Partyflock

Vervellen :(

 
Wat doe je daaraan?? Ik word helemaal gek, me rug vervelt helemaal en het kriebelt zo erggg :(
Hee, ik wilde er net een topic over openen:)

Afgelopen zaterdag ben ik keihard verbrand. We hebben de hele dag in the middle of nowhere in de brandende zon gezeten en niemand was zo slim geweest om zonnebrand mee te nemen:(

Zondag weer de hele tijd buiten geweest, maar toen heb ik mijn gezicht geplamuurd met factor 30 en dat heeft wel geholpen. Het stomme was alleen dat mijn vuurrode kop nu glimmend roze werd van de zonneolie. Ik ben de hele dag uitgemaakt voor biggetje:)

Nu wordt ik de hele week al wakker met telkens een maanlandschap van vellen op mijn gezicht. Het doet gelukkig geen pijn meer, dus ik vind het niet erg. Eigenlijk vind ik het zelfs wel grappig om de hele dag een beetje aan al die vellen te kunnen pulken.

Vandaag is de jeuk helaas ook begonnen, das zwaar kut ja en ik weet niet wat je er aan kan doen. Ondragelijk is het bij mij niet en het gaat over een paar dagen wel weer over.
Niet verbranden en anders continu inbrengende (vocht en vitaminen) cremes, bodylotions e.d. smeren..... D.w.z. dus echt een keer of 6 per dag minimaal..:)
Hmmm, niet verbranden, das een goeie ;)

:)

Ben de hele dag al eent smeren, gaat goed hier :)