Partyflock

Matrixx Nijmegen

 
Is iemand hier al ooit geweest?????
Zo ja, wat vond je ervan???
Vette tent.... check mijn report op partynight.nl staan ongeveer 145 foto's bij kan je zelf zien hoe het is... zeker een keer de moeite waard
*schaam*

Ben 100% Nijmegenaar maar ben er nog nooit geweest. Ben uberhaupt al maanden niet meer hier uitgeweest...
Waarom zo lang niet uitgeweest Krive???
Ik kan niet zonder..

En je moet je inderdaad schamen ja!
Ik schaam me al omdat ik er nog niet geweest ben, en ik woon in arnhem...
Matrix is n leuke discotheek, alleen moet je niet te goeie muziek in de auto aan hebben staan als je er naartoe rijdt - hahaha -
Ligt eraan welke avond natuurlijk... de lexion special die er aan zit te komen 23 fenbruari is wel een dikke aanrader..!
Mijn vrienden vonden de sfeer er zwaar klote, maar ik persoonlijk ben er nog niet geweest.
Ik ben er gisteren voor het eerst geweest. En het is me goed bevallen. Was wel druk en te warm. Geluid is goed daar flinke pomp bas. Gisteren was ook 5 uur Gielen, en dat was flink beuken. Goed publiek daar, veel mooie vrouwen.

Ik ga nog wel een keer terug denk, ook al is het een 1 uur rijden.

Gr HQpp
verschillende meningne...

maar als je wilt gaan moet je snel zijn aangezien het niet zeker is (tenminste het staat nergens met zekerheid vastgesteld daar waar ik het heb kunnen zien) dat ze misschien moeten sluiten omdat het contract zover als ik weer nog niet verlengt is... kan inmiddels verandert zijn en dat het mij ontgaan is
nou als ze dat dicht gooien zijn ze goed gek!! het is echt een supertent!! ik ben al een paar keer achter elkaar geweest en elke keer was het erg gezellig en ook hele goede muziek.
Matrixx is super!!!!!ik ben er gisteren geweest en het was heel errug bounce. Lekker groot en muziek was ook goed. Ook veel mooie mensies daaro :-) Ik zal hier a.s zaterdag waarschijnlijk weer heengaan.
Het gaat trouwens niet dicht :-) dat heb ik gister evenkuz gechekt (ofja feesttijgertje eigenlijk)

C U kuzz barbie
Ik ben afgelopen zaterdag ook geweest, met Gielen solo! en het was suuuuper!
Met tom harding ga ik weer!
ik ga dan ook angelgirl kunnen we wel meeten. Ook JP komt dan. Vette hardstyle hoe hij de laatste tijd draait

:bounce: :bouce: :bounce:
zaterdag geweest, k heb er maar 1 woord voor...WOW. over 3 weekjes zijn we er zeker weer te vinden! tom harding!
Hey ja gezellig HQ!
Welke van de 3 ben je trouwens? op de foto?
De matrixx wordt echt niet dichtgegooid, loopt hartstikke goed
Zou een slechte zaak zijn als het wel gebeurt
Goed lopen en rechtmatig bezig zijn dat zijn 2 verschillende dingen... Het gaat ook niet dicht want het was vroeger ook een nachtgelegenheid... dus eventuele vergunningen etc of het bestemmingsplan zullen het probleem niet zijn.

Het is zekers een AANWINST voor Nijmegen! :D
zeker een aanrader!
Ik was er met de desire-party, wat een ***tent
Er is dus gewoon ff iemand neergestoken met een stuk glas, wat een ellende alleen maar bloed ging zowat over m'n nek daaro.

zo zie je maar wat voor een schorum daar rond loopt( jullie partyflockers niet ofcourse)
Wat dit met de tent te maken heeft? Had in elke willekeurige andere tent kunnen gebeuren.
Beetje kort door de bocht deze mening!
Hee tash d, dat gebeurt echt overal dus wel een keer, en juist bij de matrixx is er heel weinig gezeik.. Er zijn altijd wel wat mensen die t komen verzieken.. en wat dacht je dan, dat er op een groot feest nooit wat gebeurt????????
Ik zeg niet dat het alleen daar gebeurt maar het paste precies in die avond, geen sfeer gewoon zwaar kut en als dat er dan ook nog eens bij komt ben je wel behoorlijk over de zeik(ik teminste)

Sorry hoor, is gewoon niet mijn plekkie
Tash d dat heb je bij desireparty's daar draaien de klubbheads en die zijn commercieel dus daar komen meer commerciele mongolen op af die normaal naar een bob's saloon, time out of whatever gaan en die het leuk vinden om te knokken..
ben al vaak geweest sfeer was elke x super en mensen ook helemaal geen agressie..
Matrixx is gewoon super!!!
ik heb het helemaal gevonden in de Matrixx! en ruzie maak je, helaas, idd overal wel es mee...
Tash-D, beetje jammer dat je gelijk iedereen die in de MatriXX komt over 1 kam scheert. Ik kom er iedere week ongeveer, en ik heb nog nooit 1 ruzie gezien of meegemaakt. 9 van de 10 keer is de sfeer helemaal toppie en perfect. Dus ik vind het jammer dat je zo op deze manier over deze toptent praat. Iedereen die er nog niet is geweest: Gewoon een keer gaan kijken, het is een wereldtent.

4 mei is er ook nog een meetingkje tijdens Rank1.
11 mei - Tom Harding.

