Partyflock
 
Forumonderwerp · 778263

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

 


Flyer designed by Sonic-XL
All pictures except Eyreon Project taken by Denny Yau a.k.a. Raven
Picture from Eyreon Project taken by Xantrex a.k.a. Tobias

Dat de tijd snel gaat als je plezier hebt is een algemeen gegeven, zo vond alweer bijna een half jaar geleden de eerste D.D.O.D., georganiseerd door Dawn of Dance in Café De Trappist in Amsterdam plaats. Dawn of Dance was in het leven geroepen in november 2004, omdat er, wat Dawn of Dance betreft, te weinig te doen was op het gebied van Harddance in Nederland. Wanneer je van hardcore, hardstyle of techno houdt heb je elk weekend de keuze uit verschillende feesten, maar qua harddance was dit soms nogal karig. Deze muziekstroming bestaande uit verschillende hardere dansstijlen, waaronder hardtrance, UK hardhouse, freeform, een beetje hardstyle en techno invloeden lijkt soms een beetje het ondergeschoven kind van de house muziek te zijn, want naast HQ en een handjevol andere feesten hoort men deze muziek niet al te veel. In plaats van thuis te gaan zitten kniezen als harddance liefhebber zijnde werd er voor gekozen om de handen uit de mouwen te steken en actie te ondernemen.

Is het immers niet zo dat als je een feest, hoe klein dan ook, kan organiseren ergens, dat je dan een beetje meehelpt om de harddancescene iets groter te krijgen? Dankzij Arno en Dave, de eigenaren van café de Trappist was een locatie al snel gevonden; een klein gezellig café, vlakbij het Leidseplein in Amsterdam met waarschijnlijk wel het beste geluidsssyteem dat een café kan hebben. Tot Dawn of Dance's grote vreugde werd de avond een groot succes en werd D.D.O.D. een maandelijks terugkerende Harddance avond, die tot nog toe elke keer druk bezocht werd. Relatief (nog) onbekende dj's en mysteryguests deden de enthousiaste bezoekers van D.D.O.D. elke keer weer uren dansen door één grote gezamelijke grote liefde: de liefde voor Harddance. Ook mensen die niet zozeer voor de muziek kwamen genoten van de gemoedelijke, relaxte sfeer en de lachende gezichten op de foto's spraken boekdelen.

Aanstaande 17 juni is het tijd voor D.D.O.D. 5 - Divine Harddance. Op de vooravond van DefQon 1 kan je je alvast warmdansen op de klanken die ook de dag erna op het strand van Almere zullen gaan klinken. Dawn of Dance vraagt zich stiekem ook zelfs af of het geen (klein) teken aan de wand zou kunnen zijn dat op dit populaire festival dit jaar ook namen prijken als Proteus, Nick Sentience en Dark by Design, wellicht toch een teken dat de Harddance wel degelijk wat groter aan het worden is in Nederland. Als een muziekstroming nog niet zo bekend lijkt te zijn bij de tegenwoordige partygangers is het op zich een goed iets als er namen op een feest komen te staan dat erg druk bezocht wordt door een ander publiek, dat normaliter niet zo snel op een 'alleen maar' Harddance feest zou komen. Een zeer positieve ontwikkeling wat betreft Dawn of Dance.

De line up van D.D.O.D. 5 - Divine Harddance liegt er ook deze keer weer niet om, deze editie staan Charly, Cill, Raine, The Dawn en niemand minder dan Eyreon Project a.k.a. Discord op het muzikale menu om je zintuigen te strelen. Deze editie beginnen we rustig aan en zullen we met onvervalste UK sounds gaan eindigen en aangezien we het niet al te laat maken kan je met een gerust hart genoeg slapen om met voldoende energie de dag erna DefQon 1 onveilig te gaan maken.



The Dawn zal de avond openen met een echte warming up set van tien tot elf, gevuld met funk, een beetje techno en af en toe wat stevigers om je voor te bereiden op de rest van de avond. Tot nog toe heeft zij alleen haar hardere kant laten zien op de voorgaande edities van D.D.O.D., maar deze keer zal ze laten zien dat ze ook een rustige kant heeft, als er maar niet vergeten wordt dat stille wateren, diepe gronden hebben...



