Partyflock

Space-cake ervaringen.

 
Wat zijn jullie ervaringen met Space-cake.
Ik bak zelf regelmatig een cakeje en mij valt op dat de werking telkens anders is. Zo heb ik er wel is een op waarvan je van een plak alleen een beetje melig werdt. En de laatste die ik gebakken heb en nu nog in de vriezer heb liggen, ben je van een half plakje echt totaal van de wereld.

Het voelde alsof ik in een droom zat, en zodra ik ging staan begon echt alles te draaien. En uiteindelijk ben ik in slaap gevallen en pas 7 uur later weer wakker geworden.

Maargoed wat zijn jullie ervaringen hiermee???
Wordt er door de PF leden dan echt nooit is een plakkie gegeten???!!!
ik heb bijna alle drugs soorten al gehad maar nog nooit space-cake eigenlijk....................

kan je mij een receptje geven en hoe je het moet berijden dan heb ik weer wat te doen van het weekend wheheheheheheheheheheheh :D :P
Er zijn verschillende manieren om een cake te bakken. Deze kun je trouwen terugvinden als je in de zoekmachine van de forum's het woord space cake intypt.
Hieronder mijn manier, de space boter manier.

Benodigtheden:
- 50 gram knipafval(zooi die je over houd na het knippen van je zelf gekweekte wiet.)
-250 gram margarine
-1 grote pan
-1 fijne zeef

1. Zet de pan op het vuur gevuld met water en wacht tot dit kookt.
2. Als het eenmaal kookt gooi dan je knipafval erbij en laat dit 1 uur lekker staan pruttelen.
3. Gooi na dit uur je margarine erbij en laat het nog een uur staan koken. Af en toe ff roeren en als er veel water verdampt een beetje kokend water bij gieten.
4. Als ook dit uur om is haal je de pan van het vuur en giet je de inhoud door de zeef. De resten knipafval blijven dan in de zeef en het water met daarin de boter en door het koken losgekomen THC komt in datgene waar je het in opvangt.
5. Zorg dat je echt al het vocht uit het knipafval het geperst. We willen namenlijk niet dat de waardevolle THC verloren gaat.
6. Laat nu het geheel een nachtje afkoelen. De margarine met daarin de THC zal bij het afkoelen scheiden van het water, en er boven op komen te drijven.
7. Schep de wiet-boter van het water.
8. Verwerk de Boter in een Cake, of koekie of wat dan ook.
9. Cake bakken volgens datgene wat er op het pak staat.

Waarschuwing:
- De keuken en de woonkamer zullen enorm naar wiet gaan ruiken. Dus hopelijk heb je ruimdenkende ouders.
- Als je de Afzuiger aanzet, denkt de buurt dat je een plantage bent begonnen. Mensen kijken je dan soms een beetje raar aan.
- DE BELANGRIJKSTE: Neem nooit meer als een half plakje na het maken van de cake. Je weet namelijk nooit hoe sterk ie is geworden!

IK hoop dat je hier iets aan hebt, bij mij werkt het altijd super goed. Dus...

Mzzl Nelson
ontzettend bedankt gozzahhhhhhhhhhhhh ik ga dit weekend dus lekker space-cake bakken heheheheheheh ;D ;)

ik heb ruimdenkende ouders dus dat zal geen probleem zijn
oke dan, laat ff weten of het is gelukt.
Maar neem mijn laatste waarschuwing wel serieus, want het is echt niet te voorspellen hoe zwaar het cakeje gaat worden.

En ik denk dat jij er geen last van zult hebben omdat je denk al heel wat gewend bent. Maar er zijn ook mensen die er niet tegen kunnen en er ziek van worden. Echt heel erug misseluk dus.