Hopelijk tot ziens, in Nijmegen !
The Matrixx is echt een vette tent. De sfeer is goed, de ruimte is goed, de geluidskwaliteit is goed. Het enige is dat de rijen een beetje lang duren, tenminste, dat was de laatste keer, maar verder is het gewoon heel vet.
Hmmz.. nog 8 daagies heb ik mijn auto.. Ben ik echt heel snel een x te vinden in the matrixx
Ik ging eerst elke week stappen in Amsterdam maar sinds de Matrixx er is heb ik een nieuwe stek gevonden! Supertent! Mooie inrichting, onwijs vriendelijk barpersoneel, goede gemengde line-up (voor elk wat wils), goede dans-acts, erg leuk publiek en er komen met de week meer mooie mensen bij, en je krijgt als 'klant' bij de Matrixx tenminste het gevoel echt koning te zijn.

En....de Matrixx staat tenminste open voor kritiek, tips, vernieuwingen, dat is heeeeel belangrijk.
Ben er afgelopen zaterdag geweest en ik kan niks anders zeggen echt een kickuh tent!
verder heb ik niks aan wat Bridget zegt toe te voegen.

Matrixx just do it ;)
Heb nu me auto dus denk dat ik de week na QT ook naar thE Matrix ga
Super tent, goed publiek! Aanradertje dus! Alleen een beetje hot h:bounce:t hot! Maar dat schijnt verholpen te worden, toch Bridget ;) ! Doen dus :D !! Grtz
inderdaad wrede tent!! muziek staat lekker hard, ziet er mooi uit ennnnn veel mooie dames!!! alleen jammer dat ze zich nog te veel op trance richten. alhoewel er laatst echt een bruut hardstyle/-house avondje was> jp en tom Harding. en binnenkort (1 juni) is er xxllerator hardstyle event met marcel woods en fausto.
EINDELIJK EEN WREDE TENT WAAR IK GEWOON NAAR TOE KAN FIETSEN!!!!!!!!!!!
Pump pump pump .......... PUMP IT UP !!!!
Vooral met eXXlerator. Was wel goed hard! Goed vol, maar niet te vol: precies.....goed, dus!
matrixx is 1 van de meest moderne, mooiste tenten van nederland, altijd goeie djs die de sfeer kunnen maken (harding, gielen, tiesto en tuurlijk jochem), goed geluid en lichten, gewoon perfect! En inderdaad bridget, er hangt gewoon een hele goeie sfeer door het leuke publiek en de medewerkers!

See u there iedereen :-)
Het is JocheN :p

Maar goed, 5 july big party. Check de Agenda maar !
xcuze me..

25 djs in 8 uur op 1 podium! (of breiden ze uit naar de MAC :-P)draaien ze allemaal 1 liedje ofzo? of met zn alle tegelijk? kben benieuwd !
Big party 5 juli...>>>> hoezo dan? wat dan???
zie niks in de agenda staan hoor..
welke dj's komen er dan??
staat nog niet op pf, kijk maar op www.matrixx.nl daar staat (bijna) alles over 5 juli
Ja, sorry, heb hem er straks ingezet, maar hij moet nog eerst gekeurd worden ofzo ?

Naam MTV, Dancelinx & The Matrixx present The 1st Dutch DJ Bash
Datum vrijdag 5 juli 2002
Tijd 22:00
Duur 8 uur
Lokatie Matrixx
Nijmegen
Kosten deur 10.00 (22.04 gulden)
Website www.matrixx.nl
Opgegeven uK

Line-up

Albert
Calvin
Club Caviar
E-Graig
Francois
Jochen
Johan Gielen
Jurgen
Lock 'N Load
Marcel Woods
Melvin
Misja Helsloot
Onne
Quest
En vele anderen...
ik was er 1x bijna geweest..

tiesto exxclusieve... was eind mei meen ik...

anywayz, we komen daar dus aan (HONDERDTIEN FOKKING KILOMETERS GEREDEN!), zegt die flikker bij de deur tegen mijn partymaat: die schoenen, die mogen niet. DOINK!

het waren sportschoenen, dus je zegt waarschijnlijk van: ja logisch, daar kom je nergens mee binnen, maar in het oosten ligt dat wat anders, in de meeste discotheken en in de duitse discotheken (zak, index) kom je er met sportschoenen WEL binnen, evenals bij grote feesten (TE, qontact enz. enz.) ... geen moment bij stil gestaan offcourse.. :( :( beetje jammer, want de tickets (het was uitverkocht) konden verkocht worden en nog voor twaalven werd de reis naar huis aangevangen :( :( (DAMN dat was kut nou ik er zo over nadenk...)

kheb nog een meeltje naar de matrixx gestuurd dat ik het niet netjes vond, wel begreep, maar dat van tevoren wel ff wat duidelijker hadden mogen maken (op site staat alleen: partyclothing), nooit wat van weergehoord natuurlijk...

overigens is maximum leeftijd 20, maar het leek op dat moment een eitje om binnen te komen (wij zijn allebei 19, maar partymaat ziet er echt vet jong uit)

dus als je gaat: doe die dikke flikker bij de deur ff de antigroeten van me...

tegengehouden worden geeft overigens een ENORM gevoel van machteloosheid (en woede, het liefst had ik die gozer bij de deur een keer flink op zijn gaffel gemept, alsof het de rest van de partypeeps boeit of mijn partymaat nou op sportschoenen loopt of op normale schoenen.. als je maar feest denk ik dan)

en JA, ik kon gewoon naar binnen als ik dat gewild had (correcte kleding).. probeer het je ff voor te stellen
Als er een bekende DJ draait kun je beter de dag ervoor voor de deur gaan liggen want er staat dan een pokke-rij!! dat is wel jammer maar tis er zekers leuk! alleen ze mogen van mij nog een uurtje langer doorgaan tot 6!
Hardstyle, 9 van de 10 keer gebeurd dat ook gewoon :)
Daarom gaan we ook nooit meer:)
trek hem liever naar index
Ik bedoel het doorgaan tot 6 uur uiteraard. :)