Partyflock
 
Forumonderwerp · 655738
­ Nederland
Flockers,

Ik was van het weekend in Utrecht in De Winkel van Sinkel. Erg relaxed feestje met Greg Martini, Jerome, Surgeon en in de kleine zaal Robbie303.

Ik heb de hele avond genoten maar tijdens de set van Surgeon was er één iemand die zijn duim omlaag stak. Surgeon kon dit niet echt waarderen en spuugde deze bezoeker vervolgens midden in het gezicht.

Nu is het misschien niet echt handig om je duim omlaag te doen als iemand aan het draaien is maar om nu op zo'n manier hierop te reageren???

Ik vind die Surgeon dus echt een zware mongool en als hij dit bij mij geflikt had dan had ik em echt achter zijn decks vandaan gerost. Wat een triest figuur!

Wie heeft dit nog meer zien gebeuren en wat is jullie mening?
 
Je hebt wel gelijk op die manier had ik het niet bekeken.
Op hardcore feesten mogen ze van mij ook wel al die kneusjes, die met hun middelvingertjes in de lucht staan als het ze niet hard en snel genoeg gaat, recht in de bek spugen...
 
Op hardcore feesten mogen ze van mij ook wel al die kneusjes, die met hun middelvingertjes in de lucht staan als het ze niet hard en snel genoeg gaat, recht in de bek spugen...


maar daar zeg je ook wat die mensen die dat op hardcore feesten doen die moeten rond die tijd allang in bed liggen inplaats stoer huppelen op die feesten.
Member, wat ze op hardcorefeesten doen intereseert mij niet. Daar mag wat mij betreft iedereen, inclusief DJ, elkaar onderspugen.
Het is niet goed te praten 'wat hij heeft gedaan',onproffesion­eel.
Maar waarom zou je een dj uitschelden en met je duim omlaag staan,beetje jammer is dat.
Ik kan daar niet bij.
Ik ben zelf geen fan van Surgeon,maar ik vind een beoordeling op basis van een kant van het verhaal geen goeie,dus daar doe ik niet aan mee.
niet erg slim, maar wel droog dat ie het doet :) (Y)
hij had 'em eigenlijk in z'n bek moeten schijten, vind ik, wel jammer dat ik het niet heb gezien...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oke Peepz luister dan ik zal jullie vertellen wat er gebeurt is en waarom want ik was erbij en was een vriend van me. Wij zijn geen hardstylers wij gaan alleen naar techno feesten en kwamen ook eigenlijk voor surgeon waren 2 weken geleden ook nar hem geweest in nighttown Rotterdam daar werd ook kut gedraaid maar ja. Jerome draaide nog wel relaxt vraag me af of ie wel draaide want surgeon stond heel de avond achter ze laptoppie. En surgeon (draaide) gewoon kut niet hard genoeg heb beter van hem gehoord en die viend van me was gewoon in een vervelende bui wat voor ons echt lach kick was want hij ging voor surgeon staan wat trouwens ook een fuckin nerd is met ze scheiding in het midden en brilletje op (vooroordelen) maar goed ging dus voor surgeon staan metertje afstand en hij keek hem alleen maar recht in de ogen aan gewoon non stop cker een 15 min ofzo en surgeon werd zenuwachtig hij vond het nie relaxed en zei ook een paar keer fuck off en wij lachte ons kapot kwam nie meer bij want surgeon zag alleen de bovenkant van ze hoofd moet je voorstellen he zo net tot onder ze neus over dat hekkie heen en surgeon kon nergens anders heen kijken dus hij ging zich beetje verschuilen achter ze laptop maar dan ging die vriend weer stukje opzij dat ie um weer zag echt hij werd para en toen stopte de muziek ff iedereen juichen en hij voor ze neus keihard boehhhhh boehhhhh ik kwam nie meer bij en toen werd ie weggestuurt dor iemand van winkel van sinkel mocht wel binnen blijven alleen niet meer voor ze neus whuhahaha
en toen ie wegliep spuugde surgeon op hem maar niet midden in ze gezicht want daar is ie te chicken voor en dan had het ook loos gegaan maar we komen surgeon vast wel weer is ergens tegen en dan zal het ook vast wel weer leuk worden.
laatste aanpassing
ik vind jullie ontzettend zielig.

respectloos

ze zouden jullie vast moeten binden aan het toilet, zodat iedereen over jullie inhoudsloze bolletjes kan pissen.

kunnen ze zelfs geld voor vragen, ik denk dat veel mensen het met alle plezier doen :)
 
onnozele randfiguren

mooie naam ook (y)!
en dan had het ook loos gegaan maar we komen surgeon vast wel weer is ergens tegen en dan zal het ook vast wel weer leuk worden.

