Partyflock
 
Forumonderwerp · 642051
­ Nederland
Weet iemand nog een parenclub waar ik geen rimpels, uitgelubberde lichamen en bossen met (grijs) schaamhaar tegenkom??????? Ben er wel een keer benieuwd naar maar ik denk dat mijn libido legendarische laagtes gaat behalen als ik iemand die mijn vader of moeder had kunnen zijn zie sexen!
2 ravebeest: dan heb ik zometeen allemaal bekende over de vloer en dat was nou net niet de bedoeling. Tenzij jij "het grote telefoonboek voor mooie mensen" hebt, denk ik dat ik het toch maar ergens anders ga zoeken. Het mooie van een parenclub is nou juist de anonimiteit, en die heb je thuis niet.
Nee waren niet allemaal bekende het waren dan vrienden aka kennisen van andere en dan elke keer bij een ander thuis dus je wist niet wie er wel of niet kwamen.
Alleen wist je dat er niet van die .... mensen kwamen opdagen.

En de keus is en blijft altijd bij jezelf wat je wel en niet wil.

Ik geef alleen een vriendelijk advies meer niet.

iig suc6 en have fun ;)
dat laatste zal iig geen probleem zijn!!! ;-)
2 guerillababe => die fata morgana bij muiden is misschien wel goede optie ja..
Zit nog achter de bomen..en een weiland erachter..hoe anoniem wil je het hebben??
FUN 4 Two SUPER!!!
 
2 Wendy20: en naast de snelweg. Kan je nog heel snel wegkomen als je toch een bekende tegenkomt;)
Ik ben nog nooit in een parenclub geweest maar ik heb toch ook altijd het idee dat er smoezelige en 'vieze' mensen rondhuppelen, kan me ook bijna niet voorstellen dat 'normale' leuke en lekkere mensen (met ook nog wat inhoud) behoefte zouden hebben zich met anderen te delen of saampjes tekeer te gaan in een parenclub.

Ben er ergens wel door gefascineerd maar ik zie me mezelf er nou echt niet naar toe gaan met mijn vriend...

Als ik zo om me heen hoor gaan er onwijs veel mensen naartoe! Het is echt een hype!
Net als al die kinky party's van het moment.

Zou wel eens willen weten wat de toegevoegde waarde is van een bezoekje aan een parenclub.
Een vieze lul in je KUT

en of vatsig wijf dat aan je kerel hangt


Of iemand die veeeeeeel lekkerder is dan je eigen vent ,zodat je manntje jaloers wordt :D
okeej tha_ravebeast je drukt je weer geweldig uit :D
juist bridget, zijn er nog mensen die hun ervaringen met ons willen delen????
Ik zelf kan je niet helpen...
Maar heb zelf leuke dingen gehoord :D

Gewoon gaan joh. Het is toch vrijblijvend? Vraag eerst een sinfo op en als het uiteindelijk toch niets blijkt te zijn dan ga je toch weer?

Kan je daarna alleen maar om lachen.
Parenclubs is toch nog een beetje taboe denk ik. Tenminste om het ook echt uit te spreken dat je dat doet. Ben bang dat je weinig reacties krijgt
Toch twijfel ik nog. Straks vindt ik het niks maar mijn vriendin vindt het geweldig. Dan heb ik toch een probleem denk ik.
Tuurlijk niet. Daar moet je van te voren duidelijke afspraken over maken. Een tijd afspreken waarin je een oordeel zeg maar mag krijgen.

Vind 1 van de 2 het niets dan moet je gewoon gaan. Of het nu jij of je vriendin is. Je doet het toch om allebei een leuke avond te hebben?
Kijk ik kan me niet voorstellen dat ik ooit de onbedwingbare behoefte zal hebben om naar een parenclub te gaan. Ben perfectly happy met mijn vriend en ons sexleven en doe alle dingen die ik wil doen.

