Partyflock

Benidorm

 
Jah, laat ik deze er ook maar bijzetten:)

Ben benieuwd.
Ik ga zelf van 13 t/m 24 juli met o.a. Diederzz.

En ja, ik weet dat 13 juli een foute datum is om weg te gaan:S
ben er 2 jaar geleden geweest.≠ hebben wel goeie discotheken en als ze je een pasje aanbieden in de bus voor de discotheken zou ik het doen als ik jouw was.≠ Hebben wij toen ook gedaan en is een stuk goedkoper maar dan moet je wel een aantal x gaan.≠

wij gingen meestal eerst wat indrinken in de engelse pubs en dan naar de discotheken want daar is alles weer DUUR!
haha das toevallig.......ik ga 13 juli t/m 27 juli. Gelukkig niet in Benidorm zelf maar in een klein plaatje iets noordelijker, maar stappen doen we wel in Benidorm :D
Ben er zelf dus nog nooit geweest, maar ik hoor al verscheidene goeie berichten dat er 2 discotheken tot een uurtje of 10 open zijn:)
Dat 't drinken duur is in die discotheken heb ik ook gehoord:S

Wij gaan met de vliegtuig en we hebben er p.p. 250 eurootjes voor moeten lappen:)
We zitten in een appertement, hebben een auto en 3 scooters tot onze beschikking:kwijl::D:D:D:D:D
Dus dat gaat helemaal goed komen:)

Maarre, hoezo gelukkig niet in Benidorm Dazzle, das toch juist gezellig, of zit je met vrienden in zo'n vilaatje in de bergen?
Hehehe, ja wij zitten inderdaad met zijn 6e in een villa op de bergen....lekker eigen zwembadje enzo :D Bijkomend voordeel is dat wij nog een beetje in een echte Spaanse omgeving zitten. Dus een beetje natuur om je heen en de mogelijkheid om heerlijk Spaans te eten.

Benidorm zou ik zelf niet graag willen zitten. Dat is echt 1 en al toerist en een gezellig Spaans restaurantje zal je niet tegen komen. Verder is alles smerig, druk en warm :S Maar goed, die discotheken zijn wel goed :D En in de KM draaien altijd veeeeeel Nederlandse DJ's.

Trouwens het drinken in de discotheken is echt niet zo duur hoor....teminste als je het vergelijkt met Nederland.
ter informatie er zitten 5 discotheken in 1 straat.≠ Dan heb je ze allemaal ook gelijk gehad.≠
en dan heb je nog de boulevard, engelse wijk en zelfs een nederlandse wijk...hahaha je moet alleen niet de weg kwijt raken :D Alles lijkt namelijk op elkaar en zo hebben wij wel eens een uur rond gelopen op zoek naar de engelse wijk :S
Ik ga ook naar benidorm van 2 augustus tot 12 augustus! weet iemand of dit een goede discotheek is in benidorm KMdisco www.kmdisco.com groet-jes!
Ja, de KM is de beste :D Het is groot en heeft twee zalen (een hal en een soort garden). Er wordt over het algemeen vrij hard gedraaid, hoewel ze wel een beetje achter lopen. En heel de zomer draaien hier bekende nederlandse dj's!
Goed geraden he, ik geef je opzich geen ongelijk
om lekker rustig en relax te chilluh in je eigen privť zwembadje:)

Over KM heb ook al goeie berichten gehoord, zo te horen wordt het weer 1 groot feest.

En je hebt toch ook zo'n kabelbaan in de zee waar acher je kunt waterskiŽn?
Dit wordt echt a Hell of a Holdiday!
Zwembadje, cabrio, normale auto, scooters, zwembad 3 meter van je bed, discotheek KM, 7 partypeople, maar hoe zit het in Benidorm met de vrouwen??? En wat is de verhouding man/vrouw?