Als tweede die avond zal Charly plaats gaan nemen achter de draaitafels, 2005 is een goed jaar geweest voor deze dj tot nog toe. Met koninginnedag draaide hij voor een tweede keer samen met Fausto op de I Love Hardhouse Street Rave en werd hij resident bij Mindgames, een harddance feest dat gehouden wordt in Club Fantasy te IJsselsteijn, waar hij onder andere al met JP, Fausto en niemand minder dan Derb in de line up stond. Charly draait een energieke en verrassende combinatie van Hardtrance, UK Hardtrance en UK Hardhouse, dit gecombineerd met zijn extraverte verschijning achter de tafels maken deze dj een feest om naar te kijken en luisteren op zich. Ook als producer staat deze pas 21 jarige dj uit Tiel zijn mannetje en maakte al verschillende remixes van onder andere Heaven's Cry's Till tears do us part, JP en Fausto's The problem. Zijn eigen productie Charly says is ook goed ontvangen op de dansvloer, op dit moment is hij druk bezig aan een productie in samenwerking met Nazzz. Zij hopen Doing drugs, selling drugs op de Augustus editie van D.D.O.D. te kunnen laten horen wanneer zij samen een spetterende set gaan neerzetten.



Om middernacht is het tijd voor Eyreon Project, een naam die we de laatste tijd vaker en vaker tegenkomen op verschillende feesten, ook onder zijn alias Discord is hij een druk bezet dj, die eigenlijk elke stijl kan draaien die je je maar kan bedenken. Onder zijn alias Discord draait hij onder andere hardcore en darkcore, als Eyreon Project vertegenwoordigt hij onder andere harddance, hardtrance, techno en trance. In 2001 kocht hij zijn eerste draaitafels en mengpaneel om te kijken of hij kon draaien, na een jaar stortte hij zich op het serieuzere werk en na zijn eerste optreden op Firestorm begon hij met verschillende muziekstijlen te experimenteren en vanaf 2003 werd hij al meer en meer op verschillende feesten geboekt. Als Eyreon Project staat hij garant voor snelle melodieën en de pompende beats van de verschillende stijlen die Harddance te bieden heeft of een exclusieve all time classics trance set, het kan allemaal. Hij stond al op diverse feesten als; Erotic New Years Vibe, Xtra Large, Hard Plastic en Crazyland. Deze dj creëert zijn eigen sound, omdat hij gelooft dat iedereen origineel zou moeten proberen te zijn.



Om één uur is het alweer tijd voor de één na laatste dj van deze avond; Cill. De enthousiaste reacties na zijn eerste optreden op D.D.O.D., januari jongstleden waren niet van de lucht. Al was dit zijn eerste 'echte' optreden voor een wat groter publiek hier was echter niets van te merken toen hij het publiek helemaal uit hun dak liet gaan met zijn typische UK Hardhouse set, met een gemak alsof hij dit eigenlijk al elk weekend deed. Hij kwam voor het eerst in aanraking met hardhouse toen hij in 1998 naar High Quality ging en eigenlijk wist hij op dat moment gelijk al dat hij wilde leren draaien. Bij een vriend thuis begon hij met de geleende techno platen van diezelfde vriend, op het moment dat hij zelf begon met platen kopen was het echter Hardhouse wat de klok sloeg. Na anderhalf jaar kocht hij zelf zijn eerste draaitafels en mengpaneel en was hij bijna elke dag aan het draaien. Deze D.D.O.D. zal hij zijn UK Hardhouse gaan aanvullen met verschillende techno invloeden, waar hij de afgelopen tijd mee aan het experimenteren is geweest.



Last but most certainly not least zal Raine deze nacht gaan afsluiten. Op de eerste D.D.O.D. meets UK Hardgrooves vier februari jongstleden opende hij met een stevige set die overwegend uit hardtrance bestond, deze editie zal hij ons gaan trakteren op een overwegend UK Hardhouse set die het publiek ook het laatste uur van D.D.O.D. 5 - Divine Harddance aan het dansen zal houden. Het blijft een mooi gezicht om deze 26 jarige dj aanvankelijk nog wat schuchter achter de tafels te zien staan, maar al gauw gaat hij geheel op in zijn muziek en gaat zelf minstens net zo uit zijn dak als zijn publiek. Raine, oorspronkelijk afkomstig uit Vlissingen, Zeeland begon in 1995 met draaien en draaide aanvankelijk hardcore en oldschool, in 1999 maakte hij de switch naar Harddance. Hij is een lange tijd resident dj geweest op de hardhouse avonden van discotheek Nighttrain te Middelburg tot zij haar deuren in 2003 sloot, vanaf die tijd heeft hij op verschillende feesten in Zeeland gedraaid.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen.

Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken.

Tevens is het nog steeds mogelijk om de DVD van D.D.O.D. 2 - New Year's Bang te bestellen voor 5 EUR.



Dawn of Dance



We take no prisoners...
We only convert


Waar is Café de Trappist?



Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist

Zwart is de poort van het Rijksmuseum
Groen is waar eetcafé Hans en Grietje zit
Rood is Café de Trappist


Foto's D.D.O.D. - Dance 2 The Dawn:

Denny Yau
DarkSkyWise
The Happy Few

Verslagen D.D.O.D.:

Magicsjeup
Dé Daaan!!!

Foto's D.D.O.D. 2 - New year's Bang:

Denny Yau
Wilco van Beek

Verslagen:

Dé Daaan!!!

Foto's D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves:

Denny Yau

Verslagen:

Dé Daaan!!!
Sunshine

Foto's D.D.O.D. 3 - Lucid Acid

Denny Yau

Foto's D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked

Denny Yau

foto's D.D.O.D. meets UK Hardgrooves - Chapter 2

Denny Yau
laatste aanpassing
Denk het wel:jaja: Volgens mij zijn jouw hersens meer gewend aan stoont zijn;)
Hihih zou heel goed kunnen, tis meer dat ze in de war raken als ze nuchter zijn

OMG dat wordt dan wat in Ibiza';p

Heb wele mijn drie alinea's over feest zelf, dus we zijn al practisch klaar nu, maar ga toch eerst ff wiet halen denk ik o:)
Haal voor mij ook ff, en stuur het ff via msn;)
FullTimePartyBombingYourAssOff...is on the run:p

WickedAait!!


Grtz
Uitspraak van CeLL op woensdag 22 juni 2005 om 14:12:
mie toe:s

Kies gewenste antwoord uit diverse mogelijkheden:

1) Heb liever ijs toe
2) mie trie
8)
Das dan weer best jammer:( En per PB? Kan dat ook niet?
postduiven zijn ook niet meer te vertrouwen tegenwoordig, dus kijk uit....




*stop the pidgeon, stop the pidgeon.....*
Uitspraak van CeLL op woensdag 22 juni 2005 om 14:54:
*stop the pidgeon, stop the pidgeon.....*




Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 22 juni 2005 om 15:00:
Misschien als ik telepathisch wil dat jij ook stoned van die joint wordt als ik hem zometeen opsteek?

Ga m'n best doen, en anders maar niet stoont.
laatste aanpassing
Wa? Niet van die vage vrage stellen hoor, is nu ff te moeilijk;)
koekoek
DUs het was jouw wekker die ik hoorde?

Als het tussen 8 en half 10 was wel ja :)



Voorderest: hihihihi hahahaha :D
Het strand roept Daaan, de zee roept Daaan, dus Daaan gaat even een keer in haar leven luisteren, tralalalala

Ik ben al bruin voordat ik in Ibiza ben lalalala shoobedoo wap waaa zonnetjee, zonnetje, zonnetje

Ik :lief: het strand
woon 5 minuten lopen vh strand, ga er alleen nooit heen...

's avonds soms, beetje voetballen, frisbee etc...vroeger ook nog wel eens kampvuurtje, veel drank enzo, was wel leuk :)
Daaan naar het strand?:s Kan je niet gewoon solidair met mij zijn en tot 16:15 binnen blijven?:p
Uitspraak van CeLL op donderdag 23 juni 2005 om 11:06:
ook nog wel eens kampvuurtje, veel drank enzo, was wel leuk:)

Kampvuurtjes:lief:
Uitspraak van CeLL op donderdag 23 juni 2005 om 11:06:
woon 5 minuten lopen vh strand, ga er alleen nooit heen...

