Partyflock
 
Forumonderwerp · 804925
 
Niburu en de Annunaki/Annanuki - het verhaal *update*

Universum | WWW.NIBURU.NL

In verband met de vele recente UFO-meldingen en de ongelooflijke toename van de interesse op de UFO sites, leek het ons goed dit artikel nogmaals te plaatsen.




Kanttekening bij onderstaand verhaal is dat dit de situatie in het verleden beschrijft, onze geschiedenis. Onze vroegere buitenaardse meesters, de Anunnaki, keerden zich namelijk bijna een decennium geleden (in 1995) naar het Licht en noemen zich nu Annanuki. Sindsdien proberen zij de door hen aangerichte schade te herstellen door de Illuminatie op aarde te bewegen hun strijd te staken, maar zij hier helaas (nog) geen gehoor aan.


Terwijl de wereld meer en meer in brand staat, zien steeds meer mensen het irrationele en onbegrijpelijke gedrag van de wereldleiders toenemen. Ze worden onredelijker en veeleisender. Wie is de meester, wie is de slaaf?

De geschiedenis herhaalt zich weer. Eens werd de aarde totaal beheerd door een superras, bekend bij de oude volkeren van de aarde als de Annunaki. Ze zijn er nog steeds, alhoewel hun aantallen sterk zijn verminderd door redenen die in dit stuk aan het licht komen. Dit ras streeft naar controle en absolute macht.

Dit is een samenvatting van een verslag van meneer Stanford.

In de afgelopen jaren is er veel geschreven over Planet X, Niburu, Nibiru, Marduk of de twaalfde planeet. De meeste teksten zijn gebaseerd op de werken van Zacharia Sitchin. Sitchin, net als Darwin en Velikovsky, gebruikt zijn eigen theorieën om zijn beweringen te onderschrijven. De vraag is: ‘Is Niburu echt?’. Het antwoord is volmondig: ‘JA!’.

Sommige mensen geloven dat de Annunaki of Niburu binnenkort weer terug zal komen. Deze planeet zou een baan hebben om onze zon met een geschatte periode van 3.600 jaar. Omdat Planet X wel omschreven wordt als een planeet ter grote van Jupiter, zijn veel mensen angstig voor aardbevingen, vloedgolven, voedseltekorten, ziekten, meteoorinslagen vulkanische uitbarstingen, enz. Ze zijn bang dat de passage van deze planeet catastrofale gevolgen met zich mee gaat brengen.

Oudere volkeren, zoals de Mesopotamiërs, omschreven Niburu als de twaalfde planeet in ons zonnestelsel. Ook zagen ze Niburu als ‘de plaats waar de goden verblijven’. Is deze planeet bewoont?

De Niburianen worden ook wel de Annunaki (‘zij die kwamen van de hemel naar de aarde’), Nephilim (‘Zij die naar beneden kwamen van de hemel naar de aarde’), Elohim (meervoud voor ‘God’) of Mardukianen (Babylonische term voor de inwoners van Marduk). In het oude testament worden hemelse bezoekers ook wel ‘Anakim’ genoemd.

Enkele beweringen die in het verslag van Stanford naar buiten komen:

- Niburu was bevolkt door een superras van reptielen en werd bestuurd door een elitaire aristocratie.
- De aard van dit ras kan omschreven worden als: kwaadaardig, bloeddorstig, verraderlijk, jaloers, overheersend, dominerend en woest. Ook zijn het kannibalistische vleeseters. Van de veroverde volkeren eisen ze offers van maagden. Stanford kent ze alle eigenschappen toe van Satan himself.
- Niburu heeft ooit om zijn eigen zon gedraaid, net als de aarde nu. Deze zon heette ‘ZAOS’ en is uitgedoofd.
- Mind control en economische controle zijn concepten waar de Annunaki gebruik van maken.
- Genetische manipulatie wordt gebruikt om controle te handhaven. Zo hebben ze een soort gecreëerd die specifiek is voor het veroveren, spioneren en onderdrukken van veroverde rassen, de zogenaamde ‘Ducaz’.
- Nog een ras dat afstamt van de Annunaki, noemt Stanford de zogenaamde ‘Vulturites’. De Vulturites en de Ducaz zijn sinds lange tijd vijanden van elkaar. Afstammelingen van deze twee gecreëerde rassen zijn nu op Aarde en strijden onder elkaar voor de totale macht. Deze afstammelingen hoeven zich er niet van bewust te zijn dat ze een buitenaardse oorsprong hebben.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 17:15:
Check dat stuk over HOLLOW PLANETS.

Ja,best de moeite waard om te onderzoeken.

Maar voor een groot gedeelte weten wij wel wat er onze voeten zit,en daar zou ik je voeten maar niet in stoppen.

En wij hebben onder onze voeten dus een hele hele kleine zon.

En die barst zo af en toe uit,wat sommige mensen dan weer niet zo leuk vinden.

Maar gelukkig zet onze aardkern geen waterstof om in helium,(teminste niet in groote getallen),want dan werd het een beetje moeilijk lopen op onze planeet.
laatste aanpassing
ik geloof het wel ik heb op deze site er wel een s wat over gelezen

http://www.dossierx.nl/index.php/content/category/2/28/28/

verschuiving van de noordpool??? raar?? ik weet het niet
nu ik dit artikel lees begin ik er telkens meer in te geloven
dat er andere volkeren bestaan geloof ik wel maar dat ze in een galatic federation zitten.... is gewoon precies van startrek overgenomen :S

graancirkels zijn gewoon door mensen gemaakt... is al zovaak laten zien dat we het gewoon zelf kunnen maken.... en als het echt door buitenaards leven is gemaakt waarom is het dan toevallig altijd op een verlaten stuk veld waar niemand komt en nooit is gewoon midden in de stad op een hoog gegroeid grasveld of wat dan ook...

verschuiving van de noordpool... de aarde beweegt hele continenten verschuiven... vroeger zat afrika aan europa vast
er zijn in 12.000 jaar 8 ijstijden geweest die massa's land hebben verschoven
laatste aanpassing
 
Uitspraak van >>BAR27<< op maandag 22 augustus 2005 om 17:27:
verschuiving van de noordpool??? raar?? ik weet het niet
nu ik dit artikel lees begin ik er telkens meer in te geloven

Dat blijkt vaker gebeurd te zijn hier op aarde.(onderzoek uit gesteenten heeft dat aangetoond).

Alleen het probleem is(voor ons dan),dat het magenetisch veld van de aarde afneemt.

Dat houd dus in dat de schadelijke straling vanuit de ruimt,niet meer afgebogen wordt.(vooral sraling van de zon)

En dat houd weer in,dat niet de aarde vergaat,maar wel een groot deel van de mensheid,zal overlijden aan kanker,door de kosmische straling(niet allemaal,maar het gaat wel meer voorkomen).
laatste aanpassing
ja het magnetisch veld draait om daarom neemt het nu af ... dit is ook al verschillende malen gebeurd

in de aarde zit een ijzeren kern.. hieromheen stroomt gesmolten kwik geloof ik dit werkt als een gigantische mega kern centrale... die zorgt voor het magnetisch veld om de aarde

poollicht is het bekendste fenomeen van het magnetisch veld van de aarde...

de noordpool is nu plus en de zuidpool is nu min... dat draait om :)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van rollie op maandag 22 augustus 2005 om 17:35:
nee het magnetisch veld draait op... dit is ook al verschillende malen gebeurd

Ja,maar dat gaat niet van het ene moment op het andere(voor ons gezien,als je het bekijkt over de leeftijd van de aarde gebeurd het in een fractie),zover als ze het weten,duurd dat zo ongeveer 300 honderd jaar,maar het magnetisch veld van de aarde is dan ook erg zwak.