Laterzz
ik heb foto's van KMdisco zal er binnenkort wel een paar opgooien groet-jes! En van die kabelbaan waar je achter kan waterskiŽn en met z'n parachute aan een kabel zijn ook nog wel foto's :D echt gaaf!
Is goed MasterMorky, ben benieuwd hoe het er allemaal uitziet.≠ Zal idd vast super gaaf zijn geweest.≠
Kicke houden we daar een meeting in de KM ofzo.≠ Ik zit daar rond die tijd ook en ik ga pas 15 juli!! Sensation wordt gewoon zwaar relaxt!
Benidorm is vet, heb erg genoten, ook van de "≠Holandse Partys"≠

En die discokaart hebben wij niet gekocht, want als je gewoon toegangkaartje koop krijg je 1 drankje gratis (mixje).≠ En mag je alsnog de Pacha, Penelope en dinges in....≠
sorry maar de foto's kan ik nog niet online krijgen :( maar er is wel een nieuwe tent geopend! beterzz www.manssion.com kijk maar ff volgens mij een hardcore tentje! :D groetjes!
Manssion ben ik in Mei vakantie heengeweest.≠ Dat is echt een heel relaxte tent soort hardcore/hardstyle tent waar veel sos doorheen gaat, die Spanjaarden kunnen wel snuiven.≠
Ben er vorig jaar geweest, en het was echt de kutste vakantie die ik ooit heb gehad.≠ We hebben er zelfs serieus over zitten denken om gewoon na een weekje een losse vlucht terug naar huis te boeken....≠ Eťn keer nooit meer dus.≠ Die discotheken zijn inderdaad niet slecht, jammer alleen dat er op een drukke avond gemiddeld zo'n 30 mensen rondlopen....≠
heb er ook mindere verhalen over gehoord klopt maar ja ook redelijk veel goede....≠
Scheeters > Klopt, afgelopen jaar was het heel rustig in alle discotheken. Geen idee waarom. Misschien waren we net in de verkeerde periode???

De jaren daarvoor was het echt stampvol overal, dus hopelijk dit jaar weer :D
Ik hoop het ook voor je jongen, maar ik heb mijn twijfels....≠ Vorig jaar zaten wij er toch behoorlijk in het hoogseizoen, voor zover ik me kan herinneren.≠ Ik denk dat het over een jaar of 5 wel volop gezellig kan zijn daar, maar het moet duidelijk nog wat groeien wat betreft publiek.≠
Hoe dan ook, ik wens iedereen die naar Benidorm gaat toch een fijne vakantie
dank je wel! ;) ik zie wel wat het word....groetjes!
hALLO DAN, Ik ben er afgelopen jaar geweest in het hoogseizoen en ik heb de 2 beste weken van mn leven gehad, als je het stadje eenmaal leert kennen en je weet waar je moet zijn krijg je de vakantie van je leven, de KM is de beste tent maar die begint pas te beuken rond 4 uur dus word eerst maar lekker wappie in je appartament of op de boulevard waar het erg gezellig ken zijn...≠ Have fun volgend jaar ga ik er zeker weer heen...≠
Laterzzz
Nog een klein weekje en dan zitten we er:)

Hoor verschillende berichten, maar je moet zelf uiteraard 't beste van zien te maken. Met de groep waar ik mee ga moet dat zekers lukken:bounce:

Was vorig jaar zelf in Calella geweest, dat is serieus 't meest zielige badplaatsje dat er aan de Costa's bestaat (mijn mening), maar andere prijzen het de hemel in, dus eerst zien dan geloven, maar zal zeker ff kort vertellen hoe 't daar was.

Thanx MasterMonkey, dat soort info kan ik ook goed gebruiken. We gaan er absoluut snel een kijkje nemen.

Ajuus
laatste aanpassing
niet te danken hoor als ik meer info over andere nieuwe tenten heb laat ikk het in deze topic wel ff achter groetjes! :bounce:
Nah, morgen is 't zover.≠ Lekker knalluh daaro:)

Hoorde dat "≠de Koe"≠ ook vette Harstyle/Hardcore disco was!?
jaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Morgenavond zit ik al lekker langs het zwembad :D
Yesssssssssssssss!!! Vanavond zit ik met m'n poffertjesporum in het zonovergoten Benidorm!!!
Vanavond eerst maar is naar de KMDisco.... :bounce:
He Marviosi tot vanmiddag! Staat de bacardi al koud? Qnallen :-D

*Adios*
ik vertrek de 17e van juli ook richting benidorm t/m 31 juli ,hoop dat het er zwaar gezelli is dus