Partyflock

Nieuw feestbeest: FireFly

 
Hey!!!

Daar zit ik dan, 12 uur snachts, in Syndey, ergens in een internetcafe met beetje slaapoogjes! Over 3 dagen vlieg ik naar Thailand om vervolgens 10 dagen heerlijk te genieten van de zon, strand en nog meer Thailand en dan weer naar huis in Maassluis!
En daar heb ik ook wel erge zin in hoor, mag ook wel na 8 maanden!!
En ik mis een goed feest! Dat kennen ze hier nog niet zo goed in Aus, wel vage feesten,geen lekkere helemaal losgaan feesten. En dat ga ik allemaal inhalen als ik weer terug ben over 2 weken! Toch is Aus onwijs gaaf en heb echt de tijd van mijn leven gehad, klinkt niet origineel maar kzou zeggen: Ga het zelf eens proberen!!!!
Ik ga weer lekker kletsen met Jeroen (Pred@tor), die mij naar deze site heeft gestuurd (Thanx!!)en ik zie jullie wel voor bij komen op een van de megaparty's!! Super veel zin in!
Have a good one!
Veel liefs
Eef (FireFly)
heeeeejjjjjjj EEF, welkom hiero maak et je gemakkelijk :P nee maar eh, tof dat je strax terug komt.... want dan gaan we wel ff die 8 maanden feesten inhalen hoor!!!!

(K)
hahhaa cool het we zijn ook al internationaal bekent wel snel terugkomen anders mis je genoeg
Ik zit hier omdat het gewoon onwijs gaaf is!!!! Ik reis gewoon beetje rond en beetje werken! Heb in een gave partybar gewerkt! Syper stoer was dat!
Hey eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef lievurt

Welcome :)

Nog 2 weekjes

En dan ben je der weer

Ik heb je zo gemistttttttttttttttttttt :)
Heyyyyy rooooooooooo,

Ja ik jou oooooooook! Ik heb nog een hoop in te halen qua feesten want dat kunnen ze niet zo goed hier in Aus, moet jij weten toch!

kussiie!!!!
In australie kun je wel heel erg dronken worden :) Tralalalala :)
Cool mensen, kgeloof dat het nog eruuuug gezellig gaat worden hier! En ja, Ro, heeeeeeel dronken, zie mijn verjaardag hier maar dat vertel ik je wel als ik terug ben!!!!
Hee Eef!! haha geloof dat me broer allemaal mense hierheen sprokkelt!! wel erg gezellie, en verslavend...! :>
ehhh :D die bedoel ik
Maassluis als in Partyland ?
Partyland, neeeeeeh niet echt geloof ik :P
Gezellie Marjolein, zit jij hier ook! Ben je ook zo'n feestbeest????????
Ik heb zo'n zin om weer terug te komen en heeeeeerlijk te feeeeeeeesten!
Nee, sorry, vergiste mezelf.