En dat houd weer in dat dodelijke straling van de zon,het aardoppervlak,nogal al goed kan bereiken.

En dat hebben ze weer uit data van gesteente gehaald,omdat dat weer een soort van geschiedenis boek is,zowel voor het omdraaien van de polen,maar ook voor de hoeveelheid straling die die gesteenten hebben ontvangen.

En uit die berekeningen blijkt,dat dat voor ons niet best is.
laatste aanpassing
 
dat er andere volkeren bestaan geloof ik wel maar dat ze in een galatic federation zitten.... is gewoon precies van startrek overgenomen :S

Dit is "gechannelde" informatie; hierbij kan je inderdaad altijd afvragen hoezeer het waar is; niettemin wil ik er niet direct van uitgaan dat het onzin is.

Ik bedoel; wat is er zo stom of ongeloofwaardig aan een Galaktische Federatie? Tis wel zo logisch; dus als er aliens zijn; waarom zouden ze allemaal onderling moeten vechten of elkaar allemaal niet kennen? Alleen omdat wij nog niet door de ruimte vliegen mometeel zegt vrij weinig over het kunnen/niet kunnen van andere rassen van andere planeten. :)

graancirkels zijn gewoon door mensen gemaakt... is al zovaak laten zien dat we het gewoon zelf kunnen maken....

Mjah dat vind ik dus erg moeilijk om te geloven; ik zeg niet dat alle graancirkels persee een buitenaardse afkomst moeten hebben, maar als ik sommige symbolen zie heb ik echt zoiets van :/ Sure; dat maakt een aardling even met de hand; daarnaast heb ik begrepen dat er bij een "echte" graancirkel sprake is van met plasma (bepaalde hitte graad) bewerkt graan; ze kunnen gewoon in mijn boekje echt niet allemaal door mensen zijn gemaakt.







Doen we ff met de hand of niet :9

Evenals de UFO sightings; sure er zitten altijd de nodige grapjassen bij; maar net als met de Graancirkels; mij maak je nooit wijs dat er minder dan 1% van waar is en als 1% al waar is dan is dat genoeg he ;)
laatste aanpassing
er staat dat er insect volkeren zijn :s starstrip troopers...

als er een gal. federatie is dan denk ik meteen aan starwars :p

en hoe komt men aan die informatie? zijn er mensen geweest? word die informatie doorgeseint?



graancirkels waarom niet? als je genoeg tijd heb kan je alles maken

het feit dat ze alleen maar in graan gemaakt kunnen worden en nergens anders bewijst ook dat het nep is...

in de woestijn kan je zoiets 100 keer makkelijker maken als alien zijnde... waarom alleen in graan :s waarom zie je zulke dingen nergens anders?
laatste aanpassing
 
Artiest Havoc 303
Dat d'r in de kringen van "machthebbers" smerige spelletjes gespeeld worden, om elkaar maar zo lang mogelijk in 't zadel te houden, geloof ik best wel in, maar om dit allemaal in verband te brengen met één of ander intergalactisch complot klinkt net zo vaag als al die onzin wat door verstokte neo-nazi's wordt uitgekraamd over een internationaal complot van de joden om wereldheerschappij af te dwingen... :s
 
er staat dat er insect volkeren zijn :s starstrip troopers...

Dus...

Dat betekend alleen maar dat Darwin enigsinds gelijk had; ieder organisme; van Insect tot Dinosaurus kan zichzelf doorevolueren tot een humanoide achtig uitziend/denkend wezen en zelfs verder.

als er een gal. federatie is dan denk ik meteen aan starwars :p

Ik denk altijd aan Star Wars (L)

en hoe komt men aan die informatie? zijn er mensen geweest? word die informatie doorgeseint?

Dit is "gechannelde" informatie; hoe dat precies tot stand komt weet ik niet; maar ik begrijp dat het te maken heeft met meditatie/out of body experiencies en zo met je geest in andere dimensies rond vliegen en met andere entiteiten in gesprek komen om het heel cru te verwoorden.

Zodoende kan je zeggen; ja bla daar geloof ik al helemaal niet in; moet je zelf weten natuurlijk; ik geloof het ook niet 100% maar ik doe het ook niet af alszijnde onzin; zoals ik al zei; ik weet niet precies wat "Channelen" is; dus ik kan het ook niet zo duidelijk uitleggen.

Ik heb er zo mijn eigen voorstelling van en vanuit dat oogpunt wil ik die site best een kans geven; als nou alles over Aliens, 2012 en samenzweringen op basis van Channeling was dan had ik niet eens de moeite genomen hier topics over te beginnen ;)

Channeling - Wikipedia

maar om dit allemaal in verband te brengen met één of ander intergalactisch complot klinkt net zo vaag als al die onzin wat door verstokte neo-nazi's wordt uitgekraamd over een internationaal complot van de joden om wereldheerschappij af te dwingen... :s

Feit is dat er redelijk aanneemelijke bewijzen zijn om aan te tonen dat onze Goden uit het Mythologische verleden wel eens minder Mythisch zouden zijn en meer Realistisch dan we tot nu toe (in het Westen) durfden te denken...

Zodoende kan je je afvragen waar de fok die Goden/Aliens dan zijn gebleven zonder een visite kaartje achter te laten ;)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 17:45:
Dit is "gechannelde" informatie; hierbij kan je inderdaad altijd afvragen hoezeer het waar is; niettemin wil ik er niet direct van uitgaan dat het onzin is.

Ik bedoel; wat is er zo stom of ongeloofwaardig aan een Galaktische Federatie? Tis wel zo logisch; dus als er aliens zijn; waarom zouden ze allemaal onderling moeten vechten of elkaar allemaal niet kennen? Alleen omdat wij nog niet door de ruimte vliegen mometeel zegt vrij weinig over het kunnen/niet kunnen van andere rassen van andere planeten.

Ik zie in dit verhaal van jou niks anders als wij hier op aarde doen.

Maar wij kunnen alleen maar verdragen sluiten onder ons mensen.

Met de ander wezens op deze planeet,hebben wij dat niet.

Die zien wij als onze ondergeschikten.(over het algemeen).

Als wij al geeneens een verdrag kunnen sluiten,met de wezens om ons heen(geen mensen dus),hoe moet dat dan met andere wezens in het heelal?

Dus al zouden er andere rassen in de ruimte zijn,die zien liever(denk ik),dat wij eerst met de wezens op onze eigen planeet een verdrag hebben gesloten.

Als wij de ruimte in willen,zullen wij ons anders moeten gedragen.

Anders zullen die ruimte reizergers,echt geen contact met ons willen.

Nogmaals,we zullen eerst de problemen,op deze planeet moeten oplossen.

Dan zullen we denk ik pas wat in de ruimte moeten zoeken.
laatste aanpassing
:lol: starwars is cool :$

wie zijn dan trouwens dat alien volk wat is wel vaak komt bezoeken de groot hoofd grote ogen aliens

de "well known aliens"" en de annunaki zijn verschillend en ze worden ook niet met mekaar in verband gebracht.


outter body experiences / near death experiences zijn bekend en mensen hebben al gigantisch veel dingen verteld van de dingen die ze toen meemaakte... zelfs dat ze in andere dimensies kwamen enz enz

de mens gebruikt ook maar 10% van ze hersencapaciteit dus opzich geloof ik dat nog wel dat we mentaal in contact kunnen komen... we kunnen nu ook al via de hersenen met computers communiceren al is dat nog maar in een begin fase
 
Ik zie in dit verhaal van jou niks anders als wij hier op aarde doen.

Maar wij kunnen alleen maar verdragen sluiten onder ons mensen.

Met de ander wezens op deze planeet,hebben wij dat niet.

Die zien wij als onze ondergeschikten.(over het algemeen).

