Partyflock

Harry Potter

 
Stom hoor.... ben twee keer naar de film geweest, en nu eindelijk aan de boeken begonnen.... zoo leuk!!! in de trein zitten lezen en eigelijk willik de hele dag al verder lezen.... hebben jullie dat ook?? of bij andere
dat was toch dat kleine snotventje ? :P
Heb de eerste 4 al 2 of 3 keer gelezen. Zit ook te wachten tot deel 5 uitkomt. Ik weet dat hij al klaar is maar de releasedatum weet ik niet.
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
de releas datum van deel 5 is net gisteren verplaatst, hij komt pas volgend jaar uit in plaats van in september!

ik heb ze zelf niet gelezen, ik heb alleen de film gezien :p
Dat is toch geen literatuur man :D
nou idd, die boeken zijn verslavend hoor !! hehe heb het eerste deel uit en heb gelijk deel 2 en 3 gekocht, nu deel 4 nog.
Hoezo is het geen literatuur?
De film niet ja. Maar het boek wel. Heb je hem dan al gelezen fredje?
Harry lezen ? ik wil er nog niet eens aan denken :D
geen literatuur???
Nou ja zeg!!!
ik vinnut egt leuk!!!!
moet nog een jaar wachten... :-(
Hoezo wil je er niet aan denken?
Ik denk dat iedereen die een deel heeft gelezen alle andere delen zo snel mogelijk wil gaan lezen. Dus wel topliteratuur. Alleen jammer dat ze de markt zolang laten wachten. Zal het boek volgend jaar wel zwaar duur zijn.
Harry Potter was toch voor de wat jongere leeftijds catogorie ? :-) de "in de ban van de ring" voor je kleinere broertje zegmaar ? :-) of zit ik er nu helemaal naast ? :)
HARROLD RULES...
harry potter......ik boycot harry potter.........mediahype.......lelijk mannetje..........ik zou d'r nie blij meej zijn als mijn kind zo'n uiterlijk kreeg zeg
getverderrie
ja harry snotter is meer gepast bij hem :-) dat gastje krijgt al een nat slipje bij de minste en geringste problemen :-)
Hahaha... Naja, ik vinnut in ieder geval echt leuk... lang gewacht met lezen maar ben er nu helemaal aan!!!

Ennuh... t gaat niet om t uiterlijk... jij kijkt naar de film... wij lezen en dan kan je zelf verzinnen hoe hij eruit ziet.... ja tog?
2 fredje> daar zeg je wat. Harry Potter is de jonge versie van gandalf de witte(in de ban van de ring). Tovenaars leven achteruit maar toch ook weer niet. Vraag me niet hoe k heb het ook maar gelezen
2 fairy. daar heb je helemaal gelijk in.
mja film wel ff gecheckt al was het maar om te weten of ik er met mijn nichtjes heen kon gaan als kerstuitje

not dus tenminste neit voor de een na jongste

boeken nope niet gel;ezen ga ik ook niet doen ik lees de ban wel :)
Ik ben ook helemaal Harry fan hoor. Heb vroeger altijd gedacht dat het een konijntje was, maar volgens mij ben ik in de war geweest met Beatrix Potter ofzo. Totdat m'n broertje alle boeken had, en m'n moeder ze ook gelezen had (Ja ja zelfs m'n moeder heeft ze gelezen...) en ik zoiets had van, die moet ik ook lezen. Helemaal super!! Toen ik er mee bezig was kon ik er inderdaad ook niet mee stoppen, en laat deel vijf maar gauw komen!!

2 alle mensen die denken dat het kinderboeken zijn, dat is in principe ook zo, maar het is wel op zo'n manier geschreven dat elke leeftijd het leuk kan vinden. Er staat ook zoveel humor in dat boek. En ik heb de film ook gezien met m'n broertje, maar vind dat best nog wel griezelig voor jonge kinderen hoor.
Ik vinnum echt cool!!! moet deel 4 nog lezen en heb gister voor het eerst de film gezien. helemaal geweldig :D kan ook niet ophouden met lezen als ik eenmaal aan dat boek begin wil ik hem zsm uithebben! Harry Potter rules :D
ik wacht tot het pjotr boek van pf wordt uitgegeven
ik ben ook een gruwelijke HP fan! (EDIT: bedoel wel harry potter met die afkorting trouwens)

Ik heb zelfs op m gestemt!
yeh yeh yeh

harry's houseparty , dat moet deel 6 worden :devil:
Harry en de Pil der wijzen :-)
Ben net begonnen in deel 3, maar lees het alleen in de trein eigenlijk, kom hier verder nauwelijks nog aan lezen toe eigenlijk ;)
Hij lijkt op onze toekomstige minister president hehe

­[img]http://www.smilies.nl/laugh2.gif[/img]
Balkenende!..:P(haddik op gestemd)
ik ben net begonnen met ut eerste boek..:P
Heb ze allemaal en allemal al 3 keer gelezen ofzow. Ze blijven goed :-D :-D!!!
kijk dan gewoon de film als je net aan het eerst boek begint! dat is veel sneller en makkelijker :D