Partyflock

MDMA poeder

 
ik ga dus echt nooit meer pillen slikken... wat een zwaar relaxed superfijn en bruut spul is dat!!!

Ga nu nog 4 keer in het jaar gebruiken maar dan wel dat!

Wat is jullie ervaring? :xtc:
WAAR? ik eerst.............

:D


:S
4 keer en niet meer :)

ik hou je in de peiling hoor(k)
ja mama...:)
><i
Artiest C-Sar
MDMA POEDER ROX!!!

Whihoe...
Echt jammer dat er hier bijna niks te krijgen is. Met pillen word je doodgegooid, GHB kom je nog wel is ergens tegen maar verder is er helemaal niks te vinden hier in de kutomgeving
Hier in Amsterdam is het wel te krijgen hoor.
en jaaaaaaaaaaaaaaaah weer een topic met de naam MDMA poeder!! whehehehe maar tis wel heavy spul!! relaxed voor op een feest!!
ben wel benieuwd naar dat spul...
Same here, nooit meer wat anders :-D :-D
wat = de prijs normaal?

en dan bedoel ik voor redelijk grote hoeveelheden.
MDMA is gewoon super spul!
Ik haal morgen 3 gr. voor 90
Damn, en van hoeveel gram ongeveer wordt je zo waus als een gekke koe? :)
Slik je nog pillen dan..... MDMA rules...

Maar als ik ff mag inhaken nog geen vier jaar geleden kocht je MDMA pillen voor 15 piek. daar zat ruim een gram in..... reken maar uit wat voor een inflatie.

Maar je kunt inderdaad beter 1 gram MDMA nemen staat gelijk aan een pil van een jaar of vijf geleden.... en tja daar ging je de hele nacht hard op
ik was van MDMApoeder helemaal gaan spacen, dat was echt niet normaal meer, ik zag geen hoofden meer, maar alleen maar plantebakken indeplaats. En terug id auto ging het bijna mis, want ik zag overal elanden (!?) op de weg, en van die mammoettrucks enzo, maar over die hele trip was ik zeker wel tevreden. Het werkt gewoon heftiger, dus TIP: goed doseren als je bommetjes maakt! Als je wil hallucineren moet je t zeker doen, en dan niet te weinig!
Prijs moet je rekenen op ongeveer 30 eurootjes voor een gram, maar dan ben je ook helemaal wasted, want je haalt er omgerekend denk ik wel tussen 10 en 15 standaardsnackies uit!
MDMA kost 30 per gram.....

MDA kost 15 per gram = iets minder geil.

TIP VAN FLIP..... koopt een MDMA tester bij de smartshop, voordat je veel koopt gooi je een klein beetje van je MDMA in dat vloeistofje check je kleuren waaier.... en voila. je ziet wat je koopt.

GA ALLEEN VOOR MEER DAN 90% PUUR anders wordt je in de maling genomen met waspoeder ofzo
oja, zorg ervoor dat je het niet in je bek krijgt want dan ga je meteen kotsen, dat is echt smerig!!! In grote vloei rollen (balletje maken) en dan met water ofzo nemen
de eerste x dat ik het nam(5jaar terug) had ik een dikke zak van een maat gekregen(100gr.) nog nooit gedaan dus die shit..de dosering wisten we niet dus donderde een hele scheut in ons biertje, 10min. later zat ik buiten dik te spatten... wat was dat heftug zeg!
v3rsussie weer he hahahaha bel je me morgen nog ff pik voor die shit of niet en iedereen hier heb gelijk het is goeie shit maar heb rare nawerkingen alleen vraag maar aan rory he jor !!!
Wat is er anders aan dan aan gewonen XTC-pillen?
MC Downforce: Pillen van een GRAM?! Lijkt me erg stug hoor, de meeste pillen zijn 100 tot 200 mg en zelfs die onwijs grote capsules zijn slechts 300 tot 400 mg. 1 gram pure MDMA overleef je denk ik niet :D

Wat kost zo'n tester trouwens weet je dat? Wil ik eigenlijk wel hebben zo'n ding, lijkt me wel verstandig
Ben het compleet met Willumpie eens. In een pil zit normaal gesproken tussen de 70 en 160 milligram mdma. Dit wordt de laatste tijd steeds minder en er wordt steeds meer andere troep bij in gegooid. En 5 jaar geleden was een pil voorzien van minimaal 150mg mdma, dat waren nog eens pillen. Dus 1g van dat goedje in 1x wegslaan is zelfmoord.
Als ik het goed begrijp werkt MDMA poeder dus eigenlijk hetzelfde als een goede pil met weinig rommel.
Oeps, natuurlijk zit er niet 1gram in een pilletje. Nou wil ik even afwezen van de groene klavertjes die ik vroeger wel eens had, maar die waren zo groot dat je ze niet eens in een keer door kon slikken.

2Willumpie www.whennaturecals.nl kijk ff rond volgens mij staat het er gewoon tussen. Anders kost het ongeveer 12 geen geld want er zit genoeg in om een paar 100 pillen / mdma samples te testen.
Je moet wel oppassen met hoeveel je neemt. Had op innercity 2001 ook mdmapoeder. was echt helemaal de weg kwijt wel super heftig... maar heb het hele feest alleen maar wazig rondjes gelopen :D
Juist Koenie, MDMA = XTC!! Dus een goeie pil is een pil die lekker gevuld is met veel MDMA. Vaak wordt er speed of DMA bijingedonderd (MDA heeft nagenoeg dezelfde werking en je gaat ervan trippen, dat zijn dus de topics over hallucineren) waardoor de pil qua kosten goedkoper zijn en leveren daardoor dus meer op.
ik heb weleens een mdma capsule gehad
250 gr. geloof ik
echt nooit zo waus geweest
helemaal van de kaart
goed spul hoor
2NuTeRo

een kwart kilo, man dat heb een straat waarde van 250x 30 = 7500 pittige capsule

250 mlgr = beter
250 mg is ook niet mis. Dat staat ongeveer gelijk aan 2 pillen.
2 Willumpie: 1 gram overleef je wel ,maar je weet van voren niet dat je van achteren leeft. (op Queensday dik 1 (1/1/4 denk) gram op, in 1/1/2 dag (maandag nacht = dinsdag zelf))

Ik betaal btw meer :-S, 45 a 50 euro/gram, maar je doet er ook veel langer mee (bovenstaande niet meegerekend :-P :-D)

en 2 Koenie: MDMA = de werkzame stof van Pillen idd...
t is gewoon ideaal, een klein beetje in je glas je drinkt op en 5 minuten later ben je net zo zwaar relaxed van de kaart...