Partyflock

Incubus

 
Zeg nou had ik laatst een topic over nachtmerries en veel mensen hadden het daarin over het 'in een gat vallen'.

Nou vraag ik jullie hebben jullie het volgende wel ns gehad:

Ik heb nl (laatste tijd gelukkig nie meer) dat als ik lig te slapen dat ik opeens wakker wordt in me hoofd, maar alleen me lichaam wil niet wakker worden. Dan probeer ik dus omhoog te komen maar dan lijkt het net alsof je met veel druk tegen wordt gehouden...de zogenaamde incubus (discovery :))..

Daar moet ik dan ff doorheen'breken' als het ware en dan pas ben ik helemaal wakker..en dit is dus echt een freaky ervaring...

Op discovery zeiden ze dus dat er een verhaal gaat dat er dan een soort demon op je borstkas zit waardoor je dus niet omhoog kan komen...echt bizar eigenlijk.

Meer slachtoffers??
uhm vraagje are you on drugs? :D
heej ff serieus dat heb ik ook soms ouwe, kenker scary is dat....
En dat in een gat vallen heb ik ook weleens, alleen ik droom zowat nooit, dus heb alleen deze 2 vage dingen. :(
Dat in een gat vallen ken ik wel, dit wat je hier noemt heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt!

WesZ> Je droomt altijd hoor (mits je langer dan een bepaalde tijd - een uur dacht ik - slaapt), alleen sommige mensen kunnen zich hun dromen vaker herinneren dan anderen!
ik word ook wel eens wakker, maar dan ben ik nog te moe om iets te ondernemen, dan kan ik ook nix bewegen... pas als ik heel erg mn best doe kan ik een armpje of een beentje bewegen, of zelfs met heel veel moeite omrollen
Das meestal als je net wakker wordt en alles een beetje begint te snappen 's morgens. Dan slaap je nog half. Heb ik ook wel eens.
Heb me wel laten vertellen dat vrouwen over het algemeen meer dromen onthouden (zo niet bijna alle) en mannen bijna niet een.

Dat van dat vallen is iets dat je wakker wordt, maar dat je ziel van een plaats verderop terug in je lichaam zoeft. Basseert zich dan dat je ziel je lichaam verlaat in je droom (en ergens is om die droom te doen ofzo), maar zodra je gewekt wordt moet je ziel weer terug, dit gaat dan met zo'n snelheid dat je het gevoel hebt dat je valt. Haakt in ieder geval leuk in op het punt dat vrij veel dromen eindigen met een val (in een diepte, water of iets in die trand)

On the other hand... I'm no expert :p
dat heb ik nog nooit gehad..
heb wel vaker dat ik zo ongeveer lig te slapen en dan ineens met een schok wakker word omdat het lijkt alsof ik val
heel gek
Ja idd dat Incubus is vrij wazig & scary, En dat in dat gat vallen heb ik wel vaker.

Ook heb ik wel eens dat als je op het punt staat om in slaap te vallen ,in een keer je been of arm een krachtige beweging maakt.
ja dat bedoelde ik nosfera7u en dan schrik je weer wakker
ja, van die irritante stuipjes heb ik heel vaak ja :)

maar dat is simpelweg of een schrikreactie van iets dat je al half in je slaap ziet of een reflex van je lichaam om dat punt ontspannen te maken
ja precies

Maar dat Incubus gebeuren vind het ik wazigste!
"dat heb ik nog nooit gehad..
heb wel vaker dat ik zo ongeveer lig te slapen en dan ineens met een schok wakker word omdat het lijkt alsof ik val
heel gek"

JA, dat heb ik dus ook heel vaak en dat bedoelde ik eigenlijk ook. Is altijd als je op het punt staat in slaap te vallen, je VALT gewoon een heel eind en plots ben je weer wakker... Vage ervaring blijft dat ook altijd!
Heb ik ook weleens gehad incubus,maar komop zeg.
Je heb toch ook weleens toffe dromen!
Laatst kreeg ik een Ducati bij een happy meal.
Heel de avond gereden,best wel realistisch.
Alleen dan is het kut als je wakker word!
Rofl
heb wel ns een hele hardstyle feest meegemaakt in me dromen, waarna ik toen het afgelopen was dana ff mocht palen backstage ...

maarjah ff over het onderwerp heb wel is gehad dat ik bijna in slaap val en dan in 1x wakker schrikt lijkt het wel omdat ik dacht dat ik geen adem meer haalde 8)
dat heb ik dus elke dag als ik wakker wordt ouwe maar wees gerust alles went vanzelf ;)