Ik ben niet echt een jaloers kreng ofzo maar het idee dat ik met een ander en hij met een ander daar lig te vunzen, dat trekt me nou niet echt aan. Ik hoor altijd van mensen dat juist dat soort dingen het toppunt van elkaar vertrouwen is en dat je relatie dan juist supersterk is...in mijn ogen is dat puur gezwets.
Hoe kun je nou je partner delen als je zoveel om diegene geeft????
heej Groovar...

mijn man & ik zijn vaste parenclubs gangers,hebben al heel wat clubs bezocht en zochten ook naar clubs waar de leeftijd ( 22/45) en publiek jonger,vrolijker en feestelijker is.

hier heb je wat clubtips;
NEDERLAND =
Fun4two
Fata-morgana
Organza

BELGIE =
Acanthus
Club Z

DUITSLAND =
Beverly 2000

succes !!! :)
 
Paradise in Amsterdam!
heerlijk eten...disco..sauna.­..
alles wat je wilt is er en gegarandeerd jong publiek!
2 ashara: Thanxx

2 bridget: Dat is natuurlijk net hoe je tegen sex aankijkt. Voor mij ligt het niet zo zwart wit dat je met iedereen die je sex hebt een relationele band moet opbouwen. Daar beticht ik mijn partner dan dus ook niet van. Zolang het maar eerlijk gaat en zij niet zonder dat ik het weet met een ander loopt te vunzen. Het kan ook gewoon heel spannend zijn. Hoe je het ook went of keert, als je al honderden keren sex hebt gehad met je vriend/vriendin is het wel veel lekkerder als de eerste keer, maar niet meer zo spannend als vroeger. Ik denk dat je dat op deze manier wel weer kunt voelen. Maar goed, ik spreek (nog) niet uit ervaring dus misschien blijkt het wel een grote illusie te zijn.
 
beslist Organza. Veel jonge mensen. Meerendeel zijn dertigers. Fun4two, ligt eraan naar welke avond je gaat. De sexpertnight en gigolonight zijn het drukst. Verder komen er in de Fun4two oudere mensen. Ik was altijd de jongste met mijn toen 21 jaar. Fun4two is ook wat prijziger als de Organza. Verder is bij beide zaken reserveren een must. Tip, ga er alleen naar toe als jullie het samen willen. En bedenk voor jezelf wat je er van verwacht. Het kan meer kapot maken, dan je lief is. Nog een tip. Als je alleen een meisje erbij wil of partnerruil met een stel dan kun je ook kijken op www.cu2night.nl zitten wel een hoop fakers, maar zeker ook stellen die serieus zijn. Het beste is nog om via die site iets af te spreken op neutraal terrein. Dan kun je al die tijd beslissen of je wel of niet iets gaat doen. In een club is dat toch moeilijker. Want als jij boven gaat liggen met je vriendin, geheid dat er mensen aan haar gaan zitten. Zonder te vragen. als je er niet van gediend ben, dan stoppen ze wel. Maar op deze manier kan het toch een schokkende ervaring zijn.

Succes en laat even weten hoe het is geweest ;-)
Bedankt voor je reactie @noniem!
als je samen ruimdenkend ben is parenclubs een leuk,spannend,erotis­ch en opwindend xtraatje voor je relatie.
praat er samen wel goed over en maak duidelijke afspraken,dan kan er niets fout gaan.
bedenk wel dat clubs geen redding zijn voor een al onstabiele relatie,want dan gaat het pas echt fout !

heb al meerdere xren meegemaakt met anderen dat ze door naar clubs te gaan hun relatie willen redden,wrong,in de meeste gevallen liep het zwaar verkeerd af,ook stellen die zonder goede afspraken naar clubs gingen liep het verkeerd af.

stellen met goede afspraken ( zoals wij ) hebben zelfs een nog hechtere band met elkaar.
laatste aanpassing
Wat voor afspraken bedoel je dan precies?
over wat je wel en niet kan verdragen van je partner,als je dit van elkaar weet,is ook erg belangrijk,kan er niets mis gaan,omdat je beiden weet tot hoever je kan gaan,zonder ongemakkelijke vertoningen.

gaat er 1 van beide over de grens,dan is het al gedoemd te mislukken,omdat je juist die afspraken samen hebt.
hou je er beide wel aan wat je afgesproken hebt,word het steeds spannender en hechter.

dan ben je samen 1 !!!
 
sorry, ik zal nu wel een hele hoop commentaar over me heen krijgen maar ik vind parenclubs meer iets voor mensen die 'gedwongen' vrij met sex om willen gaan.... het is iets te geforceerd taboe's proberen te doorbreken... tenminste zo komt het op mij over...

ik denk dat als jij met een ander stelletje wil experimenteren, je beter vrienden, of voor mij part totale onbekenden, beter op een andere manier kunt benaderen

vind het een beetje vaag om naar een gelegenheid te gaan waar iedereen maar op een ding uit is... het is vast heel makkelijk maar ik denk dat iets onverwachts veel spannender is

