Partyflock
 
Forumonderwerp · 800668
Krijg vast als eerste weer de opmerking "dubbel"

Maar hoe maak je een goeie cake??

Met wiet of hasj, en hoeveel doe je er in??

bvd :bah:
www.hoe-bak-ik-een-spacecake.nl
Kut man je link doet het niet :no:
laatste aanpassing
 
waarom spacecake bakke als een blowtje et zelfde effect geeft bij mij dan
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 6 augustus 2005 om 02:39:
waarom spacecake bakke als een blowtje et zelfde effect geeft bij mij dan


We willen gewoon een gebakkie mee naar lowlands, klinkt heel stom maar hoe maak ik een knappe cake??
CAKE 1

Ingrediënten:
- 150 gram heel ei
- ­50 gram eierdooier
- 200 gram basterdsuiker
- ­ 20 gram citroenrasp
- 200 gram margarine ( zach­t !)
- 200 gram bloem
- ?? gram wiet ( hoe me­er, hoe beter...)

Werkwijze:

Cakeblik licht ­invetten
Keukengereedschap vetvrij maken
Bloem z­even
Margarine, suiker en citroenrasp mengen in e­en au-bain-marie
Verwarmen tot ongeveer 25 graden­
Mengsel luchtig kloppen
In 4 delen het ei door ­het mengsel gieten
Als het goed luchtig is de blo­em er doorheen spatelen
Wiet zeer fijn hakken
Wi­et door de cake spatelen
Mengsel in cakeblik pleu­ren

In oven plaatsen (170 graden)
Cake 50 minu­ten in oven laten staan

Cake uit cakeblik halen­ en laten afkoelen
...smullen maar !


-------­--------------------------------------------------­-----------------------
CAKE 2

Ingrediënten:
­ - 150 gram heel ei
- 50 gram eierdooier
- 20­0 gram basterdsuiker
- 20 gram citroenrasp
- ­200 gram margarine ( zacht !)
- 200 gram bloem
­ - ?? gram wiet ( hoe meer, hoe beter...)

Werk­wijze:

Cakeblik licht invetten
Keukengereedsch­ap vetvrij maken
Bloem zeven
Margarine laten sme­lten tot ongeveer 90 graden
Ei, suiker en citroen­rasp mengen
Mengsel verwarmen tot ongeveer 23 gra­den
Mengsel kloppen totdat het luchtig is
Verwar­mde margarine (90 graden) er doorheen mengen
Als ­alle margarine is gemengd de bloem er doorheen spa­telen
Wiet fijnhakken
Wiet door mengsel spatelen­
Mengsel in cakeblik pleuren

In oven plaatsen ­(170 graden)
Cake 50 minuten in oven laten staan
­

Cake uit cakeblik halen en laten afkoelen
...s­mullen maar !

---------------------------------­-----------------------------------------------
C­AKE 3

Ingrediënten:
- 150 gram heel ei
- 5­0 gram eierdooier
- 200 gram basterdsuiker
- ­20 gram citroenrasp
- 200 gram roomboter ( zacht­ !)
- 200 gram bloem
- ?? gram wiet ( hoe mee­r, hoe beter...)

Werkwijze:

Pan met water aa­n de kook brengen
Romboter in pan doen
Wiet in d­e pan doen
Enkele uren op laag pitje laten doorko­ken
Af laten koelen
-De olieën van de wiet (en d­e extracten) zijn nu opgelost
Langszaam de boter ­van het water scheiden (boter drijft!)
Zorgen dat­ al het water eruit gezeeft is
Nu heb je space-bo­ter (ook lekker op de boterham !)

Cakeblik lich­t invetten
Keukengereedschap vetvrij maken
Bloem­ zeven
Boter laten smelten tot ongeveer 90 graden­
Ei, suiker en citroenrasp mengen
Mengsel verwar­men tot ongeveer 23 graden
Mengsel kloppen totdat­ het luchtig is
Verwarmde boter (90 graden) er do­orheen mengen
Als alle boter is gemengd de bloem ­er doorheen spatelen
Mengsel in cakeblik pleuren
­

In oven plaatsen (170 graden)
Cake 50 minuten ­in oven laten staan

Cake uit cakeblik halen en ­laten afkoelen
...smullen maar !
 
zo dus:P
laatste aanpassing
Priscilla!!!
Dank je :bah:

Dit was wat ik wou weten

:knuffel:
 
ga je gelijk beginne?:P
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 6 augustus 2005 om 02:56:
ga je gelijk beginne?


Nee ff bakken voor lowlands ;p;p
 
kan je alvast ff oefene en space:)
hahah beter! k wil ook een x dat proeven, maar heb t nog nooit gehad.. lijkt me wel lekker! :D