En daarom eerst een halfje of minder.
mijn eerste ervaring was dat ik 's avonds niets merkte maar toen ik wakker werd fucking stoned was (halve cake gegeten met 2,5 gr weed en 1,5 gr hasj). die vriend waar ik sliep had die nacht in 3 kamers lopen nekken omdat hij zat was en dat vonden zijn ouders niet leuk, dus hij kreeg op zijn flikker en ik had een lachkick :vaag: verder de hele dag vet stoned gevoel en enorm duf. het enige wat ik kon was op bed liggen en dom voor me uit kijken. toen was ik 15 :-).

andere ervaring was ook wel lachen. weer te veel gegeten en op een gegeven moment moest ik zo hard glicmlachen dat het pijn deed, ik kreeg mijn mondhoeken niet meer naar beneden en mijn ogen bijna niet meer open. vette lachkick en toen ineens gebeurde er iets raars, ik had het gevoel alsof ik achteruit ging. ik zat dus in een stoel en de twee vrienden die er waren keken mij best vreemd aan. toen voelde het alsof ik heel hard achteruit een bocht doorging en dat mijn haar in mijn gezicht wapperde (ik had een blockhead kapsel :vaag: ). die gasten dus vet lachen. daarna de hele dag loom geweest en die andere twee hebben lopen nekken en hebben ook niets uitgevreten. suffe dag geweest verder.

laatste keer hadden we alle weed in 1 plakje gestopt omdat het zo erorm ranzig smaakt. opgegeten en de hele avond een beetje gelegen op de bank en vaag zijn. die vriend van mij had nog nooit iets van drugs gehad en die kon niet meer lopen omdat ie zo stoned was, humor :D
ik kan idd aardig wat hebben ja en ik laat je ckers weten hoe het was ;)
heb het een paar keer gedaan en heb een keer gehad dat ik echt 24 uur stoned was.. Eerst alleen maar gaan lachen, kwam echtniet meer bij en had er de volgende dag spierpijn van in mn kaken :D toen ik de volgende dag wakker werd was ik nog stoned en heb de hele dag voor me uitstarend op mn bed gelegen. Mn maag voelde ook een beetj raar en had niet zoveel lol ofzo.
De laatste keer een space-muffin gegeten en dat was echt weer enorm lachen hehe :D
ik wordt er meestal erg dus van.
maar 1 ding is wel vet relax.
ja slaapt er steen goed van
s'morgens wordt ik wakker en denk meteen '' de tering zeg wat heb ik lekker geslapen ''
heb alleen maar space chocolaatjuz gehad... ranzig dat ze zijn!!! maar je bent er wel lang weg van.
Dat cakeje dat ik nu dus nog heb liggen is dus echt onwijs zwaar. Dit is nu mn 4e cake en ook de heftigste tot nu toe.
Slapen gaat inderdaad perfect op een cakeje
Eerst kreeg ik een lachkick, wat ongeveer een uurtje duurde. En daarna werd heel mn lichaam zwaar. Als ik opstond begon alles om me heen te draaien waardoor het lopen ook moeilijk ging. Met heel veel bochtjes dus.
En daarna ben ik dus in slaap gevallen om vervolgens 7 uur later wakker te worden. Dat was dus van 4 uur s'middags tot 10 uur s'avonds.
Gewoon een cake bakken zoals je dat normal ook doet, en dan brokkies hash door de deeg. Geloof mij, je weet van voren niet dat je van achteren leeft. De tering wat raak je dan van t pad :-D :-D
zow zow... klinkt redelijk heftig voor alleen wat weed :-) moet ik ook maar es gaan doen hehe
Ga je er ook van hallucineren dan?!
Mn volgende cake ga ik inderdaad ook met hasj maken. Hoeveel moet er dan eigenlijk in. Ik heb nu een stukie van ongeveer 2x2x2 cm. Is dat genoeg of niet?