Vet stoer man!
Nog een BrEeZaHh?
dan had het ook loos gegaan


ja, op jullie bolle oogjes :yes:
 
Nou sorry die gast heeft het verdiend wat een kneus zeg kan je niet thuis verkleedpartijtje spelen.
maar goed ging dus voor surgeon staan metertje afstand en hij keek hem alleen maar recht in de ogen aan gewoon non stop cker een 30 min ofzo en surgeon werd zenuwachtig hij vond het nie relaxed en zei ook een paar keer fuck off en wij lachte ons kapot


Gelukkig zijn er niet veel simpele zieltjes als jullie, feesten zou dan wel heel onplezierig worden.
 
hahahahahahahaha leuk dit
Ga dan weg als je het niks vindt:D
Surgeon doet lekker zijn eigen ding ga hem daar niet mee storen:P
(Als dit al waar is?!?!?!?)
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Oke dan, nu het verhaal duidelijk is, kan ik niet anders concluderen dat Surgeon meer, maar dan ook echt MEER, als groot gelijk had.
 
zekers......een half uur lang ervoorstaan wat een kutmongool ben je dan...ga dan aan de bar meer bier zuipen ofzo shiiittt....
 
Suregeon had inderdaad nooit moeten spugen.

Hij had die proletenpauperkop er af moeten rukken.

Ben ff benieuwd: Doet het nou pijn om iedere ochtend met je kop in je kont wakker te worden?
 
tegenoffensief fresh en funky...toe dan toe dan gheghe hap hap hap hap :yes:
Breezah goes techno :o
 
Fresh and funky.

net echt joh!
 
Wij zijn geen hardstylers wij gaan alleen naar techno feesten en kwamen ook eigenlijk voor surgeon

Ik hoop dat je nu wel hardstyler wordt, en niet meer op technofeesten aanwezig zult zijn.
 
FrEsH&FuNkY :D (Y)

ik vind t wel lachkick hahahahaha!:yes:
ik was er ook die avond en ik heb die gast van het begin af aan irritant zien doen..
alleen maar surgeon irriteren terwijl hij zo lekker aant draaien was.... :yes:
je zag echt dat surgeon het gewoon zat werd na een half uur van dat gezeik....
en toen op het einde roggelde hij m op zn hasses! vond ik persoonlijk wel lachuh... want hij had het verdient!! met zn boe geroep en die middelvinger... wat eeen nerd...
 
Euh sja die kwat van Surgeon vloog zo'n 50 cm langs m'n hoofd om vervolgens op die gozer te belanden. Die gozer zat wel al de hele tijd irri te doen, maar ik vind dan als nog niet dat je als 'performer' maar iemand op z'n kop moet roggelen:S gewoon een lage actie, vraag dan of die gast door iemand wordt weggehaald of zet m er gewoon uit.

Overigens vond ik die avond de sfeer in de winkel erg ver te zoeken terwijl ik Surgeon toch redelijk goed vond laptopperen;)
 
surgeon is blijkbaar gewoon een kneus...

want stel dat er 10 mensen dat doen, en hem nix aanvinden, gaat ie ze dan alle 10 in hun gezicht spugen??
Surgeon liet zich (erg begrijpelijk trouwens) gewoon eens een keertje gaan. Had ie misschien niet moeten doen vanuit professioneel oogpunt, maar wel o zo begrijpelijk.
Volk wat geen respect op kan brengen voor de DJ en de rest van het publiek (die Surgeon misschien wel erg vetjes vonden), hoort zowiezo niet thuis op techno feesten, en daar dacht Surgeon blijkbaar hetzelfde over. Aangezien zijn woorden niet hielpen, dacht ie waarschijnlijk, dan moet ie het maar voelen :D
Echt hoe meer ik hier over lees, hoe meer ik achter Surgeon sta. Geloof niet dat ik ooit zo'n triest verhaal heb gehoort van een iemand die zich technoliefhebber noemt (maar duidelijk beter heeeeeeeeeeeeeeel ver weg van techno feestjes kan blijven)
 
