Partyflock

S5 uit de smartshop in 1998 en 1999

 
Misschien dat sommige PF-ers zich deze pillen nog herinneren. Je had witte en roze (de roze had een breuklijn en aan de andere kant een sterretje en was vrij groot en beter dan de witte). Dit was alles behalve smartdrugs blijkt (ik ben ook een keer 4 uur van de kaart geweest op ML98 indoor :vaag: ). Zie op http://www.erowid.org/chemicals/2ct7/article1/history.shtml voor het verhaal. Het lijkt dus op PMA.

Ze waren trouwens erg duur, 25 piek per stuk, maar 1 was genoeg met wat supercaps erbij.
Zo was er ook 2CB. :)

Wordt nu met een steeds iets mindere dosis uitgebracht onder een net andere naam als ik me niet vergis. Laatste keer was het 2CT7 ( 1 jaar terug).
Tjooooow?

2CB weer op de markt?
Die waren waus!!!!
Jammer alleen dat ze kankerverwekkend waren, maar enig idee waar ze nu nog te krijgen zijn dan?
ja! vertel.... 2cbtjes waren echt spacen! een paar (2 was meestal al genoeg) voor een speedy effect, en 4 gaf een meer trippy effect! leukspul
Zover ik weet is het nooit echt van de markt afgeweest. Maar het werd steeds onder een andere naam verkocht om het de ovreheid zo lastig mogelijk te maken om uit de handel te halen. Dit omdat het inderdaad een lekker middeltje is.

Ga naar de herbal shop en vraag er naar zou ik zeggen. De goede shops zouden precies moeten weten waar je het over hebt.
2cb was eerst legaal, nadat deze stof verbonden werd werd 2ct2 op de markt gebracht. Dit is een ander middel, met een andere werking. Dit werd ook verboden en toen waren er opeens 2ct7 pilletjes...Weer een andere stof. Die zijn nu ook verboden en al de boven staande snoepjes zul je niet snel meer in de vitrine zien liggen, misschien achter de toonbank(!), nu is het wachten op een andere stof, beschreven in "Phikal" die nog legaal is, op de markt komt! Er zijn wel verschillende "leipe" chemicalien legaal verkrijgbaar, maar das niet gemakkelijk...
Inderdaad achter de toonbank. En bedankt voor je uitleg :)