nou, ik heb dus 3 optie's....
Een jaar lang werken in Duitsland in een 4 sterren hotel/restaurant (als kok natuurlijk), met de mogelijkheid tot een interne opleiding tot F&B mananger.....
Een jaar lang werken in een Golden Tullip in Curacao,
Een jaar lang werken in Spanje (marbella) in de jet set van die streek, in een restaurant wat mijn huidige baas gekocht heeft daar, en samen het restaurant een nieuwe style geven...
(hij wil me mee hebben daarheen, dus die heb ik al ik mijn zak)
Maar een jaar weg uit Nederland.....pfff, iemand al zoiets gedaan, (aan de ene kant lijkt me het echt bruut gewoon, maar aan de andere kant, ik hoor eigenlijk gewoon in Nederland)
Ik denk dat ik spanje maar doe,, wat hadden jullie gedaan,,..?
(pff ben echt vaag op dit moment)..
Een jaar lang werken in Duitsland in een 4 sterren hotel/restaurant (als kok natuurlijk), met de mogelijkheid tot een interne opleiding tot F&B mananger.....
Een jaar lang werken in een Golden Tullip in Curacao,
Een jaar lang werken in Spanje (marbella) in de jet set van die streek, in een restaurant wat mijn huidige baas gekocht heeft daar, en samen het restaurant een nieuwe style geven...
(hij wil me mee hebben daarheen, dus die heb ik al ik mijn zak)
Maar een jaar weg uit Nederland.....pfff, iemand al zoiets gedaan, (aan de ene kant lijkt me het echt bruut gewoon, maar aan de andere kant, ik hoor eigenlijk gewoon in Nederland)
Ik denk dat ik spanje maar doe,, wat hadden jullie gedaan,,..?
(pff ben echt vaag op dit moment)..