Hahah dikke actie (Y)
Mensen irriteren is altijd leuk, vooral als je je verveelt. En als je dan zo kinderachtig reageert..beetje jammer.
Hij mag blij zijn dat er uberhaupt mensen naar zn muziekjes luisteren..N.E.R.D. Ik had die laptop in z'n aars geschoven..
laatste aanpassing
Vond hem wel vet draaien, voor de drie kwartier die ik van hem heb gezien vond ik het echt wel erg vet klinken. De DJ-booth is ook nogal laag hé dus mensen die willen irriteren bij de dj kunnen er gewoon zo goed als bij. Dat zal denk ik iedereen wel erg storend hebben gevonden als er zon halve gare constant boven op je neus staat en lomp loopt te doen. En tja Surgeon is een klein mannetje dus die kan hem denk ik niet zomaar een knal geven, dus spuigt ie maar een flink rochel die gast zn kant op.. en dan snel hiden achter de security, haha. terecht hoor, oprotten met die kerel..
in het gezicht spugen?? :s dan zal er wel om gevraagd zijn....
of misschien had hij wat op zijn gezicht. tja de DJ kan er niet zo goed bij. doe je het toch op een andere manier. :)
 
2 FrEsH&FuNkY

Als je maatje zich niet weet te gedragen dan roep je hem toch tot de orde ipv dat je gaat staan toekijken en lachen?

Putvolk :kots:
Zo!!!
Als dat vaker zou gebeuren en vooral op de hardcorefeesten met hun middelvingertjes als er iets anders dan ... word gedaan dan zitten er veel mensen onder de rochels hahahahaha... :D

Wel grappige actie eigenlijk en terecht...als je er niks aan vind dan ga je maar lekker plassen ofzo... :p
 
Die gozer die hem irriteerde was waarschijnlijk jaloers ofzo omdat hij het niet 'gemaakt'heeft en surgeon wel.
Dat zijn van die kneusies die alleen maar draaien om beroemd te worden.
 
iedereen bek houwe Surgeon is gewoon de bomb..die lompe boer wou zonder enige reden gaan opvallen tussen de juichende menigte door zn duim omlaag te steken en lomp boe te gaan roepen, maar de beste kerel vergeet dat de chirurg uit de ghetto van Birningham komt en fokkin schijt heeft...tijdens de gehele laptop-act geeft ie geen kick, want hij is uiterst geconcentreerd wat te zien is aan zijn gefronste wenkbrauwen..dus hij houdt van zijn werk alsof het zn eigen kind is fok je dr mee dan wordt hij loco en reageert ie door te tuffen..ik zo ook zoiets doen:D
 
Ik zou hem zijn pick-up's (of laptop whatever)door z'n kop getrapt hebben! Spugen doe je nog niet naar varkens! Omdatiemand zijn duim naar beneden stak? Als je daar niet eens tegen kan, dan moet je geen dj worden maar moet je bejaarden voor gaan lezen of zo!
Artiest Sampie
Het is sowiezo geen bullshit verhaal want Chennouffez en Ik stonden naast die jongen die in zn smoeltje getuft werd. En voor zover ik het gezien heb.. Was het idd zijn eigen schuld.. die sukkel wou gewoon opvallen en surgeon die trok dat niet.. ik geef surgeon groot gelijk.. goeie actie!!(Y)
whahahaha echt een goeie actie
 
Artiest {SHOWLIST artist 56545, 5913}
jezus fresj en funki, waarom komen jij en die maat van je in godsnaam op techno feesten.
Surgeon heeft een paar van de vetste techno producties ooit op z'n naam staan, vertegenwoordigd samen met een paar anderen een hele eigen stroming binnen techno, en het laatste wat hem zal boeien is de mening van een respectloze kakkerlak als jij.
als je surgeon dan notabene 2 weken eerder in nighttown heb horen draaien, weet je wat je van hem kan verwachten, hij doet net waar die zelf zin in heeft, zeker alstie op kleine of middelgrote feesjes komt waar hij verwacht dat er mensen rondlopen die zijn werk wel kennen, en weten dat ie af en toe rustpunten in een set heeft, of andere stylen dan techno in ze set verwerkt.
Je gaat toch godverdomme ook niet naar een "concert van tiesto" om zo dicht mogelijk bij de dj booth te gaan staan, waarna je in ze gezicht gaat staan schreeuwen dattie hartcore moet gaan draaien??
jezus wat een lompe actie zeg, ik geef surgeon alle gelijk van de wereld met deze actie(Y)
 
die surgeon staat gewoon zwak in ze schoenen, dat blijkt toch uit zijn reactie

als je dan echt zo "proffesioneel" bent, blijf dat dan ook, wat er ook gebeurd.

