Partyflock

Trieste mensen ook...

 
Sommige utrecht supporters..
op die forum van hun.. beetje jongentjes van 5-13 jaar een rotschop gaan geven omdat ze met ajax spullen aanlopen..

pisses me off
we will meet again 2002/2003 Arena / Galgenwaard

slechte verliezers , 1 ding is zeker ajax heeft weer een beker 8)
jah, dat is zeker triest, maar dat is andersom ook hoor, late we het niet met voetbal clubs vergelijke zo van AJAX hooligans, FEYENOORD hooligans, t zijn allemaal teringhonden en hebbe nix met voetbal te make. T zijn gwoon allemaal Hooligans!! En als rede om te rellen kenne ze geen goeie reden verzinne dus kieze ze maar voetbal!!
ok ikke als voetbalfan (feyenoord....) ga nu niet weer een reactie geven. voetbalforums lopen altijd uit op ruzie hierzo dusseh

*no comment mode on*
Uhm ik ga vaak met die gasten om enzo
en heb wel ns gezien dat er een meisje in een feynooit shirt liep en dat ze gewoon niks deden
bedoel tis wel erg triest als je dat doet dan..
Alle hooligans zijn triest en ze zijn allemaal even erg
Ik snap nog steeds niet wat hooligans met voetbal te maken hebben ...
idd, tis ook niet zo dat alle utrechthooligans kleine ventjes trappe hoor, en tusse de ajaxhooligans zulle ook zieke geesten zitte die dat wel zoude doen, misschien toevallig niet die mense waar jij mee omgaat, maar zoals damien al zegt: alle hooligans zijn gewoon triest!!!
Waarom meteen ruzie , ieder ze eige clubbie tog
ga d'r echt geen ruzie om maken tenzij ze het provoceren
ruzie?? ik maak in iedergeval geen ruzie, maar iedereen zijn eigen clubbie vind ik ok, tuurlijk, maare die hooligans moete gewoon optyfe!! Snap t niet hoor, hebbe ze gewonne, wat gaan ze doen? hun eigen stad vernielen!! Ajacieden: Amsterdam rules, maar we gaan t wel slopen!! zelfde geld voor de feyenoorders hoor. Dat is toch triest?
tis allemaal heel simpel, kom je elkaar bij het stadion tegen kan het knokken worden, gewone mensen laat je met rust, klaar.

de echte gasten kennen elkaar, van gezicht van naam (bijnaam)
daarom zijn Prhyme en ik nergens meer veilig :D

ben overal in europa geweest en tot nu toe is het alleen met nazi`s overal tot knokken gekomen.

terrordiehaght, dat waren geen Ajacieden, dat waren gewoon een stel dronken KANKERLIJERS wie aan het slopen waren, ik heb met een paar ouwe gasten (ook met phryme) nog die etters proberen te stoppen, zonder resultaat
t ware toch hooligans?? ajacieden zijn t ook niet, in tegendeel! Ik heb zelfs een keer op t journaal zo een hooligan hore zegge: t heeft ook nix met voetbal te make, gewoon lekker relle!!! Dat slaat nergens op vind ik!!
phryhme kenik van het f-side forum
nog een hele post over dat utrecht gedoe..
8)
f-side is niet automatisch hooligan he?? Me neef zit geloof ik ook altijd in de f-side, maar is zeker geen hooligan, anders trap ik um :p
nee ouwe, niet alle f-siders zijn perse SLOOPhooligans, ik loop ook niet weg van een rel, man op man confrontatie ben ik altijd klaar voor maar om te gaan slopen NEE, ik heb met gasten gestaan op het leidse die 100 jaar stadionverbod hebben om die kinderen af te houden en proberen terug te houden (ook Phryme)

net gelezen op AT5 :
Politierechter J. Ventevogel van de rechtbank in Amsterdam heeft donderdag de 20-jarige A. El G. uit Amsterdam veroordeeld tot vier weken gevangenisstraf waarvan twee weken voorwaardelijk en tot een taakstraf van veertig uur.
De jongen heeft op 13 mei een waterkanon van de mobiele eenheid bekogeld met stenen. Na de huldiging van Ajax tot landskampioen braken er rondom het Leidseplein rellen uit.
Vrijdag moeten vier andere relschoppers zich bij de rechter verantwoorden. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging.

A El G ??????

Ali El Gatabbi ????? :D
Ben het met Jeffrey eens wat de stelling betreft: "tis allemaal heel simpel, kom je elkaar bij het stadion tegen kan het knokken worden, gewone mensen laat je met rust, klaar."

Denk dat er een hoop mensen van deze stelling kunnen leren. Rellen doe je alleen met mensen die dat ook willen. Niet tegen mensen die gewoon toevallig ergens lopen. Simpel is that. Net zoals het een ongeschreven regel is/was met het rellen: Tegen de grond = Kappen. Klaar, dan is de lol eraf. Alleen dat dringt bij de jongere aanhangers niet zo door volgens mij. Nu gaan ze bovenop je hersens springen tot je kop uit elkaar ploft.

Ik hou me overigens helemaal niet meer bezig met rellen en vechten. Ik ga voor de humor, sfeer en belevenis. Zo is gewoon hoe ik erover denk.
ik ga ook voor de humor, de sfeer onder elkaar.
maar het komt wel is op een knokpartij aan.

bekerfinale utrecht-Ajax ook nog een confrontatie gehad, wij kwamen met de bussen aan en er stond alleen een hekje tussen ons en de utrechters en twee agenten met platte pet, hup wij over dat hekje en hun over dat hekje, ff knokken op het trainingsveld van feyen***d, altijd gein.

NaC thuis, stond een gozer op de eretribune zwaar uit te dagen, een kleine delegatie is daar verhaal gaan halen en hebben die gast van de tribune afgerost, niemand anders !
studio sport maakte er wel iets moois van "hooligans missen op haar na een kind" lieten ze een beeld zien dat een kind naast de trap op een stoel zat, gasten liepen er gewoon langs, niet rennend, niet vechtend.
kind heb er waarschijnlijk niks van gemerkt maar de media vond het weer prachtig om op te blazen, zoals altijd
Wij hadden dat in Waalwijk. Stond er ook een uit te dagen. Hop ff dat vak in. Opgelost, alleen die gozer is aangepakt, rest van het vak is ongemoeid gelaten. Hoor je op TV dat, wij Nijmegenaren, zich weer zwaar hebben misdragen enzo. Kutmedia verneukt de boel harder dan de supporters zelf.
Als de ME & politie zo secuur te werk gingen als de NEC-ers daar toen, was het een stuk beter geweest op straat!

Maar goed. Overal gebeurt weleens iets. Shit happens, zolang er maar geen onschuldigen mee gemoeit zijn vind ik.
maar ken je je niet voorstellen dat die onschuldige mensen zich er aan ergeren dat er gevochten word!! Dan zijn ze daar midden in, en worden zij aangepakt door de me!! Wel beetje lullig!! en dan kun je wel zeggen: dan moet je dr maar niet tussen lopen! Maar je kunt er net per ongeluk tussen lopen.
Ik kan me er goed iets bij voorstellen. Daarom zorg ik dat er nooit meer bij ben :) Zoals ik al eerder zei trouwens.