Dat zie je naar mijn inziens fout. Onze overheden maken de regels en onze overheden beslissen wanneer het tijd voor oorlog is. Ik vertrouw onze overheden niet, maar dat is niet echt een goed argument.

Als wij al geeneens een verdrag kunnen sluiten,met de wezens om ons heen,geen mensen dus),hoe moet dat dan met andere wezens in het heelal?

Dus al zouden er andere rassen in de ruimte zijn,die zien liever(denk ik),dat wij eerst met de wezens op onze eigen planeet een verdrag hebben gesloten.

Redenerend vanuit het oogpunt dat de aarde zoals het nu is; absoluut niet een afbeelding is van hoe het in het volledige universum eraan toe gaat... en daarintegen; misschien ook wel.

Denk voor de grap maar even aan Star Wars; daar gaan inderdaad niet alle Aliens even vriendelijk met elkaar om; maar er zijn ook de nodige Aliens die andere rassen wel met respect kunnen behandelen.

Ik ben zo iemand en met mij zullen er nog miljoenen andere mensen zijn die totaal geen problemen hebben met mensen van een andere komaf; ik ben alles behalve rascist en als we werkelijk zulke RAScisten waren; dan hadden we allang alle dieren afgemaakt omdat dit ook ANDERE RASSEN zijn :9

Beetje flauw, maar opzich zit er wel een kern van waarheid in al zeg ik het zelf O:)

Als wij de ruimte in willen,zullen wij ons anders moeten gedragen.

Als wij de ruimte in willen zullen we een andere overheid moeten hebben die ons een ander voorbeeld geeft; vergeet niet dat mensen net Apen zijn; Monkey See Monkey Do; we krijgen al eeuwenlang het verkeerde voorbeeld; zodoende vind ik het niet zo gek dat we er zo`n zooitje van maken.

En alle mensen die WEL het goede voorbeeld wouden geven zijn om een of andere sinistere reden om het leven gekomen :O

Nogmaals,we zullen eerst de problemen,op deze planeet moeten oplossen.

Dan zullen we denk ik pas wat in de ruimte moeten zoeken.

Uiteraard; maar daar houden buitenaardse invaders geen rekening mee; die komen wanneer zij daar ZIN in hebben en niet pas als wij onze orde op zaken hebben :9

(en ook dat is weer afhankelijk van het soort bewustzijn van de desbetreffende aliens in kwestie :cocktail: )
als buitenaardse invaders onze planeet willen invaden hadden ze dat allang gedaan aangezien ze zwaar superieur zijn aan ons

ze gaan echt niet wachten tot wij technisch in staat zijn om ons te kunnen verdedigen
laatste aanpassing
 
Uitspraak van rollie op maandag 22 augustus 2005 om 18:02:
outter body experiences / near death experiences zijn bekend en mensen hebben al gigantisch veel dingen verteld van de dingen die ze toen meemaakte... zelfs dat ze in andere dimensies kwamen enz enz

Dat soort zaken schijnen m.b.v. hypnose juist "bijgebracht" te kunnen worden; zo is 't bijv. mogelijk iemand doodsangsten uit te laten staan door 'm tijdens hypnose dusdanig te "sturen" dat 'ie zelf een herinnering aan een ontvoering door buitenaardsen weet te verzinnen en hier ook heilig in gaat geloven...
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 18:04:
Dat zie je naar mijn inziens fout. Onze overheden maken de regels en onze overheden beslissen wanneer het tijd voor oorlog is. Ik vertrouw onze overheden niet, maar dat is niet echt een goed argument.

Nou daar heb je precies het punt,wat ik maak.

Als jij je eigen overheid niet vertrouwd(en dat zijn notabene mensen),hoe zul jij wezens van een andere planeet dan kunnen vertrouwen?

Kom zeg,!!!!!!!!!(Dan zegt dat toch al genoeg over ons mensen,zal ik maar zeggen!!!!!!)
Dat soort zaken schijnen m.b.v. hypnose juist "bijgebracht" te kunnen worden; zo is 't bijv. mogelijk iemand doodsangsten uit te laten staan door 'm tijdens hypnose dusdanig te "sturen" dat 'ie zelf een herinnering aan een ontvoering door buitenaardsen weet te verzinnen en hier ook heilig in gaat geloven...

true true
als buitenaardse invaders onze planeet willen invaden hadden ze dat allang gedaan aangezien ze zwaar superieur zijn aan ons

ze gaan echt niet wachten tot wij technisch in staat zijn om ons te kunnen verdedigenlaatste aanpassing 22 augustus 2005 18:07

of ze hebben de controle al?

alleen de top van de pyramide hoef je te controleren om alles te controleren hoor!
 
als buitenaardse invaders onze planeet willen invaden hadden ze dat allang gedaan aangezien ze zwaar superieur zijn aan ons

Omdat zij weten dat iedere dode weer reincarneerd; vroeg of laat is de mensheid er weer; of een vorm ervan; je zal niets volledig kunnen uitroeien. Dus wat kan je dan het beste doen:

We maken er Slaven van :jaja:

ze gaan echt niet wachten tot wij technisch in staat zijn om ons te kunnen verdedigen

Juist en daarom is Babylon vernietigd en andere steden uit de Bijbel waar tot op vandaag de dag schijnbaar Atoomstraling is op te meten :/

Nou daar heb je precies het punt,wat ik maak.

Als jij je eigen overheid niet vertrouwd(en dat zijn notabene mensen),hoe zul jij wezens van een andere planeet dan kunnen vertrouwen?

Kom zeg,!!!!!!!!!(Dan zegt dat toch al genoeg over ons mensen,zal ik maar zeggen!!!!!!)

Het zegt genoeg over mijn visie van de overheid; ik vertrouw de overheid niet omdat nix meer op deze wereld klopt; vertrouwen moet in ieder geval ergens beginnen; omdat ik mijn overheid niet vertrouw betekent niet dat ik moeite zou hebben met anderen te vertrouwen; het betekent dat ik steeds volwassener en bewuster wordt; dusdanig dat ik de rare praktijken van de overheid steeds minder tof vind en ook alles behalve logisch vind.

Vertrouwen moet je winnen; vind het in ieder geval niet echt een argument om daarom niet meer met aliens in aanmerking te kunnen komen; ik denk dat de meeste mensen dat graag zouden willen; ik geloof niet dat mensen uit zichzelf van die ontzettende klootzakken zijn.

Vertrouwen doe ik op gevoel; en mijn gevoel zegt dat de overheid niet te vertrouwen is; zegt weinig over het vertrouwen van buitenaardsen; ik zou een buitenaards wezen net zo goed kunnen vertrouwen als een huisdier.

En daar komt weer het plaatje bij kijken dat de overheid/wereldleiders zouden bestaan als de Illuminati ook wel bekend als Shapeshiftende Reptielen. Ja dat kan er dan ook nog wel bij nu we zo shockerend bezig zijn niet ;)

Deze wezens zouden het ULTIEME ROOFDIER zijn en die willen ALLE macht; hun genen drijven hun ernaartoe alles te willen domineren; alles is van HUN. Ze voeden zich op angst en chaos. Ja ook dat klinkt weer far-fetched voor mensen die dat maar "vaag" vinden; toch is het niet zo gek als je je een beetje hebt verdiept in de spirituele wereld.

De energie uit de spirituele wereld wordt trouwens in de wetenschap "ZERO POINT ENERGY" genoemd :)

Dat soort zaken schijnen m.b.v. hypnose juist "bijgebracht" te kunnen worden; zo is 't bijv. mogelijk iemand doodsangsten uit te laten staan door 'm tijdens hypnose dusdanig te "sturen" dat 'ie zelf een herinnering aan een ontvoering door buitenaardsen weet te verzinnen en hier ook heilig in gaat geloven...

