Partyflock

Zoek serial voor MS Project 2000

 
Wie kan mij helpen aan een serial voor MS Project 2000? Alle cracksites die ik gebookmarked heb zijn compleet gecleaned van Microsoft.... Beetje jammer...
Uh.. staat achter op het doosje!! %-)

Dit is een partysite.. Je kunt dit beter op daarvoor bestemde forums gebruiken.
probeer ergens het programma
serial2k te vinden
staan vet veel cracks en sn's in
geen warez requests :(
I love techno, staat op het doosje? App's met doosjes doen we niet aan hoor...;)

Leonardo, dit is geen warez request, alleen maar een klein vraagje of iemand toevallig nog een nr. heeft.

Dank je Luni, zal ff kijken..
Morgen stuur ik je er 1.
2 Prhyme : Ik snap best wat je wilt hebben. Een code voor een programma waar jij geen licenstie voor hebt. Want al had je die wel gehad was een mailtje naar Microsoft genoeg geweest. En dit is een site voor partypeople en wij kunnen problemen krijgen als we deze topics toelaten. Het beste kun je op crack/warez/fxp sites kijken.
Dit staat er al 2 dagen en word gewoon gedoogd op PartyFlock.

Das niet best.
Of hebben de mods het druk?
Sorry hoor, lijkt wel of ik grote misdaden bega...:D

Aangezien er ook gevraagd wordt naar werkstukken, scripties, bepaalde files, enz, enz... dacht ik dat dit ook wel mogelijk was. Maar goed, van mij mag ie weg hoor, heb de '98 en 2000 versie beiden al gekraakt...)
Van mij mag je:) maar als een site dit teveel toelaat word het op de vingers getikt door de BSA. Maar dit alles kon je waarschijnlijk niet weten, ik was ook een newbie once:).

Maar het vragen naar cracks en serials + download locatie's word op algemene boards om bovenstaande redenen niet gedoogd. Zo wel dan zullen ze het snel merken.

Echter heb je sites zoals www.astalavista.com waar je zat linkies kan vinden naar warez en cracks. Dit is een link portal die zich goed ingedekt heeft voor dit soort praktijken.
Ja weet ik, alleen is via geen enkele link of andere portal die daar te vinden is (+ nog eens de lading andere bookmarks van mij) geen crack te vinden voor de 2000 versie.... Maar uK is al zo aardig geweest om voor deze versie een goede aan te leveren:)
Sssssssst ;)
Stuur volgende keer gelijk een berichtje dan :p