Partyflock

kut stage

 
sjeez
Artiest Sjeez
krijg ik vandaag te horen dat ik te weinig initiatief neem en dat het allemaal beetje jammer is zoals mijn stage loopt. Moet nog twee en een halve week en nu komen ze daar ineens mee.
Stelletje #&$*$#$@&#$&(%*$#&@%
ik ken het!!! ik loop ook stage dit is dan mijn 2de bedrijf en hier is het echt super tof, maar dat eerste bedrijf grrr... :frusty:
hadde ze ook ff eerder kunnen melden..kon je d'r nog iets aan doen
ze zeggen zo van het ligt niet alleen aan jou, je begeleiding was ook nie goed, maar je had zelf ook wel kunnen vragen om wat werk en nu geeft niemand het je omdat ze denken dat je toch niets doet. Nee fijn is dat.
heej sjeez,
best klote man eerst helemaal de tering in gewerkt voor hun (althans ik neem aan dat je dat hun deed vermoeden) en dan vlak voor het eind zit d kans erin dat het allemaal voor niks is geweest!
Heb ook pas feedback gehad gelukkig was dat wel ok!
ik moet toegeven dat ik verd8 weinig heb uitgevoerd, maar als je overal zelf achteraan moet is toch ook nie goed?
Vandaag was mij stagebegeleider van me school op bezoek geweest.

Lang lul verhaal aangehoord over hoe en wat er allemaal volgend jaar moet gebeuren.
Kriijg net als jouw sjeez ongeveer hetzelfde te horen dat ik ook niet veel intresse toonde. Het geval van deze stage is dat er gewoon heel weinig werk was, daar kan ik dus weinig aan doen (lijkt mij teminste).

Ik geef wel toe dat ik niet 110% gegeven heb, maar heb wel hard voor ze gewerkt (als er wel werk was).
Dat heb ik dus ook, had gewoon weinig te doen en er werd dan vaak gezegd dat iets goed genoeg is en dan later begonnen ze te zeiken dat het te slordig of onvolledig was :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
pfff sletteje zeikerds.. ze moeten jou goed begeleiden en er kan weleens wat misgaan, maar je bent er toch om iets te leren, niet alles kan perfect zijn.
ze hebben me natuurlijk ook al gepakt met msn enzo, omdat ik niets te doen had.
Ben in ieder geval blij dat ik nie de enige ben die er zo over denkt en nu maar afwachten hoe het verder loopt :S