MIJN mening dus....
laatste aanpassing
-elfje-

kijk,dat is nu wat mensen van clubs denken,dat het enkel en alleen maar uit sex bestaat,fout !

tuurlijk is het gebasseerd op sexgebied,maar het woord sex heeft meerdere betekenissen.
sex is niet alleen maar neuken.( sorry ff grof gezegd )
clubs is ook niet alleen maar om te neuken.
clubs is een erotische omgeving,bedoeld voor vele vormen van sex,erotiek en fantasieen.

mensen die naar clubs gaan komen niet allemaal voor maar 1 ding.
er zijn zelfs mensen die elke week naar een club gaan enkel voor de erotische sfeer,gezellig hapje,drankje en een gezellig praatje dat ook niet alleen maar over sex gaat,gewoon over dagelijkse dingen in het leven,die komen puur voor de sfeer en gezelligheid !

die doen dus ook echt helemaal NIETS.
er komen mensen om anderen te bekijken en zelf bekeken te worden en doen dus ook helemaal NIETS.

en zo zijn er nog vele mensen die daar komen,met hele andere behoeftes en NIETS doen.
clubs heeft een sfeer met erotiek,wat je op vele manieren kan omschrijven,die men op andere gelegenheden niet kan vinden en daar wel.

door de kortzichtigheid van de mens blijft deze dingen een taboe,terwijl deze dingen niet alleen maar uit SEX ( NEUKEN) bestaat,maar meer uit verlangen,wensen en tevredenheid voor jezelf,die juist op deze plekken geopenbaard kunnen worden,zonder dat je beoordeeld en nagekeken wordt.

inhoud; clubs komen mensen voor maar 1 ding ja, hier wordt iedereen in zijn waarde gelaten en dat is JEZELF kunnen zijn,iedereen is daar GELIJK !!!

buiten deze deuren word je juist niet in je waarde gelaten en is het weer realiteit,beoordelin­gen,taboes,nagewezen­/nagekeken en bestempeld worden.
AANPASSEN in plaats van JEZELF zijn !!!

dit noem ik pas GEFORCEERD !!!
:respect: amen :respect:

Maarrrrrrrrrrrrr....
Als je nu heel eerlijk bent, hoe groot is de kans dat je NIET met openlijke sex te maken krijgt. Uiteindelijk gaat het overgrote deel toch voor de sex heen, alleen is het idd een stuk minder ranzig (denk ik) als veel mensen denken.
Ik heb een keer een documentaire op tv gezien over parenclubs en sexclubs.. (schijnt echt verschil in te zitten).

Maar daar zag je oudere mannen met hangbuiken en hang.... op een barkruk zitten en dan blonde vrouwen (barbietype) er ook lopen in een soort van LEREN STRING BADPAK..
en die mannen maar kwijlen..

Nou ik weet niet of het er in het echt ook zo uit zal zien...maar voor mij hoeft dat dus niet hoor..
maar zoals ik al zei..weet niet of het er echt zo aan toe gaat.
Groovar...

zeker komt er het merendeel voor de sex,en ja je wordt er zeker openlijk mee geconfroteerd,maar mensen denken nogal snel dat als je zo`n club binnenstapt,je gelijk middenin een grote orgie belandt en iedereen het maar met elkaar doet,nee,een ieder heeft zijn/haar eigen kijk en fantasie die men daar als degene het ook wil kan waarmaken,zonder beoordeeld te worden.

alles mag,maar niets moet !!!
 
no way...

Not for me..

sorry J
 
Je kunt er met je partner ook een spannende avond hebben zonder iets met een ander te doen, niks is verplicht.
Ik ben er ook wel eens geweest, en ben daar binnen eigenlijk alleen met m'n eigen partner 'intiem' geweest....dat kan ook hoor....
Sorrie weet niet.
 
al gekeken op site van LittleSins.com!

Volgens mij een aanrader!
Ben al ruim 2 jaar niet meer op dit soort feestjes geweest, maar het blijft kriebelen.