Mjah dat is een visie uit de psychologie waar ik niet graag achter wil staan; ik ben van mening dat de hedendaagse visie van psychologie nogal achterhaald is.

Kijk dan liever http://www.whatthebleep.com

PF Topic: What the Bleep does Partyflock Know :9

Hieruit kan je concluderen dat wij met onze overgebleven en zogenaamd ongebruikte hersenen (de resterende uh 90% ofzo?) dat wij letterlijk onze eigen realiteit creeeren.

Daarnaast heeft de mensheid een collectief bewustzijn niveau. Zodra de mensheid op grote schaal zou geloven bijv dat Jezus ECHT uit de hemel op aarde kan dalen; dan zal heel de mensheid dat ook zien. Daarintegen als heel de mensheid gelooft dat een heilige tomaat uit de hemel op aarde zal landen zullen we dat zien.

Ik probeer zoveel mogelijk mensen te overtuigen van de mogelijkheid van een andere vorm van realiteit zodat ik uiteindelijk in deze realiteit terecht kom. De feiten zijn er al; de realiteit is er ook al; nu moeten we de kracht generen om ons via Quantum Mechanika naar die realiteit toe te trekken.

Ja ik weet het; die shit gaat diep :)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 18:31:
Het zegt genoeg over mijn visie van de overheid; ik vertrouw de overheid niet omdat nix meer op deze wereld klopt; vertrouwen moet in ieder geval ergens beginnen; omdat ik mijn overheid niet vertrouw betekent niet dat ik moeite zou hebben met anderen te vertrouwen; het betekent dat ik steeds volwassener en bewuster wordt; dusdanig dat ik de rare praktijken van de overheid steeds minder tof vind en ook alles behalve logisch vind.

Vertrouwen moet je winnen; vind het in ieder geval niet echt een argument om daarom niet meer met aliens in aanmerking te kunnen komen; ik denk dat de meeste mensen dat graag zouden willen; ik geloof niet dat mensen uit zichzelf van die ontzettende klootzakken zijn.

Vertrouwen doe ik op gevoel; en mijn gevoel zegt dat de overheid niet te vertrouwen is; zegt weinig over het vertrouwen van buitenaardsen; ik zou een buitenaards wezen net zo goed kunnen vertrouwen als een huisdier.

En daar komt weer het plaatje bij kijken dat de overheid/wereldleiders zouden bestaan als de Illuminati ook wel bekend als Shapeshiftende Reptielen. Ja dat kan er dan ook nog wel bij nu we zo shockerend bezig zijn niet

Maar die overheid waar jij het steeds over hebt,maak jij ook onderdeel van uit.

Jij maakt onderdeel uit van een democratisch systeem.

Jij kunt zelfs de overheid worden.

Zowel bij de politie,als de vakbond,maar ook als werknemer.

Wij maken deel uit van een maatschappij,die onszelf op heel veel fronten aanvalt.

Jij valt jezelf ook aan,want er zijn ook genoeg personen,die een discussie,hier op PF,niet goed vinden.

Wij zijn een maatschappij,alleen jij ziet dat onder gaan in de meningen van anderen,denk ik.

Onze overheid is niet verkeerd bezig vind ik.

Die is namelijk samengesteld,uit de mening van het hele volk.(democratie).

Alleen,die gehele mening,deel jij niet,ik ook niet.(Daarom is PF ook zo'n leuk forum).

Democratie bestaat uit vele meningen,en is tot een compromie,bijeen gebracht.

Alleen dat compromie stuit weer op tegenstand.

Ik zeg!!!!!,beter een compromie,dan gedwongen worden.

En daar moeten we mee verder gaan,net zolang,totdat het compromie,iedereen aanstaat.

Dat houd dus in dat de rijken er niet meer mogen zijn,want dat brengt verdeeldheid.

Maar de rijken zijn er,omdat wij er voor betalen.

Wij worden niet gedwongen.

Want de meeste rijken op aarde,zijn niet rijk gworden,onder dwang,maar omdat er voor betaald werd of wordt.

En daar doen jij en ik ook aan mee.
laatste aanpassing
Jij maakt onderdeel uit van een democratisch systeem.

democratie is de grootste wassen neus uit de geschiedenis

het is nog steeds de rijke elite die regeert.... (net als paar honderd jaar geleden)
het volk denkt nu dat ze ietst e vertellen hebben en houden zich stil

democratie stinkt

lang leve de synnargie!
 
Uitspraak van Taub op maandag 22 augustus 2005 om 18:50:
democratie is de grootste wassen neus uit de geschiedenis

het is nog steeds de rijke elite die regeert.... (net als paar honderd jaar geleden)
het volk denkt nu dat ze ietst e vertellen hebben en houden zich stil

democratie stinkt

lang leve de synnargie!

Zorg dan dat je rijk wordt,en maak een ander niet rijk!!!!!

Je wordt er niet toe gewongen,want jij bent echt wel rijk.

Vraag maar aan het over groote gedeelte van de wereldbevolking.

Je bent alleen niet zo rijk,als de mensen waar jij je mee vergelijkt.

Je moet je eens gaan vergelijken met de mensen,die jou als rijk aanduiden.(Kijk naar andere continenten)
toch wel leuk om te zien dat mensen zich hier druk om kunnen maken...
maar ik doe eventjes mee;)

Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 18:31:
Het zegt genoeg over mijn visie van de overheid; ik vertrouw de overheid niet omdat nix meer op deze wereld klopt; vertrouwen moet in ieder geval ergens beginnen; omdat ik mijn overheid niet vertrouw betekent niet dat ik moeite zou hebben met anderen te vertrouwen; het betekent dat ik steeds volwassener en bewuster wordt; dusdanig dat ik de rare praktijken van de overheid steeds minder tof vind en ook alles behalve logisch vind.

ooit van "octopussy" gehoord?

Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 18:31:
Deze wezens zouden het ULTIEME ROOFDIER zijn en die willen ALLE macht; hun genen drijven hun ernaartoe alles te willen domineren; alles is van HUN. Ze voeden zich op angst en chaos. Ja ook dat klinkt weer far-fetched voor mensen die dat maar "vaag" vinden; toch is het niet zo gek als je je een beetje hebt verdiept in de spirituele wereld.

het ultieme roofdier op aarde is de mens, mits deze in staat is gefabriceerde "hulpstukken" (lees wapens) te hanteren.
face 2 face met een haai, krokodil, tijger (of noem maar een geweldig roofdier op) wint de mens niet zonder deze "hulpstukken"

maar over het algemeen geloof ik niet ik deze theorieen. ik vind het echt goed uitgedacht en ik heb respect en vrede ermee met mensen die zoals <> Omkara Techichi <> geloven hierin. maar voor vele acties, gebeurtenissen en theorieen zijn meerdere oplossingen. en ik zelf geloof niets... voor hetzelfde geld is de aarde plat en is de mens nooit op de maan geweest. er bestaan namelijk ook mensen die dat geloven en beargumenteren met theorieen waar ik ook wel wat in zie. maar ik geloof weinig tot niets totdat het echt duidelijk tot me wordt gebracht en met 100% zekerheid gezegd kan worden dat datgene klopt. anders blijf ik altijd wel twijfelen en er geen heil in zien, daarom vind ik deze discussies ook niet erg nuttig, omdat je mekaar toch nooit kunt overtuigen van je gelijk omdat er altijd meerdere oplossingen, antwoorden of uitwegen zijn op een stelling, theorie of bevinding...
 
Nou ik vind dit soort topics ook niet onderwerpen om diepgaand over te discussieren, want zoals je zegt; er zijn best goede bewijzen voor; mits je dit ook zo wil zien en voor mij is dat zelfs met de gevestigde wetenschap zo.