In mn cake zit dus 50 gram knipafval! Das dus geen pure wiet. En daar heb ik dus boter van gemaaikt.
Heb n keer een spacecake gebakken, gewoon een zoot wiet fijngemalen en door de cakemix gegooid. Plakje gegeten en 10 min. gew8, gebeurde nix! Naja zal wel mislukt zijn d8en we, het rook of smaakte ook totaal niet naar wiet. Dus wij met zn drien dat hele ding in no-time naar binne gewerkt, in de hoop dat er toch nog iets kwam :) 2 uur later waren we compleet van de wereld, alles begon te draaien en niemand kreeg die smile meer van zn gezicht, en we konden nauwelijks meer lopen... maar heb me zelden zo relaxed gevoeld..
dus op zich wel aan te raden voor een keertje :D
Eerste keer dat ik spacecake at ging ik met vrienden naar de bios om enemy of the state te kijken toen ik wakker werd was de film afgelopen. toen zagen we op de terugweg Co Stompe een tram besturen, hebben we wel om gelachen
En ik dacht nog wel dat er niemand met space cake ervaring op PF te vinden was.
Domme gedachte natuurlijk.

Op zn tijd een cakeje is zeker relaxed. Alleen jammer dat het niks voor het stappen is. Volgens mij val je dan gewoon midden op de dansvloer in slaap.

Het leukste is altijd om met een groepje te gaan spacen. Dan houd je elkaar echt continu aan het lachen.
Ken ook vet fout gaan met die cake!!!:( Heb 't begin april dit jaar 's geprobeerd. Nou, 1 keer en nooit meer voor mij!! Dit was echt m'n grootste nachtmerrie ooit:cry: Ben gewoon compleet geflipt van die zooi, zowel geestelijk als lichamelijk. Kreeg soort van spastische aanval; heb liggen schokken, schreeuwen, janken, trappen, slaan en zag allemaal mensen gemarteld worden en doodgaan. Dacht op 3 momenten echt da'k zelf ook dood ging en heb 3 uur lang niet kunnen bewegen of praten maar alleen maar liggen janken. Ben dr geestelijk compleet vanaf geweest t/m 2 dagen dr na en heb er dr na nog meerdere malen verrot over gedroomd en sindsdien ook flashbacks gehad bij 't :xtc:. Wat mij betreft dus echt 'n hele dikke afrader die zooi:@
Ik kan me niet voorstellen dat je van een goeie cake zulke belevenissen kan krijgen.

Is het wel een Cake van Pure Wiet of Hasj geweest dan? Je kan er namenlijk in gooien wat je wilt. Denk aan paddo's of andere tripmiddelen. Of zelfs een combi hiervan.

Je kunt ook gewoon veels te veel gegeten hebben. Als je nog niet weet hoe sterk de Cake is probeer dan ook eerst een klein stukkie.
Geen id wat ze dr doorgedraaid hadden maar me lijf was dr alles behalve blij mee:( Was toch goeie coffeeshop waar we die zooi gehaald hadden...
weet je wat ook erg relaxt is als je de wiet effe laat weken in rum voordat je het verder gaat gebruiken.

mijn ervaring is elke keer dat ik onwijs begin te lachen om niks.
Spacecake in inderdaad wel leuk en heel anders dan gewoon een jointje roken alleen ga dan toch liever voor de hash melk want ik denk dat als ik thuis opeens een cake ga bakken me ouders nogaal vaag zullen kijken. En gewoon een stuk cake kopen lijkt me nix van je weet nooit wat en hoeveel erin zit.
yes lekere ervaring zekersss omdat ik niet rook
en ik heb gehoord van vrienden een waterpijp met alchohol moet ook lekker zijn en thee ervan zetten is ook lekker en ook wel leuk SPACEPANNEKOEKEN zeker een aanrader..
tja...na een mislukte cake toch drie plakken eten...:S ik weet niet meer wat mijn ervaringen zijn...
...En gewoon een stuk cake kopen lijkt me nix van je weet nooit wat en hoeveel erin zit...


>> Yeah, hebbie helumaal glijk in dusch... maar wissik dat maar van te voren:(
vind het eerlijk gezegd ook niet echt snugger om zowiezo iets te gaan eten zonder dat je weet wat er in zit.

