Partyflock

Trance B. ---- Club Time ---- Club Item avondvullend

 
Trance B. ---- Club Time ---- Club Item

Het is zeker meer als 2 jaar geleden dat ik bovenstaande combinatie in die volgorde voor het laatst op mijn lijstje had staan.

-Trance Budda-
In het begin was het de Hardcore tempel van de Nieuwzijds gabbers en een ieder die zich er thuis voelde knalde de hele nacht op overloaded bass, later sloeg de stemming om en begonnen ze zich op Trance te richten, dat was mijn tijd.

Benden - rustig; lounce; drum&bass; garage.. Boven - HardTrance enehhh tjsa Bas & Ram.... daar ging je voor.

Mocht toen nog tot 7 uur open

Begin 2000 drie maanden dicht geweest, drugs probleem Eind 2000 definitief gesloten --- geen bestemmingsplan. Weer een tent verloren.

- Club Time -
sinds dit jaar Item)Open from 21:00 till 5:00 reopens at 7:00 till 12:00

Toen nog tot 12 uur zondag middag geopend, half Amsterdam stond er in de rij voor de After, waar flink doorgebeukt werdt, net zo lang tot dat er minder dan 50 man waren ---- Later werdt het 9:00 sluiten toen 7:00 mits er vanaf 6:00 geen drank meer werd geschonken. Nu uiterlijk 5:00 leeg... en ze willen er een RMB toko van maken... treurig

- Club Zoo -
Open from 7:00 till...

Als je klaar was met alle rampestamp dan ging je samen met de rest van het personeel nog ff een afzakker halen in Club Zoo, hagend in een Chesterfield bank begonnen alle pillen langzaam uit te werken, kwamen de eerste vlagen van realiteitsbesef weer door... Gesloten op last van de gemeente Amsterdam, die weer een vergunning introk....

Waar zijn deze tijden....