Partyflock
 
Forumonderwerp · 655673


Ebeatz.nl. Gestart op 12 december 2002 en in een jaar tijd uitgegroeid tot een bruisend party & muziekforum met meer dan 600 leden.

[b]Zaterdag 13 maart vindt de Ebeatz Release Party plaats: EmbraZe!

De 500 jaar oude Catacomben, een schitterende locatie in het centrum van Den Haag, zullen het jungle-achtige decor zijn van een feest om nooit te vergeten. Omhels je mede-forummers op dit knallende feest met uitsluitend Ebeatz-DJ's. Vele populaire dance-stijlen zullen aan bod komen met de volgende line up:


22:00-22:30: CLUB
ROETGER
Roetger, actief als enthousiaste moderator op Ebeatz.nl en uitgeroepen tot Nieuwkomer van het Jaar, wil na een klein jaar DJ-ervaring wat laten horen! Roetger zal ons verwelkomen met zijn lekkere, technogetinte house beats.

22:30-0:00: CLUB
THE FUNKFREAKERZ
Hylco Langeweg, lid van Ebeatz vanaf dag één, en zijn draaimaatje JJ draaien al jarenlang onder de naam The Funkfreakerz. Hun stijl is het best te omschrijven als "funky, uplifting house" en dat is dan ook wat we zullen gaan horen op Embraze! Laat je meenemen door The Funkfreakerz, die tijdens hun set veel gebruik zullen maken van eigen producties. Check voor meer informatie:www.funkfreakerz.com.

00:00-01:30: TECHNO
STEVE KENZO
Steve Kenzo, die we op Ebeatz kennen onder de naam Codec, zal in een opbouwende set de diverse kanten van techno laten horen. Met z'n heerlijke stijl stond hij afgelopen jaar al op DefQon1, we zullen nog veel van hem horen! Om te beginnen op EmbraZe...
www.stevekenzo.com

01:30-03:15: HARD DANCE
MÁS vs DARK BLUE
Más, op Ebeatz bekend als moderator van het Hardhouse/Hardstyle/Hardcore-subforum, zal samen met zijn broertje Dark Blue een knallende back2back-set neerzetten. Hardtrance, hardhouse en hardstyle zullen aan bod komen, gecombineerd met vleugjes techno en trance.

03:15-04:00: OLDSCHOOL/HARDCORE
RAPTICON
Sinds jaar en dag verslaafd aan hardcore en dat zal hij laten horen ook! Wie nog niet moe is van al het dansen, zal het nu gegarandeerd worden! Rapticon zal met een stampende set de Catacomben op z'n grondvesten laten trillen.

VJ:
OPTICAL ACID
www.optical-acid.tk

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaarten kosten in de voorverkoop €7,50 per stuk (aan de deur €9). Gezien de beperkte capaciteit van de Catacomben (250 personen) is het aan te raden om je kaarten van te voren te reserveren. Hiermee voorkom je dat je 13 maart wellicht voor een dichte deur staat.

Kaarten kun je reserveren door op deze link te klikken:
http://www.ebeatz.nl/forum/viewtopic.php?t=1814

Tot EmbraZe!!