Space-cake mag eigenlijk ook niet verkocht worden in coffee shops, ook om de reden dat je nooit weet wat er in zit en hoe sterk ie is

2 homer: Je kunt de boter (Als je er een met Wiet-boter maakt) ook gewoon buiten op een gasstelletje maken. En de cake bakken als je ouders weg zijn. Das maar 2 uurtjes werk.
maar nu hoor je nogsteeds geen ervaringen waar het topic eigenlijk over gaat... ben nl erg benieuwd naar de werking.
Is het te vergelijken met Paddos, of meer stoned zijn x10 ofzow %)
iid nog niet echt veel ervaringen nee.

Paddo's zijn een trip middel en daarom niet te vergelijken met space cake.
En het is ook niet echt te vergelijken met stoned zijn.
Het duurt zowiezo veel langer, maar dat verschilt ook weer per cake. Het begint bijna altijd met een vette lachkick en daarna ga je je gewoon heel relaxt en lekker voelen.
ik wordt van beide zeer loom, maar bij paddo's zie ik dingen en bij spacecake meestal niet (1 keer dan maar toen had ik dus veels te veel op :vaag: ). paddo's duurt ook vrij kort in vergelijking met spacecake, 3 uur trip als je mazzel hebt (dan ben je ook echt van de planeet) en daarna een beetje loom, maar verder wel ok. na spacecake kun je de hele dag wel vrijhouden want je doet gegarandeerd niets meer omdat je te stoned bent om wat te doen.
...en daarna ga je je gewoon heel relaxt en lekker voelen...

>> of compleet naar de groeftyfus! Mijn ervaring was nl. alles behalve 'relaxt en lekker'
Cake-jes zijn relaxed :)
Vooral degene die net uit de oven komen, dan natuurlijk met poedersuiker en gegarandeerd dat er na 1 plakje geschreeuwd wordt om meer!

Lastig is alleen dat als ik ze bak ik altijd vergeet hoeveel knipafval (gewone wiet moet je roken;)) ik erin doe...
Dan is 1 plakje soms al teveel en gaan er mensen nekken of panisch naar de vitamine-c opzoek! ;)

(soortvan)Overdosis heeft bij mij meestal het effect van extreem moe/sloom/duf/knetterstoned te zijn. Gewoon blijven liggen is dan meestal het beste. (totdat je het huis uit wordt geschopt:))
Ik eet het bijna nooit, want ik word er altijd zo gaar van man. Wel altijd een vette lachkick en zo maar als ik eenmaal zit, sta ik ook niet meer op en zo :-D

Groeten RR;-)opzekers
Ik heb een keer wat teveel plakjes opgegeten....
Het duurt ook zo lang voordat het werkt en daar had ik dus effe niet aangedacht!
Het gevolg was dus dat ik knetterstoned thuis kwam en dat me ma en pa me recht in me bek stonden uit te lachen!
Ik heb toen de hele avond en nacht in coma gelegen en de volgende morgen was ik nog stoned, en heb ik ook de hele dag op me NEST gelegen........
Kortom kijk wel uit wat voor dosering je neemt, want het duurt wel eventjes voordat het werkt!
1 keer en nooit meer

had space-koekjes

shit zeg, echt mega fucking hard out gegaan
doe ik echt nooit meer, mijn hard klopte supersnel, was aan het zweten, keek door een tunnel en ik kon geen emoties meer uitbrengen. Alles leek onder stroom te staan en als ik met mijn ogen knipperde werd die stroom een vlaag sterker

kortom KUT!

mijn advies, maak ze NOOOIT te sterk

grtz
...1 keer en nooit meer...

>> Yep 4 me 2! herken trouwenz veel van je verhaal in mijn ervaring met die zooi. Was idd ronduit KUT!
TIP: Neem nooit cake op een party, Je haalt de ochtend gegarandeerd niet. :Z :Z :Z (tenzij je nog wat andere ingredientjes toevoegd aan je cake natuurlijk) :bounce: :bounce: :bounce: