Partyflock
 
Forumonderwerp · 804380
Probeer het even via deze weg. Op fast Forward Rotterdam ben ik op het festivalterrein mijn portomonnaie verloren. Dat is voor mij niet vreemd ik verlies werkelijk alles, je kent het wel zo een ongeluk persoontje. Laatste update; mobiel kwijt -dronken volleyballen op een beach party, lekker slim-, sleutels kwijt -lees; weer binnen laten liggen voor de 1000 ste keer, sorry buurvrouw moet ik je weer wakker maken-, in slaap vallen met kauwgom in me mond dat eindigd in mijn haar -nu dus standje 1 op me koppie staan- en nu dus weer mijn portomonnaie! De volgende ochtend heeft iemand mij gebeld om te zeggen dat hij deze heeft gevonden. Maar nou komt de grap, ik heb slaapdronken opgenomen en dacht dat er een grap werd uitgehaald door een bekende en dus heb ik gezegd 'ja, ja kom hem vanavond halen'. Leuk maar die vriend was er dus niet bij en wist ook niet dat ik hem kwijt was. Conclusie ik ben een eikel, die slaapdronken een kans heeft gemist -that's my life welcome to it-. Dus ik ben nu op zoek naar degene die hem daadwerkelijk heeft gevonden en mij heeft gebeld. Geld en dergelijke zal er al lang uit zijn net als sommige andere dingen ;) -ik zou zeggen geniet ervan-, okeey kan ik mee inkomen, maar er zaten ook een aantal telefoonnummers en foto's in die ik graag zou terugwillen. Dus mocht iemand zich hierin herkennen, ik ben je eeuwig dankbaar! Gaan we zeker samen ff op mijn kosten een volgend feestje vieren.
nummerherkenning?
Uitspraak van DINJESK :cheer: op vrijdag 19 augustus 2005 om 20:40:
teveel lees werk

haha idd ;p

en jij dacht dat je die terugkreeg door hier te posten :[
Ik kan d'r echt geen chocola van maken :vaag:
 
Uitspraak van Daantjuh op vrijdag 19 augustus 2005 om 20:41:
nummerherkenning?

idd jah! maar hoop voor je dat je je zaakjes weer terug krijgt! zou wel aardig zijn :D
 
je zegt t zelf al: ik ben een eikel
 
oh...was die van jou...O:)
Werkzaam bij Explosive Sounds
Artiest {SHOWLIST artist 32642, 60114}
Uitspraak van Soulmate31 op vrijdag 19 augustus 2005 om 20:37:
in slaap vallen met kauwgom in me mond dat eindigd in mijn haar -nu dus standje 1 op me koppie staan

Volgende x moet je eens pindakaas proberen er door heen te smeren als er weer eens kauwgom in je haar zit..klinkt ranzig maar werkt super..8)
Thnxs, die tip heb ik idd veel gehad! Maar heb maar gekozen voor de kapper, die kon er wel om lachen met z'n standje 1. Voor andere mensen hier ik weet dat ik gek ben en dat het niet voor de hand ligt hem terug te vinden, but then again een mens mag toch hopen ;)
i lost my wallet in El Segundo
ik ben ook altijd alles kwijt, dit jaar mijn portemonnee en 3 mobiele telefoons, vervelend is dat.
Hahaha ik ken dat, lijkt wel of ik er geboren voor ben. Ga je weg, zegt iedereen geef je spullen maar alvast ff aan mij, anders moeten we weer zoeken! ;)
nah jah niet geschoten is altijd mis toch hahaha dus wie weet krijgt er iemand last van zijn geweten en krijg je hem terug....
Uitspraak van Soulmate31 op vrijdag 19 augustus 2005 om 21:28:
Hahaha ik ken dat, lijkt wel of ik er geboren voor ben. Ga je weg, zegt iedereen geef je spullen maar alvast ff aan mij, anders moeten we weer zoeken!

ja iedereen vind me altijd slordig, maar ja ik kan er echt niks aan doen, ik ben er ook duidelijk voor geboren