's avonds soms, beetje voetballen, frisbee etc...vroeger ook nog wel eens kampvuurtje, veel drank enzo, was wel leuk

Echt Erwin, ik had het wel geweten als ik er zo dichtbij gewoond had :yes:

Uitspraak van X-Field op donderdag 23 juni 2005 om 11:07:
Daaan naar het strand? Kan je niet gewoon solidair met mij zijn en tot 16:15 binnen blijven?

ja, maar dat heb ik gisteren al gedaan :yes:
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op donderdag 23 juni 2005 om 11:26:
Echt Erwin, ik had het wel geweten als ik er zo dichtbij gewoond had :yes:

ja dat geloof ik graag :)
ga wel graag naar het strand, maar niet alleen...en aangezien er hier bijna nooit iemand mee wil... :s
Kindertelefoon al gebeld?:p
Uitspraak van CeLL op donderdag 23 juni 2005 om 11:35:
ja dat geloof ik graag
ga wel graag naar het strand, maar niet alleen...en aangezien er hier bijna nooit iemand mee wil...

Andres Amsterdam even verplaatsen jouw kant op? Dan kunnen we samen naar het strand :yes:

Ik heb hier een beetje hetzelfde nu, vooral nu Michel op vakantie is, wil morgen ook best weg, maar ja in je eentje is half ZO leuk nog niet, zelfs niet als je van lezen houdt, misschien toch maar naar de kanovijver alleen anders ofzo dunno yet, hangt ook een beetje van mijn inpakpraktijken af
Uitspraak van X-Field op donderdag 23 juni 2005 om 11:37:
Kindertelefoon al gebeld?:p

jah
maar dat vrouwtje die ik aan de lijn kreeg wilde ook niet mee :devil:
Anders moet je Karel of Coeneh ff proberen, die sletten pappen met iedereen aan;)
bedankt voor de tip (y)
Iedereen zit zeker al in t zonnetje ofzo.
Ben denk ik de enige die gewoon moet werken hier? Grr.
Heus niet:nee: Ik ben ook druk aan de arbeid hoorO:)
Ik zit ook niet in de zon. Nog niet althans. Over een uurtje ga ik me weer op de ligweide van het zwembad vestigen...... :9
Uitspraak van LIBOH op donderdag 23 juni 2005 om 12:33:
Iedereen zit zeker al in t zonnetje ofzo.
Ben denk ik de enige die gewoon moet werken hier? Grr.

ben ook gewoon aan het "werk" hoorrr :s
Ik zie ook alleen maar duffe kantoormuren en een oververhitte airco die het gelukkig wel doet :P

Strand = (L)

Maar nog even en dan een week lang zon!!!
Uitspraak van LIBOH op donderdag 23 juni 2005 om 12:33:
Ben denk ik de enige die gewoon moet werken hier? Grr.

Ik ben ook druk aan het werk hoor. Door al die hitte heb ik 2x zo druk. Computers kunnen nu eenmaal niet zo best tegen warmte :(
Auto's ook niet. Valt me altijd op dat er met dit weer erg veel auto's langs de kant van de weg staan.
Ik ben ook nog aan het werk. Nog een kwartiertje en dan lekker de zon in.

En morgen vrij

Lekker naar het strand. Juist lekker een keertje alleen :yes:

Ben begonnen in de Da Vinci Code en moet nog 200 pagina's. Dus morgen gaat dat wel lukken. hmmmmmmmmmmmmmm Weekend begint over 13 minuten
Lees je zo uit:jaja: Goed boek(y)
Ik weet het. Ik vind hem vanaf de eerste regel al goed. Je blijft lezen:yes:
Vond de eerste regel wat tegenvallen. Pas na het vierde woord op de tweede regel pakte het me:p
ik heb al de hele dag al in de zon gelopen. Heerlijk weer maar om er in te werken:nee:
Bij het zwembad was het weer vurrukuluk. Wel een beeetje warm af en toe. Ben op het laatst zelfs maar in de schaduw gaan liggen.
Ik ben al zo bruin, zo bruin, zo bruin ben ik, lalalalala en ook een beetje dronken, dronken ben ik lalalalala

Dat wordt lachen zometeen met nieuwsbericht vertalen :9

Heb alweer zin in morgen, morgen, falderie, falderaaaaa, morgen lalalalala

*doet een dansje, vieieieieieiert feeeeeeeeeeeest*