Dit soort topics zijn er om de medemens hun ogen te openen van wat voor mogelijkheden er allemaal zijn om over na te denken; je kiest er 1 uit die het beste bij je past en dan kijk je vanzelf verder.

Onze realiteit creeren wij zelf; dat wordt nu eindelijk ook door de wetenschap erkend; en die realiteit creeer je door geloof. (onbewust en bewust)

Ik wil er wel aan toevoegen dat de Anunnaki theorie; mits je je erin durft te verdiepen best wel goed onderbouwd is; voor mij is het ook de enige logische verklaring waarom er 5000 jaar geleden een verhaal is gevonden (Enuma Elish) wat 3 druppels water lijkt op zijn 3000 jaar jongere broertje de Bijbel ;)

ooit van "octopussy" gehoord?

James Bond 007 ? O:)

het ULTIEME ROOFDIER

Check deze site maar eens:

http://www.vampiretemple.com][b]Vampire Temple[/b]
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 19:08:
James Bond 007 ? O:)

:P das wel een goede film jah;)
maar ik heb te over het schijnbare orgaan dat in amerika machtiger is als de president, CIA of FBI..
de organisatie die volgens vele theorieen achter 9/11 zou zitten
genaamd door mensen die geloven hierin: octopussy
laatste aanpassing
 
Dan kan je beter ff bij dit topic kijken incl bijbehorende links zoals
"Knowlegde Protects, Ignorance Endangers" en de New World Order :)

Sinister Draaiboek
laatste aanpassing
ken ik al;)
dat er unknown powers op aarde zijn die heel erg veel macht hebben dat geloof ik maar dat er een super genootschap is wat eigenlijk de hele aarde bestuurt

to much for me :p




we hebben de VN toch O:)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 19:19:
Why am i not surprised :P

dunno;)

Uitspraak van rollie op maandag 22 augustus 2005 om 19:26:
we hebben de VN toch O:)

:x
Na dit hele forum te hebben gelezen en af en toe wat mee te pikken van mensen in mijn omgeving die hier ook mee bezig zijn, dan toch een vraag aan hen die er veel van af weten ;):

In hoeverre is het waar/ logisch/ verklaarbaar dat deze aliens/ de Illuminati hier op aarde de spirituele ontwikkeling van de mensheid proberen tegen te gaan? Ik geloof er zelf graag in dat we sowieso wel naar een hogere dimensie gaan, kwade krachten of niet.... maar is dit wel waar?

Oke wiewiewie :D
nogmaals... is de aarde plat?

nee want we kennen allemaal de wereldbol
ja want een groepje mensen geloven nog steeds met goede beargumenteringen dat de aarde plat is

dat is hetzelfde als jij nu vraagt aan ons...

wie is er voor of wie is er tegen
wie denkt er ook zo over en wie niet

het is wel een goede vraag, maar hierbij is het een zinloze vraag
degenen die er zo over denken die kunnen argumenten blijven opnoemen maar de mensen die het niet zo zien die zullen nooit de beargumenteringen gaan inzien
en vice versa is het ook zo...
het is maar net wat je zelf gelooft..

vandaar:
is de aarde plat?
 
In hoeverre is het waar/ logisch/ verklaarbaar dat deze aliens/ de Illuminati hier op aarde de spirituele ontwikkeling van de mensheid proberen tegen te gaan? Ik geloof er zelf graag in dat we sowieso wel naar een hogere dimensie gaan, kwade krachten of niet.... maar is dit wel waar?

Dat is wel het verhaal; wat Fortuna zegt is ook wel zo; maar juist daarom; het is maar net wat je zelf gelooft en ik vind dit geloven een stuk leuker dan denken dat ik alleen mijn hersenen ben en dat het leven is wat je ziet en dat het hierna ophoudt; dat is maar een suffe en saaie gedachtegang ;)

Volgens een artikel genaamd Sinister Draaiboek is dit inderdaad het geval; volgens David Icke zouden de Reptilians vanuit een andere dimensie opereren en gezien 2012 een spirituele revolutie inhoud zullen zij er alles aandoen om ons zoveel mogelijk mensen te laten denken dat de echte waarheid op tv en school wordt verkondigd en dat materie alles is en spiritualiteit onzin.

Als je kijkt waar de wereld momenteel naartoe aan het gaan is qua oorlogen zou je duidelijk kunnen zeggen dat er geprobeerd wordt ons in een duister karma te behouden; op het nieuws vind je vrijwel niets anders dan negativiteit en op discovery channel ontkrachten ze ALLES wat ook maar enigsinds spiritueel is.

Is de aarde plat?

Ja, maar hangt ervanaf hoe je naar kijkt :9
laatste aanpassing
volgens de wetenschap bestaan dingen niet voor het bewezen is dat het bestaat

al deze dingen die je zegt zijn nog niet bewezen dus de wetenschap ontkracht het... logisch, dat is nu eenmaal wetenschap... en aangezien discovery channel een wetenschappelijke zender is :P
laatste aanpassing
Oke bedankt voor jullie antwoorden, dat andere forum zal ik ook eens lezen, daar was ik nog niet aan toe gekomen...

Geloven doe ik in ieder geval wel, hoewel ik wel liever in de positieve dingen geloof dan in al die negatieve aspecten! En daarbij vraag ik me altijd weer af, in hoeverre creeer je je eigen leven/ wereld? Waar je energie in steekt groeit nietwaar? Voor mezelf ben ik er nog niet helemaal uit of ik het hele verhaal toe wil laten in mn leventje... ik richt me toch wel liever op het positieve ;P

Enne, David Icke is geen onbekende naam voor mij, maar wat ik graag zou willen weten is hoe die man aan al zijn informatie komt????
 
al deze dingen die je zegt zijn nog niet bewezen dus de wetenschap ontkracht het... logisch, dat is nu eenmaal wetenschap... en aangezien discovery channel een wetenschappelijke zender is :P

Sorry, maar wat is er logisch aan bevindingen ontkrachten omdat de wetenschap de oorzaak niet kan vinden voor het reden van bestaan?

volgens de wetenschap bestaan dingen niet voor het bewezen is dat het bestaat

Nou als je dat weet dan weet je toch genoeg; alles bestaat; de wetenschap is alleen nog TE underdog om al die shit te verifieren; ik bedoel hallo; wetenschap is nu wat incombinatie met technologie 100 jaar oud; we weten sinds 1800/1900 pas van de planeet Pluto en Uranus af terwijl onze Soemerische voorouders (yup die gene met dat buitenaardse scheppingsverhaal) allang wisten van die planeten en ook staan genoteerd op hun stenen geschriften... (jeetje ;))

ik richt me toch wel liever op het positieve ;P

Gelijk heb je; de Illuminati volledig doorgronden is geen beginnen aan; ik heb het idee dat wat we weten alleen maar geweten kan worden dankzij hun; misschien zijn ze aan het oogsten? :)

Enne, David Icke is geen onbekende naam voor mij, maar wat ik graag zou willen weten is hoe die man aan al zijn informatie komt????

Die man pioniert veel als ik het goed begrijp; reist de hele wereld rond en heeft de nodige connecties overgehouden aan zijn voormalig journalistieke functie. (hij heeft zelfs voor BBC etc gewerkt dacht ik)

Precieze bronnen; zou ik je niet kunnen noemen; geen een bron behalve je link met je goddelijke bron kan alles weten O:)
Gelijk heb je; de Illuminati volledig doorgronden is geen beginnen aan; ik heb het idee dat wat we weten alleen maar geweten kan worden dankzij hun; misschien zijn ze aan het oogsten?

