Partyflock

interview Ruud de Wild (radio 3) met Pim

 
Vlak voordat Pim is doodgeschoten heb ik 2 uur lang op radio 3 naar RuuddeWilt.nl geluisterd op radio 3. 2 uur lang werden er grappen gemaakt en waren er soms wat serieuzere dingen. Na het radioprogramma tijdens het nieuws komt er een eind aan zijn leven. Heel erg vreemd. Vooral denk ik voor Ruud de Wilt, die hem waarschijnlijk als laatste heeft gesproken. Ik weet dat er al veel topcs zijn, maar het is zo raar dat iemand die je 2 uur lang hoort 5 min daarna dood is.
Tijdens het nieuws op radio 1 herhalen ze het stukje waarin een 3FM verslaggever het zag gebeuren, die arme man was helemaal radeloos en wist niet wat ie moest doen. Doet wel rillen als je hem hoort praten.
Ja, op radio 3 was ook een programma bezig met Isabel. Die kon vanuit het raam zien wat er gebeurde. zag Pim liggen in een plas met bloed, zag de reanimatie en zag dat ze ermee stopten en dat er een wit doek over hem heen werd gelegd. vergeet je nooit meer (zoals ze ook zelf zei op dat moment)
Waar ik aan denk is dat die moordenaar naar hetzelfde programma zat te luisteren en toen pas misschien besloten heeft op oorlogspad te gaan.
Ja idd, heb ik ook al aan gedacht. die gozer heeft de uitzending gevolgd en wist precies waar ie naar buiten zou komen.
Ruud de Wild liep naast hem toen het gebeurde richting pims auto. de radioco-ordinator liep achter hun en er rende iemand achter ze aan omdat pim een fles wijn was vergeten. toen verscheen een iemand met een baseballpetje die begon te schieten. een geluk dat er niet meer slachtoffers zijn..
jah heb het ook geluisterd. echt zo cool was die uitzending.. toen tv aangezet en hoor je zoiets..
niet te geloven toch.. :(

en die radio presenator waar iemand het over had, dat is dus ruud de wild die de aanslag van zeeer dichtbij heeft meegemaakt :(
Die radio coordinator van 3FM (Paul van der Lugt) zit 1 kamer naast mijn oom die bij de NOS werkt. Zal morgen wel verhalen te horen krijgen hoe het nou precies is gebeurt enzo :-(
M@rS-L 6 mei 2002 21:41
Ja idd, heb ik ook al aan gedacht. die gozer heeft de uitzending gevolgd en wist precies waar ie naar buiten zou komen.


was hij in die uitzending dan zo extreemrechts bezig???

denk dat dit wel een geplant iets is geweest..
Hij was juist helemaal niet extreemrechts bezig. Hij zei zelfs dat hij het een schande vond dat hij de Nederlandse Le Pen genoemd werd..
Ik vraag me ook wel eens af hoe het op 't moment met ruud de wild gaat aangezien hij degene is die er naast stond toen hij neergeschoten werd. Ik zelf moet er toch niet aan denken.
Hoe zal Ruud zich voelen hee...pffff moet er niet aan denken!!!

Heb hem net een meeltje gestuurd...