Van t weekend kwam er ook een kerel naar me toe, helemaal van de kaart, "harder draaien "eikel", je kan er nix van" blaaablaaa...
Zulke sukkels lach ik gewoon uit, als hij t niet naar ze zin heeft dan gaat ie toch weg :).
Als t meerdendeel maar uit ze dak gaat.
Gewoon je ding doen en je niet laten kennen, ja toch...

En een surgeon zou in mijn geval dus of gaan spugen of gaan huilen zeker... gehheh stoog :D
laatste aanpassing
 
Ik vind t de fout van de organisatie, zij hadden die gast al lang in de gaten, net als Surgeon.
De organisatie had Surgeon in bescherming moeten nemen, je huurt die man in, zorg dan ook dat ie niet gestoord wordt tijdens z'n ding.

Ze hadden die gast er uit moeten gooien.
 
hebbe ze ook gedaan...
Ik vind het op zich een strakke actie van Surgeon, want als je publiek het niks vindt moeten ze maar oprotten. Maar eigenlijk moet hij boven zulke dingen staan en zich niet laten opnaaien door het publiek. Want er zullen toch veel meer mensen zijn geweest die wel uit hun dak gingen of niet?
Tuurlijk Smeetske, de DJ is de koning, :(
Werkzaam bij FCA-Music
Terwijl de organisatie zich bezighoudt om een goed feest neer te zetten, bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen en versjtierders buiten de deur te houden, is er een nieuw type "stappers" opgestaan die er lol uit blijken te halen om DJ's te pesten.
We hebben het verhaal geverifiëerd bij Surgeon en die vertelde dat de "feestganger" in kwestie inderdaad de gehele set van 2,5 uur bezig was om hem te irriteren en dat hij hem al een paar keer had gevraagd om er mee op te houden of weg te gaan. Uit een soort van onmacht heeft hij op het laatst inderdaad gespuugd. Dat is niet goed te praten, maar het geeft ook aan hoe erg de frustratie op dat moment was. Want eigenlijk kan je als DJ niet zoveel als je aan het optreden bent, aangezien je door moet draaien voor de rest van de zaal...

De mensen van de organisatie zorgen uit respect voor de DJ dat DJ-Booth hun domein is. Door niet prominent in de DJ-Booth te zijn, geven wij de Artiesten de ruimte, zodat hij ongestoord zijn "ding" kan doen. Helaas hebben we er totaal niet bij stil gestaan dat er ook onbenullen aanwezig zijn om een feest te verstoren door de DJ uit zijn concentratie te brengen.
We hebben ook onze verontschuldigingen gemaakt aan Surgeon, want uiteindelijk zijn wij verantwoordelijk voor het feit dat hij ongestoord kan optreden. Helaas hebben we dat dus niet tijdig in de gaten gehad.
Het betekent dat wij in de toekomst een beveiliger bij de DJ-Booth moeten zetten, hetgeen betekent dat men geen persoonlijk contact meer kan hebben met de DJ, wat juist zo speciaal is in de Winkel van Sinkel.

Wij roepen in ieder geval iedereen die dit soort acties constateert op om het meteen te melden bij de organisatie, beveiliging of medewerkers, zodat we meteen actie kunnen ondernemen en het in de kiem te smoren (Het is ook jullie feest!)
Daarnaast roepen we degene die het zover heeft laten komen op om uit respect naar de DJ en ook naar de andere bezoekers minimaal zijn verontschuldiging aan te bieden op deze site!
[QUOTE]zodat we meteen actie kunnen ondernemen[QUOTE]

WE SPUGEN HEM ERUIT !!!! :kots: :devil:
 
To FCA>>>> dat excuses van die persoon in kwestie kan je wel vergeten, want een maat van die persoon heeft hier al namens die gozer gereageerd, en uit die reactie blijkt dat ze het zo weer doen, en ze dat soort acties met veel plezier uitvoeren, het is blijkbaar de nieuwe manier van je mening over iemand te geven.
 
dat excuses van die persoon in kwestie kan je wel vergeten, want een maat van die persoon heeft hier al namens die gozer gereageerd, en uit die reactie blijkt dat ze het zo weer doen, en ze dat soort acties met veel plezier uitvoeren, het is blijkbaar de nieuwe manier van je mening over iemand te geven.


vroeger ...

PS Wat een kneus zeg :kots:
 
to FCA:
hahahaha dacht je dat die man nog zijn excuses gaat aanbieden??
Wat voor pistool richt jij dan op dat momnent op zijn harses??
hahahahahahahahahaha
laatste aanpassing