Partyflock

Echte Spam: lees dit en win!

 
Wow, een site waar ik mag spammen! Komt ie: Voor de liefhebber geef ik 2 x 2 gastenlijstplaatsen weg. De eerste twee mailers staan op de lijst.

Mailen kan naar: nEo@designisfuncky.com

Vrijdag 25 januari wordt alweer voor de zevende keer progressive sessions gehouden. Deze progressieve stroming kenmerkt zich door een diepgaande, meeslepende sound en krijgt in Nederland steeds meer aanhangers. Toch is het niet alleen progressive wat de klok slaat. Naarmate de avond vordert, komen ook de aanstekelijke klanken van techno
en techhouse voorbij.

The Progressive Sessions in The Q.....

Resident C-Jay, de man achter The Progressive Sessions, nodigt djs uit die een goede naam hebben opgebouwd in de scene. Voor de editie van 25 januari heeft C-Jay, Vortex en San uitgenodigd. Vortex is bekend van optredens op Kremlin, Dance Valley en Twilo (NY), waarmee hij met zijn donkere maar swingende sound het publiek subliem weet te bespelen.

Net als Vortex is San al een tijd bezig. Na een jaar in Engeland te zijn geweest, is hij nu ook in Nederland veel te horen. Zijn residentie in Kremlin zegt genoeg. Naast het draaien van platen maakt hij ze ook als producer. Vele remixen heeft deze man al op zijn naam staan en worden door veel djs gedraaid. The Progressive Session in The Q.. begint om 22:00 uur tot 04:00 uur.
Kut! mailadres verkeerd ingetikt!

nEo@designisfunky.com

:-)
Gemaild