Kan een verrijking zijn voor je relatie, mits je je houdt aan de gemaakte afspraken met je partner.
laatste aanpassing
Misschien al ik zelf straks een jaar of 40 ben en na tig jaar relatie op mijn partner uitgekeken ben, kun je me vinden in de parenclub. Tot die tijd heb ik er totaal geen drang of behoefte naar...ook prima vind ik zelf want he wat is er mis met een beetje monogamie ;), al zou ik soms best even een vlieg willen zijn en stiekem binnen willen kijken :)
kan je 1 ding vertellen,mensen die naar clubs gaan,zijn NIET uitgekeken op elkaar,ze zijn zelfs nog INTIEMER samen !

snap best dat er mensen zijn die er geen behoefte aan hebben,ieder het zijne.
monogamie is ook niet erg,dat is voor iedereen zijn/haar eigen keus,waar jezelf mee gelukkig bent.
zal daar ook nooit over oordelen,laat iedereen in z`n waarde !

voor veel mensen is het nogal moeilijk anderen WEL in hun waarde te laten,daarbij oordelen ze ook nog eens over dingen die ze zelf niet kennen of hebben meegemaakt.

je oordeel klaar hebben moet je pas doen als je er wat van af weet !!!
 
Denk heel eerlijk gezegd dat er hier stiekum veel mensen zijn die een oordeel hebben, maar zelf heel nieuwschierig zijn.
laatste aanpassing
Ik veroordeel ook niemand, het enige wat me intrigeerd is het feit dat je zo vrij met elkaar om kunt gaan zonder daar problemen van te ondervinden in je relatie. Wij hebben dat geprobeerd maar konden ons daar niet in vinden, het werkte voor ons alleen maar negatief ipv positief. Juist door voor ons tweetjes te kiezen zijn wij stukken sterker geworden en inmiddels al 11 jaar bij elkaar :)

Dus dat gedeelte intrigeerd me. Ben daarnaast ook best nieuwsgierig naar hoe het in een parenclub gaat, maar net niet nieuwsgierig genoeg om het zelf uit te vinden ;)

Maar als mensen zich helemaal lekker voelen bij het bezoeken aan parenclub, please do, er is toch niks fijners als gelukkig in de liefde en lust zijn?!
idd :yes:

gelukkig in de liefde werkt voor iedereen anders,op een manier waar jezelf/samen tevreden mee bent.
 
Lijkt me idd wel leuk om een keer naar een parenclub te gaan.
Moet heel erg gezellig zijn heb ik gehoord.
Niets moet alles mag...
 
Ik ben wel een aantal keren in een parenclub geweest en daar was het idd heel relaxed.

je mag kijken bij anderen je mag zelf alles doen wat je maar wil maar als je niet wilt dat anderen naar jou kijken of erbij komen kan dat ook.
precies,er worden bij de eerste x dat je komt,gelijk verteld wat wel en niet kan; regels !

:yes: die zijn er zeker,hou je er niet aan dan is het alinia recta,naar buiten en nooit meer binnen.

daar geldt dit dus echt; NEE = NEE !
geen 2de waarschuwing mogelijk,en zo hoort het.

het is niet zo dat iedereen daar het met elkaar doet,nee,veel koppels komen voor de sfeer en vrijen alleen met elkaar.
Grappig dat er zoveel vrouwen reageren. Ik had eigenlijk verwacht dat er een heleboel mannen vol trots over hun sexuele escapades zouden gaan vertellen. Guess i was wrong!! Mijn beeld van een paren club is (gelukkig) wel veranderd.
 
Laat ook ff weten als je een keer bent geweest.
ennnnn Groovar...hoe zie je het nu dan ?
vertel ! :yes:
 
1 x gedaan, maar sjezus wat viel dat tegen zeg.
Jerel...dat kan ook gebeuren.
vertel...wat viel zo tegen ?
Fata-morgana daar moet je cker een x heeb gaan(y)
 
http://www.cluborganza.nl/prod/index.php
kijk daar maar eens op is organza breukelen relaxed en goeie sfeer :)
 
2 ashara: ik moet bekennen dat ik nog nooit in een parenclub ben geweest (eerst maar s 18 worden ;) ) en dat dus mijn mening misschien wel bevooroordeeld is inderdaad, maar vooroordelen zijn altijd gebaseerd op kleine waarheden... en groovar heeft ook gelijk: kleine kans dat je niet geconfronteerd wordt met sex...

maar ik zal niet meer oordelen voor ik iets zelf heb meegemaakt! xcuse me!
2 ELFJE

no hard feelings girl,was ook in het algemeen bedoeld voor meerdere mensen.
in ieder geval tof (Y) dat je toch nog zo terug reageert !

(K)