I
k vraag me af of wij zelfs niet weten wat zij willen dat wij weten als ze echt zo machtig zijn en zoveel controle hebben :P

goddelijke bron

Mijn aansluiting op het Zero Point Field :D

Ik heb trouwens bijna alle artikelen uit de 2012map zitten lezen vanmorgen op DossierX, daar wordt je nou wijzer van (Y)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Taub op maandag 22 augustus 2005 om 18:27:
alleen de top van de pyramide hoef je te controleren om alles te controleren hoor!

En dat is nou precies waar David Icki over spreekt in zijn films....

De top is daar omschreven als het bankwezen, politiek, olie en dat soort zaken.
Wie is David Icke?
Geplaatst op 22.07.2005 om 21:30:00 uur | 1933 bekeken | Wereld | WWW.NIBURU.NL | print


De man, zijn filosofie en zijn werk
Velen die onbekend zijn met deze website en mijn werk hebben mij gevraagd hoe ik hierbij betrokken raakte. Dus ga ik in het kort mijn verhaal vertellen, althans dat probeer ik, omdat er zoveel is gebeurd.



Ik ben in Leicester, Engeland geboren op 29 april 1952. Ik werd grootgebracht in wat ze hier noemen een ‘gezin uit de werkende klasse’ en er was weinig geld, heel weinig tijdens mijn kinderjaren. Ik wilde, zolang als ik me kan herinneren, een professionele voetballer worden en ik kwam zover dat, nadat ik mijn school verlaten had, voor Coventry City en Hereford United in de Engelse Liga kon spelen.

Zes maanden na mijn voetbalcarrière begon echter mijn linker knie zonder een reden op te zwellen en na maanden van testen vertelden ze me dat ik reumatische artritis had. Ik besloot door te gaan met spelen, aangezien ik dat altijd heb willen doen en ging nog vijf jaar door, terwijl ik met mijn carrière vorderde, maar ook de voortgang van mijn artritis in mijn enkels, linker knie, elleboog etc. gadesloeg. In het laatste jaar van mijn carrière, op de leeftijd van 20, voelde ik elke dag bij de training een folterende pijn totdat mijn gewrichten een beetje opgewarmd waren en de pijn wat verminderde. Maar ik genoot van een succesvolle periode en ik wilde graag doorgaan.

Het vergrootte alleen maar mijn vastbeslotenheid, die ik altijd al bezat, om niet te capituleren bij tegenslag, wat ook het leven voor mij in petto zou hebben. Of, beter gezegd, wat mijn eigen reis koos.

Aan het eind van dat voetbalseizoen, verdween de pijn gedurende een maand en ik dacht dat het over was, maar toen ik op een morgen wakker werd met folterende pijnen in mijn gewrichten, alsof er een mes in werd gestoken, zag ik in dat mijn carrière voorbij was. Ik had enkele dagen nodig om zelfs maar te kunnen hinken. Ik was net 21 geworden en ik dacht dat ik als kreupele zou eindigen. Dat gebeurde dus niet. Het zal niet gebeuren, want dat is mijn werkelijkheid niet.

Ik besloot een televisiepresentator bij de BBC te worden en begon met dat doel uit te kijken naar werk als journalist. Dit was niet gemakkelijk, want op school verveelde ik me stierlijk en ik werd voetballer voordat ik mijn examens kon doen. (Dank God!) Ik wilde op mijn voorwaarden en in mijn tijd leren en het ‘opvoedkundig’ systeem beroerde me nauwelijks. Ik verwierp alles met een innerlijk soort weten dat het voor mij niet interessant was.

Ik kon een baan krijgen bij een kleine wekelijkse krant in Leicester, omdat ik de enige kandidaat was en vanaf dat moment stoomde ik al snel door naar dagbladen, plaatselijke radio, regionale televisie om een nationaal erkende nieuwsgaarder en verslaggever te worden. Spoedig nadat ik dit in 1982 had bereikt, reisde ik naar een eiland aan de zuidkust van Engeland met de naam Isle of Wight, een plek die me al sinds mijn kindertijd had aangetrokken.

Hier begon ik campagne te voeren voor milieukwesties en dit leidde er toe dat ik een nationale spreker werd voor de Britse Groene Partij, een post die ik had ten tijde van het grootste, inderdaad het enige succes bij de nationale verkiezingen in de UK, de verkiezing voor de leden van het Europese Parlement in 1989. Maar ik zag dat, terwijl de Groene Partij sprak over anders zijn, het hetzelfde was als bij alle Groene partijen die ik tegen ben gekomen, n.l. de oude politiek onder een nieuwe naam. Ik verloor mijn interesse en verliet de politiek toen mijn leven door de meest ongelooflijke veranderingen ging.

Vanaf het midden van de tachtiger jaren, had ik mijn belangstelling voor de televisie verloren. Ik deed het alleen maar om geld te verdienen voor wat ik werkelijk wilde doen: een milieucampagne. Ik vond de televisie een lege, zielloze wereld, waarin onzekerheid en angst de boventoon voerde. En na de gebeurtenissen van 1990 was mijn tijd bij de televisie spoedig over.

Ik schreef een boek in 1989 onder de titel Het hoeft er zo niet uit te zien, waarin ik de visie en de agenda van de Groenen uiteenzette, want ik voelde dat zij alleen maar tegen elkaar praten, maar niet tot het publiek als geheel. Toen ik dit boek schreef en tijdens mijn werk bij de BBC, begon ik een verschijning om me heen te voelen, alsof er altijd iemand in de kamer was terwijl er niemand was. Ik kwam op het punt, toen ik op mijn bed zat in een hotelkamer in Londen in het begin 1990, dat ik tot wat dan ook zei: “Wanneer jij daar bent wil je dan alsjeblieft contact met mij maken, want ik word er tureluurs van.”

Spoedig daarna begonnen er snel allerlei dingen te gebeuren.

In maart 1990 voetbalde ik met mijn zoon Gareth op het strand op het Eiland Wight en ik zei tegen hem dat we moesten gaan en een lunch gingen gebruiken in de stationsrestauratie, een eindje verder. De restauratie was vol en wij draaiden ons om om weg te lopen toen iemand mij herkende en me vragen begon te stellen over het voetbal. Toen het gesprek afgelopen was, zag ik Gareth niet, maar ik wist dat hij in de nabijgelegen krantenkiosk was om naar boeken te kijken die hij leuk vond. En dat was juist. Ik stond bij de ingang van de winkel en zei dat we nu een ander restaurant moesten zoeken, maar toen ik me omdraaide om te vertrekken, stond ik plots als aan de grond genageld. Ik hoorde niets meer, ik volgde alleen mijn intuïtie, maar in deze eerste periode van ontwaken hoorde ik heel duidelijk drie stemmen. Dit was de eerste. Het zei: “Ga en kijk naar de boeken aan de overkant”. “Wat had dit allemaal te betekenen?”, dacht ik.

Ik kende deze winkel heel goed en de boeken op die afdeling waren niet interessant voor mij. Maar, gezien de stem en het feit dat ik vastgenageld stond, ging ik daarnaar toe om te zien wat er zou gebeuren. Het eerste boek dat ik zag was van een dame met bovennatuurlijke gaven en ik werd onmiddellijk geïntrigeerd door de verschijning die ik om me heen had gevoeld. Ik vroeg me af of zij in staat zou zijn mij te vertellen wat er bezig was. Zij maakte ook gebruik van het handen opleggen bij het genezen en dus schreef ik haar en maakte een afspraak, waarbij ik niet vertelde over mijn verschijning. Ik wilde alleen maar dat zij me van mijn artritis afhielp. Ik zag haar vier keren en tijdens de eerste twee bezoeken gebeurde er niets, behalve dat ik met haar sprak over andere dimensies en een bredere kijk op het leven.

