Partyflock

Duinrell

 
Ooit welles met paddo's in het zwembad geweest?
Ik ga straks mexicaantjes eten en dan lekker in het tikibad spacen, ha!
morgen in de krant:

jongen verzuipt in pierebad door toedoen drugs :S
Hahahahaha.... die leuk Jef! :D
ach, het leven moet toch spannend blijven? anders kan je net zo goed op de top van een berg in een doosje gaan zitten, wachten tot je een ons weegt of minder...­ is toch niet spannend?
Daar zit wat in! En je moet natuurlijk ook alles een keer geprobeerd hebben! ;-P
kicke actie hehe veel plezier
2maggy: gelijk heb je! zullen we dan volgende week een LSD-pilletje nemen en gaan deltavliegen boven een sub-tropisch oerwoud?

:P
nee man,

een lsd likje nemen en dan in een wildwaterkano springen !
is dat voor jou een feit, jeff? vertel!
zou ik ook nie doen
lachen...­
Als ik mijn laatste paddotrip erbij neem.­ En dan bedenk dat ik met die trip in duinrell zou zitten.­ Hmmmm had echt niet gekund.­ Als je in die ene glijbaan zit op dat bootje met al die lichten word je fucking para.­ Kom je pas over een week weer uit je trip.­
Duinrell was kankerGRAPPIG! ik heb in mijn leven 3 keer paddo's gegeten en deze 4e keer was het vetst! dit is ook de eerste keer dat ik buiten was.­ nooit geweten dat mensen zo lelijk kunnen zijn, echt vet grappig!
Samen met Sophie_­ in de bus die shit gegeten en voordat we er alwaren begon het te werken, er was ook een stukje bos, weet je hoe mooi dat is he? shit...­ iig stonden we in de rij en al die mensen die er waren zagen eruit als mongooltjes, echt waar behalve sophie en ik denk dat het komt omdat ik weet hoe ze eruit ziet, oftewel mensen die je niet kent, veranderen van uiterlijk en worden vet lelijk.­ al met al raad ik iedereen die een beetje wil lachen aan om een keer met paddo's mensen uit te lachen, echt vet grappig!
ik ben lsd koning.............­als je wat wilt weten vraag maar.......­
jaaaaaaaaaa vet :D

Wij gaan ooit nog eens met een zooi paddo's richting de efteling :)
Ik vind Herman Brood de LSD koning :D
gebruikte herman brood lsd dan?
nee man.­ was eersteklas speedfreak, man!
Ow, mijn fout dan :D
brood gebruikte alles, alles door elkaar en met mekaar.

brood is dood en nu is Dansbaar de LSD koning :D
paddo s ........hzm vette shit maar niet als maat (toen) vet gigantisch fout gaat....... trippeh hehe sindsdien nooit meer weer......maar en alain veel plezier......... heb nog een leuk idee voor je ...hehehehe ...... voorwaarts in de FLITS HEHE EN BLITZ ...... HZM :VAAG:
wel met ghb...mag dat ook

en ook trouwens met pillen

en ben zelfs een keer flik hard gegaan in die trechter??[vaag woord zeg] met al die lichtjes echt eel leuk
Kankergrappig????????????????

Sinds wanneer is kanker grappig??? Vind er nix lolligs aan, sommige mensen zijn zo simpel, niet te geloven zeg. Trots vertellen dat je drugs gaat gebruiken in een zwembad en het dan ook nog kankergrappig vinden :S Tot dat je wat overkomt en dan is het huilen en moet iedereen meteen voor je klaar staan om je te redden ofsow.

Maarjah als het maar kankergrappig is, ja toch
ik ben het mett je eens je ken tog ook gewoon met een paar gekke vrienden naar een pretpark gaan of niet soms?? waarom altijd die drugs ?
ik snap sommige mensen niet.­
doei
wat jammer dat er wel atijd van die mensen zijn die andere mensen niet in hun waarde willen laten; als ik het fijn vind om met een zegeltje te gaan bunjee-jumpen en dat trots wil vermelden dan verwacht ik liever niet dat er mensen zijn die dat afkraken. laat me lekker spacuh! het was echt lachen :P
Tis natuurlijk wel gevaarlijk opzich, maar dat maakt het aan de andere kant ook weer leuk en kicke :D, maar haakie heb wel gelijk, tis natuurlijk dom. Als er iemand verzuipt in het zwembad is het zielig, komt het doordat die persoon iets gebruikt heeft: "eigen schuld, dikke bult!"

Iedereen moet lekker doen wat'ie zelf wil, maar iets "kankergrappig" noemen trek ik opzich niet...
2 alian: Ok sorry voor alles ik zal je voortaan in je waarde laten..­
over mensen in hun waarden laten. Pff wie begint er nou met iets Kankergrappig te noemen.

Me Oma vond het anders niet grappig :( en zo kan ik wel ff doorgaan en ik ben heus niet alleen hier die iemand heeft verloren door die grappige ziekte

Daar gaat het voornamelijk om, al slik snuif drink je je helemaal naar de klotuh, boeit me nul, zal er niet minder lekker van slapen hoor!