Partyflock

vraag over sensation combi kaart..

 
Ik vind het wel vaag dat je maar 1 kaart krijgt dan moet je dat kaartje heel de n8 bewaren, waqt nou als je hem kwytraakt, ik vind het een beetje vaag van ID en T
je zal vastwel bij white kaartje krijge ofzo heus nie dat je um moet geware
Ik had ook liever 2 aparte kaartjes gehad.

Misschien willen ze op deze manier voorkomen dat er uitsluitend combi-kaartjes (met "korting") worden gekocht die vervolgens apart worden doorverkocht.
precies.

Ik ga trouwens morgen proberen kaartjes te halen voor de zwarte editie. Zijn dr nou nog kaarten of niet? Ik weet niet meer wat ik nog moet geloven
Op http://www.ticketbox.nl staat het volgende:

Kaarten Sensation

Vanwege de enorme vraag naar kaarten voor Sensation, is het vanaf heden niet meer mogelijk om via Internet of via ons 0900-9393 nummer kaarten voor dit dance event te bestellen.

Dinsdag 14 Mei a.s om 09:00 uur komen de allerlaatste kaarten voor Sensation exclusief bij de 850 landelijke TicketBox verkooppunten beschikbaar.

Op http://www.id-t.com staat het volgende:
"... Daarnaast zijn er nog tickets verkrijgbaar bij sommige filialen van Free Record Shop en de overige vaste voorverkoopadressen (= platenzaken).
hmmzz, je moet dus net de mazzel hebben dat er een free record shop in de buurt zit, die ze nog heeft....dat wordt bellen
Je kunt je beter om 1 minuut voor 9 bij een Ticketbox-punt melden, dan heb je meer kans denk ik.

==>HIER<== kun je het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.
Ik vind het ook een beetje eng met die combikaart, ik ga namelijk ook 6 juli naar awakenings festival en daarna ga ik zeg maar afteren op sensation white, maar dan moet ik dus de hele dag op awakeningsfestival die combikaart al bij me hebben:-s dat kan nooit goed gaan, vooral omdat er van die kleine enge hoekjes aanzitten die er zo van afscheuren.
Gewoon zo'n klein plastic mapje omheen doen.
fluffie, ik denk er ook over om "de house-marathon" te gaan doen, hoewel ik het wel een b-tje waanzinnig plan vind. :S

Over die "hoekjes" hoef je je denk ik geen zorgen te maken. De controle bij de Arena gebeurt volledig automatisch door de computer en die kijkt alleen naar de streepjescode, daar moet je dus wel heel voorzichtig mee zijn.
ja, ik doe `m zeker in een plastic mapje, maar kwijt raken kan ook nog natuurlijk....
Kga ook naar beide....Kweenie hoor, maar krijg je ni gewoon een bandje??lijkt mij het makkelijkst..

en dan erbij je staat geregistreerd!!!toch??!!Wel doen!


let ook op welke ingang je moet zijn!en neem geen jas of iets dergelijks mee.....in de auto of thuis laten!
Ik heb me geregistreerd, gaan er dit jaar minder mensen dan vorig jaar (vorig jaar 40000 toch>?)
hee joh man weet niemand nou iets?
registreren??:-s
Als je de streepjescode invoert op www.id-t.com krijg je 4 weken na Sensation een gratis DVD thuisgestuurd van het feest. Bovendien krijg je een jaar lang gratis een of ander feestblad thuisgestuurd.

Ik neem aan dat dat met registreren wordt bedoelt in deze discussie.
Ja dat is inderdaad wat men bedoeld. Je krijgt Sensation DVD en dat feestblad waar je het over hebt is de nieuwe SLAM!. ID&T Magazine en de oude SLAM zijn een geheel nieuw blad geworden, die krijg je een jaar lang!
dat is wel chill en die dvd is ook wel gaaf natuurlijk, maar me eigenlijke vraag is nog steeds nie beantwoord
Beantwoorden we hem toch, als je je kaart kwijt raakt moet je een zak chips kopen en een videootje huren want Sensation kom je dan niet in. Maar je krijgt dan wel (als je je registreert) een DVD zodat je kan zien dat je niks mist! :P
dat is aardig verrot
Ik had liever gehad dat ik 10 euro minder hoefde te betalen voor dat kaartje en dan maar geen DVD en abonnement.