Toen, bij het derde bezoek, lag ik na de healing op de bank, toen ik een spinnenweb op mijn gezicht voelde. Ik herinnerde me in haar boek gelezen te hebben dat dit kan gebeuren wanneer ‘geesten’ contact proberen te maken. Ik zei niets tegen haar, maar binnen vijftien seconden, niet meer, duwde zij haar hoofd naar achteren en zei: “Dit is krachtig, ik moet voor deze mijn open sluiten!” Ze zij dat ze een figuur zag die haar wilde gebruiken om mij berichten door te geven. Hetzelfde gebeurde een week later en dit is wat deze ‘figuur’ haar vroeg om mij te vertellen over deze gebeurtenissen:

Hij is een healer die hier is om de aarde te helen en hij zal wereldberoemd worden. Hij zal een enorme tegenstand onder ogen moeten zien, maar wij zullen er altijd zijn om hem te beschermen. Hij is nog een spiritueel kind, maar hij zal de spirituele rijkdommen ontvangen. Soms zal hij dingen zeggen en zich afvragen waar ze vandaan komen. Het zullen onze woorden zijn. Kennis zal in zijn hoofd geplaatst worden en op andere tijden zal hij naar kennis geleid worden.

Als jongeling werd hij om zijn moed uitgekozen. Hij is getest en heeft alle tests doorstaan. Hij werd naar het voetbal geleid om discipline te leren, maar toen dat eenmaal geleerd was, was het tijd om verder te gaan. Hij moet ook leren hoe met teleurstellingen om te gaan waarbij hij alle emoties beleeft, en hoe om op te staan en ermee door te gaan.

Wij weten dat hij contact met ons wilde, maar het was nog niet de juiste tijd. Hij werd voor dit contact hier naartoe geleid en niet om te genezen. Maar op een dag zal hij volkomen genezen zijn. Hij zal altijd krijgen wat hij nodig heeft, maar niet meer.

Probeer het niet in je eentje te doen. Ga hand in hand met anderen, zodat de een de ander kan oprapen wanneer hij struikelt.

Een mens kan niet de wereld veranderen, maar een mens kan de boodschap communiceren die de wereld verandert.

Hij zal vijf boeken in drie jaren schrijven.

Politiek is niks voor hem. Hij is te spiritueel. Politiek is antispiritueel en zal hem zeer ongelukkig maken.

Hij zal de politiek verlaten. Hij hoeft niets te doen. Het zal geleidelijk in een jaar gebeuren. (Precies zoals het gebeurd is).

Over twintig jaar zal er een ander soort vliegtuigen zijn, heel anders dan de luchtvaart van deze tijd. Tijd zal niet van betekenis zijn. Waar je wilt zijn, daar zal je zijn.

Er zullen grote aardschokken zijn. Deze komen als een waarschuwing voor de mensheid. Ze zullen gebeuren op plaatsen waar men ze nooit ervaren heeft. Het weghalen van de olie uit de zeebodem destabiliseert het binnenste van de aarde. Het centrum van de aarde zal bewegen en de polen zullen veranderen. De zeespiegel zal rijzen en een eind maken aan het oppompen van de olie. De zee zal het land terugeisen en de mensen zullen zien dat ze die verschrikkelijke dingen niet kunnen doen. Ze mogen de elementen niet misbruiken. Ze moeten deze met respect behandelen.

Dit alles werd me verteld op 29 maart 1990 en bij het tweede bezoek een week later. In die tijd was ik een televisiepresentator bij de BBC en een nationale spreker voor de Groene Partij en ik had geen idee wat dit allemaal betekende. Toch is tien jaar later het meeste gebeurd of gebeurt nog. Zelfs de vijf boeken die ik in drie jaar schreef. Ik vertelde sommige leiders van de Groene Partij over deze ervaringen, maar hun reactie was even afgesloten, ontkennend en ongeïnformeerd als je vindt in het systeem dat de Groenen claimden te bestrijden. “Ik denk dat David gek wordt”. Ja, zeker. Welkom bij de nieuwe politiek!

Ik schreef in deze eerste maanden van het ontwaken een boek met de titel Trillingen van Waarheid (Gateway Books) en toen kwam de meest verbazingwekkende gebeurtenis van alle in een eindeloze stroom van fantastische ervaringen die ik kreeg en nog steeds heb. Ik voelde de sterke aandrang om naar Peru te gaan, eind 1990, begin 1991, en ik belandde daar in februari 1991 puur op de kracht van deze intuïtie. Een reeks verbazingwekkende dingen gebeurde daar met mij en het culmineerde in de volgende ervaring.

Mijn Peruviaanse gids had ons geboekt in een hotel met de naam Sillustani in Puno, niet ver van Lake Titicaca, het hoogst gelegen bevaarbare meer in de wereld. Sillustani is een oude Inca plaats, met de auto ongeveer een uur rijden van Puno, en er waren foto’s van deze plek met duidelijk reden overal in het hotel opgehangen. Ik zei dat ik er naartoe wilde en ik moest een minibus voor toeristen huren omdat het buiten het seizoen was en er waren geen geplande reizen. Ik, de gids en de bestuurder waren de enigen. Sillustani is een heuvel naast een ondiepe baai met de Inca ruïnen op de top. Het is een onbewoond gebied en het was er heel rustig toen ik daar was, slechts een paar kinderen met een lama die er wachten op foto’s te verkopen aan toeristen, niet dat er een toerist was.

Toen ik een uur of wat door de ruïnen had gelopen, onder de stekende Peruviaanse zon, keerde ik terug naar de bus om naar Puno terug te gaan. Ik dacht dat de reis voorbij was, maar die was nog nauwelijks begonnen. Na ongeveer drie minuten rijden, keek ik uit het raam en zag ik een heuvel aan de rechterkant. Toen ik naar de heuvel keek, begon een stem in mijn hoofd te zeggen: “Kom naar mij, kom naar mij, kom naar mij”. Vreemd genoeg vroeg ik de chauffeur te stoppen, want ik wilde naar de heuvel.

Hoewel ik het niet vanaf de weg kon zien, vond ik daar een cirkel van staande stenen op de top van de heuvel en ze stonden er duidelijk al jaren. Ik stond in het centrum en keek naar Sillustani met de bergen in de verte. Er was geen wolkje aan de hemel en de zon was zeer heet en verbrandde mijn gezicht. Plotseling stond ik weer als vastgenageld aan de grond, hetzelfde als toen in de boekenwinkel, maar deze keer nog krachtiger. Mijn armen schoten omhoog tot boven mijn hoofd en het was niet iets wat ik wilde. Probeer eens je armen boven je hoofd te houden, lichtjes naar buiten op ongeveer 45 graden en ontdek hoe je binnen een minuut pijn in je armen krijgt. Mijn armen bevonden zich wel een uur in die positie en ik voelde niets totdat het voorbij was en toen kwamen de pijnen.

Een stroom van energie begon aan de bovenkant van mijn hoofd als een drilboor naar binnen te trillen en ik kon de stroom er aan de andere kant door mijn voeten weer voelen uitvloeien. Toen hoorde ik de derde stem in mijn hoofd, iets wat niet eerder was gebeurd. Het zei heel duidelijk: “Het zal voorbij zijn wanneer je de regen voelt”.

Wat? Welke regen? Er was geen wolkje te bekennen. Alleen maar een gloeiende zon aan een helder blauwe hemel!!

Ik stond daar, terwijl de energie toenam en toenam tot het punt waarop mijn lichaam begon te schudden, alsof het op een krachtstroom werd aangesloten. Na een poosje zag ik een lichtgrijze mist over de bergen in de verte en toen ik toekeek werd het donkerder en donkerder. Verweg begon het te regenen. Heel snel verscheen deze storm vanaf deze bergen, vulde de lucht met wolken en bedekte de zon. Uiteindelijk arriveerde het bij mij en ik zag gezichten in de bolle wolken. De storm bewoog zich zo snel, dat het bijna leek op het fotograferen met een ingestelde tijd. Toen begon het te regenen en ik voelde het water op mijn gezicht, de energiestroom stopte plotseling, alsof iemand een knop had omgedraaid. Ik strompelde naar voren, mijn benen leken wel elastiek, mijn schouder- en armspieren waren nu erg pijnlijk.

Energie stroomde uit mijn handen met een fantastische kracht en ik ging naar de bus om een kristal te pakken in een poging om het te verspreiden. Mijn voeten bleven meer dan 24 uur branden en trillen. Ik kon hierdoor die nacht nauwelijks slapen.

Mijn leven zou dramatisch veranderen, in feite even dramatisch als je zou kunnen voorstellen, in de weken die volgden. Het voelde alsof er een dam in mij doorgebroken was en mijn bewustzijn was net een draaimolen die probeerde zichzelf opnieuw in balans te brengen onder de nieuwe omstandigheden. Dit nam twee maanden in beslag en het was een tijd van een enorme verwarring. Trillingen der Waarheid werd gelanceerd en ik kwam op de nationale TV in de UK om volstrekt belachelijk gemaakt te worden. Twee jaar lang en meer kon ik in geen straat in Engeland lopen zonder uitgelachen te worden door de meeste mensen. Komedianten hoefden alleen maar mijn naam te noemen en een onmiddellijke gelach was het gevolg.

Maar ondanks deze nachtmerrie, bevrijdde ik mij van de gevangenis waarin de meeste mensen leven: de angst wat anderen van hen denken. Door me hiervan te bevrijden, kon ik nu de wereld bereizen met mijn verhaal over de van vormveranderende reptielen die nu de machtsposities in de wereld bezetten.

Vanaf die tijd volgde ik de stroom van het leven. Precies wat me verteld was in 1991 door de dame met psychische gaven, zou gebeuren. Ik werd al die tijd naar steeds meer kennis geleid, welke een beeld heeft opgeleverd van hoe de wereld al duizenden jaren gecontroleerd wordt door een paar entiteiten. En hoe de onderdrukking van spirituele kennis, het begrip van wie we zijn en de aard van het leven zelf, de fundering is geweest van hoe dit gedaan is. Ik heb ook geleerd over het Grote Ontwaken, de Grote Transformatie die ons te wachten staat.

Het druppeltje informatie werd een rivier en nu is het een vloedgolf. Toch zijn we nog nauwelijks begonnen en de rest van het verhaal belooft zelfs nog verbazingwekkender te worden dan wat er in deze laatste tien ongelooflijke jaren reeds is gebeurd.

Bron: Eenheidsnet
 
als jullie meer over annunaki willen weten moet je het boek''GEEN GEHEIMEN EN LEUGENS MEER''.
dan zullen jullie lezen dat deze beschaving ons altijdt onder contole heeft proberen te houden maar die tijd is voorbij we staan nu voor een grote transformatie lees hier meer over in DE MAYAKALENDER EN DE TRANSFORMATIE VAN HET BEWUSTZIJN
hier ben jij dus omkara...kon je niet vinden :P

Uitspraak van rollie op dinsdag 23 augustus 2005 om 00:18:
volgens de wetenschap bestaan dingen niet voor het bewezen is dat het bestaat

al deze dingen die je zegt zijn nog niet bewezen dus de wetenschap ontkracht het... logisch, dat is nu eenmaal wetenschap... en aangezien discovery channel een wetenschappelijke zender is

wetenschap is op zichzelf ook maar een religie iets waar mensen hun antwoorden kunnen vinden.

al met al blijf ik zeggen dat het voor heel veel mensen het moeilijk is dingen die zo "normaal zijn" kwijt te raken...

bijv. dat de evolutie theorie niet accuraat is,dat is nogal wat...dingen die zo vanzelfsprekend waren blijkt een groot fabeltje te zijn en als dat dan niet waar is wat is dan nog meer niet waar??sommige durven die stap niet te maken...en proberen zoveel mogelijk dat te ontkrachten of steun te vinden bij de medemens die er net zo over denkt...

plus dat erg veel dingen in deze westerse maatschappij verloren gaat als een hoop van deze theorieen wordt bevestigd.

met alle gevolgen van dien...machtsverlies,verlies van geld

maare ze hebben nu toch officeel bevestigd dat nibiru bestaat...zag nog ergens op een forum van een nieuwsbericht van de cnn van het bevestigen van de 10e planeet door de nasa
Artiest DanM
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 augustus 2005 om 17:22:
De rest van onze universum bestaat naar ons idee voor 90% uit Dark Matter; donkere materie; oftewel; we hebben geen flauw idee wat daar is en dan heb ik het nog niet eens over de sterrenstelsels genaamd de Pleiaden, Orion of Draconis; waar ook weer tig aan nieuwe planeten te vinden zijn.

Ik geloof dat wij nog geen flauaw benul hebben hoe om te gaan met onze eigen planeet, zou het niet beter zijn eerst onze eigen sjit voor elkaar te hebben, voor we naar andere planeten gaan kijken? ik bedoel, we hebben nog een zooi oceanen waarvan we amper iets over weten te vertellen....:/

En dat hele verhaal over buitenaardse wezens.....(Y) je psygiater verwijst je graag door....:p net zulk gezwets als waar die jehova's Getuige mee kwam van de week.....:/ ( geloof je in God?...nee alleen in de tastbare dingen van het leven....)
laatste aanpassing
 
Ik weet niet zoveer wat ik hiervan moet geloven, met betrekking op het volk.

Er gaan zoveel verhalen en films over kwaardaardige aliens.



Geloof wel dat er leven in de ruimte is geweest.
 
WAT EEn verhaal uhm..
Hélemaal geFUCKINGweldig dat jullie hier mee bezig zijn allemaal zeg!!!:yes:

Zit helemaal op en neer te springen op mn stoeltje hiero!

Vind t zó fijn vind ik t om weer eens te zien dat we verder kijken dan onze neus lang is!

Ik heb geen geduld meer tot 2012..!!!

:bounce:
Uitspraak van SHAZE heeft er zin in :D op dinsdag 23 augustus 2005 om 09:09:
Geloven doe ik in ieder geval wel, hoewel ik wel liever in de positieve dingen geloof dan in al die negatieve aspecten!

FF wachten tot 2012 dus he...de apocalypse...oftewel openbaring... ;)

Snap nog steeds niet waarom men dat altijd als iets negatiefs ziet...omdat het in de bijbel zo word omschreven waarschijnlijk...

Maar als je je bedenkt dat het feit dat Eva misleid werd door naar hun zeggen de duivel om van de boom der kennis te eten ook beschreven staat in de bijbel als iets slecht...sja...in hoeverre moet je dat dan geloven...
Bewustzijn en kennis is de duivel volgens de kerk dus de openbaring is ook slecht...
Maar aangezien ik het eerste al niet als slecht of negatief beschouw zie ik geen reden waarom dat bij het 2e ook niet zo is... :)
Het einde der tijden...nee...fout...het einde van dit tijdperk...dat is heel wat anders en dan klinkt het opeens minder eng naar mijn mening...
Kan niet slechter als dit tijdperk zijn...vind dit tijdperk toch maar zuigen en ik voel me er niet thuis...dus kom maar op! :D

Helaas moeten we wel eerst een oorlog overleven van een paar jaar en waarbij velen zullen sterven...waarna de openbaring plaatsvind...
Waarschijnlijk komen we dan tot de conclusie dat we achterlijk bezig zijn ofzo...zou een geweldige openbaring zijn iig...laten we het hopen... :)