Partyflock

live sets

 
heyzz luitjes wie heeft er nog fhatte live sets en zeg ff waar ik ze kan downloaden greets tha top notch
Moet je je eerst is ff bewijzen. Je komt net binnenwandelen. Het is zelfs je eerste en enige forumbericht op dit moment. Hoe durf je.

:@ :)
Hey zit mijn familie niet af te zeiken :(. en hoezo bewijzen? Leg me dat eens uit. Wat heb ik bewezen in de maanden dat ik hier ben waardoor ik dit soort vragen wel zou mogen stellen?

hoe durf JIJ?!?!?

We krijgen hier op partyflock toch niet van die S2D kliekjesvormers die gaan bepalen wie hier wel en niet vragen mag stellen?
Kijken op Audiogalaxy.... dan Q-dance invullen....
krijg je al die setjes die op woensdag worden uitgezonden moet je egt ff proberen :) ik heb ze nu allemaal en ik vind ze wel phat:bounce:
2 Jordees --> was ook maar een geintje, kijk dan naar die smileys.­

Ik ben ook blij dat het er hier niet zo aan toe gaat als bij s2d.­ daar was ik laatst een kijkje gaan nemen en was het meteen, jij bent een pfer dus wegwezen, toen heb ik daar maar een potje dom lopen doen, en die s2d diehards (ja die met 100+­ posts per dag) lopen bokken.­
Oke sorry Heik, vond het enigszins al een wazig verhaal.­ Maar de volgende keer iets genuanceerder reageren graag.­ Kreeg al sterk het vermoeden dat dat er sprake was van s2d praktijken.­ En daar heb je gelijk in, die lui denken dat ze de hele wereld zijn!!
dees http://mirror.­widexs.­nl/intenze/filez/pavo.­mp3

is vet, was al een topic over!!!
thnxx ga ik ff kijken!! ­[img]http://www.smilies.nl/groot/bandaged.gif[/img]