Partyflock
 
Forumonderwerp · 839967
Een "sport" of spel dat steeds populairder wordt! Bekendste variant is natuurlijk Texas Hold'em!

Onlang won Groninger Rob Holleder nog het Europees Kampioenschap in Monte Carlo dat te volgen was op Eurosport.



Een spelletje wat op het eerste gezicht zo simpel lijkt (kaartspel met de regels van Yatzee) maar waar toch zo ontzettend veel bij komt kijken. Het is maar een kleine portie geluk en ik zie het ook niet als een kansspel aangezien je tegen tegenstanders speelt en niet tegen een machine of een computer. Je hebt alles zelf in de hand!

Op Internet wordt heel veel gespeeld. Zelf speel ik veel op Pacific Poker.
Hier kun je naast voor nepgeld(play-money) ook voor echt geld spelen met dagelijkse Free Roll tournooien met tot $100 prijzengeld waar je gratis aan mee kunt doen.

Mensen die geïntresseerd zijn in het online spelen kunnen me PB-en met hun mailadres waarna ze een leuke aanbiedingen kunnen ontvangen voor Pacific Poker ($20 storten en $25 extra gratis erbij krijgen). Toch leuk om mee te beginnen of het spel mee onder de knie te krijgen!

Ook heb ik dan een zes-tal boeken voor je over poker in PDF formaat ergens online staan. Onmisbaar voor de betere pokerspeler.

Nog meer liefhebbers van dit steeds populairder wordende spelletje? Wie gaat er morgen een paar handen spelen op QrimeTime? B)
Effe offtopic.
Maar doet flock bij jullie ook zo raar ? :/
Uitspraak van Gus Klabanus op vrijdag 30 december 2005 om 22:15:
Mensen die geïntresseerd zijn in het online spelen kunnen me PB-en met hun mailadres waarna ze een leuke aanbiedingen kunnen ontvangen voor Pacific Poker

Waarom zet je dat hier niet neer ? :/

Spam zeker :/
 
Ik zou het wel willen leren hoe ik poker moet spelen!
Maandagavond om 00:00 pokertournooi op veronica B)
 
Ronnie O'Sullivan b)
Monday Night Poker at the Poker Den. Leuk om naar te kijken en leuk commentaar.

Wat is die Tony G irritant zeg :S
zitten inderdaad een paar flapdrollen tussen aan die tafel! Sommige spelen echt goed! maar knapste vind ik toch Ronnie O'Sullivan die het spelletje heel goed doot heeft en ik pas 1 foutje heb zien maken!
O'Sullivan doet t idd goed, hij mag van mij wel winnen.Mooiste was die all-in tegen die grote kale blufkoning met die zonnebril.Zit maandag avond weer voor de buis :yes: en ga zo zelf naar een pokeravondje B)
Vanavond weer een aflevering B)
Jammer dat Ronnie verloren heeft. Had het hem echt gegund.