worden dus zorg dat jij er zeker bij bent!

Van 18:00 tot 20:00 is er de speciale Gelazer receptie. Verwacht geen doorsnee receptie want dan ben je bij Gelazer! aan het verkeerde adres. Iedereen wordt hier dan ook verwacht!

Om 20:00 begint het optreden van Gelazer! met o.a. gastoptredens van Jamie en Spike (Di-rect). Na de vorige geslaagde edities van Gelazer op BLM 9 zal dit de een super editie gaan worden met veel verassingen en gelazer. Niks zal te gek zijn en alles zal dan ook letterlijk uit de kast worden gehaald.

Wat zullen de leden van Gelazer! dit keer weer in petto hebben voor jullie?

Billy the Klit vertelt: Het wordt het feest van het jaar!, wat zeg ik van de eeuw!We hebben nieuwe acts, veel verassingen en superspeciale gastoptredens en zoals de mensen nu wel weten gaan we helemaal los als we eenmaal achter die decks staan. Maar het feest zal natuurlijk vooral in het teken staan van onze eerste singel iedereen gaat los en de bijbehorende clip! Bloemendaal zal worden omgetoverd tot een paradijs voor partyminded Nederland en worden overspoeld met Gelazer! Reken op massahysterie je weet wel van die Robbie williams taferelen !!!!

Shaggie vult aan: De singel iedereen gaat los is al een grote hype in partyland. Menig DJ wil de track in zijn of haar set hebben en radio djs blijven ons stalken om zo de plaat als eerste te kunnen draaien. De clip is geschoten en zal natuurlijk worden vertoond! Alle Gelazer figuranten uit de clip van zullen aanwezig zijn en meedoen in de acts! Wie dat zijn?? Ik zeg een Jamie en Spike uit Di-rect, een Jody bernal een Jeroen Nieuwehuizen een Dennis Weening(MTV) en heel veel mooie vrouwen! Als dit geen Gelazer gaat geven????


Lady Bee legt uit : Ik ben er net als de jongens helemaal klaar voor! Al mijn vriendinnen zullen er zijn dus dat is al een reden om te komen!!Ik ga los, losser dan los ben de prater en heb zondag zeker een kater!Gelazer garantie! Ik ben ook heel benieuwd naar de clip want ik heb er best aparte pakjes voor aan moeten doen!!!!!

Wil jij Gelazer thuis?
Stel je voor wij van Gelazer komen naar jouw huis en rocken daar samen met jou heel de buurt. Check www.kpn576.nl en win Gelazer.

Jij gaat ons winnen en krijgt the party waar je altijd al van gedroomd hebt. Je woonkamer wordt de partyroom. De tuin je chill out. Je ouders de deur uit en je vrienden erin. Mc Lady Bee kondigt aan en iedereen gaat los de hele avond lang.

Dus schrijf alvast die excuusbrief voor je buren, drop je ouders bij je oma en laat je zusje logeren bij je nichtje. Wij willen los maar wel met jou! Dus check die site en meld je aan.


Doors
18.00-late
Entrance 5 EURO
Line-up Gelazer! (Billy the Klit, William Shagspeare, Lady Bee), Jamie & Spike (Di-rect) & More
Website www.sneakerz.nl/gelazervideo.htm
Hopelijk geen gelazer bij ons..­ dat geeft alleen maar gedonder...­
Hoop zaterdag te redden maar zondag zijn jullie zo enzo bij ons en dan gaan we zekerz LOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
(k)