Partyflock

ziek feesten?

 
he jongens, ben nu eigenlijk wel ziekjes en ga feesten in amstelveen (toch kaartje gekocht), maarruh hebben jullie dat ook wel eens gehad dat je EI-GEN-LIJK niet zou moeten feesten.

als klap op de vuurpijl moet ik morgen ook nog alive en kicking zijn in Gemert.....

beloofd is beloofd, en het is een belofte die ik graag nakom:)

het vreemde is, dat ik 10 dagen geleden nog was bekomen van een flinke kou (resultaat van 3x feesten in 1 week??) en een week ging het weer goed, maar nu weer verkouden, rillingen etcetc. het zal wel ok gaan maar toch.....

moraal van het verhaal?

weet niet, misschien geen 3 feesten in 1 week?
Misschien sjeez ik zo wel effe naar Amstelveen met de scooter om te kijken of pArtysebAs ergens rondhangt :)
Ziek feesten, wel eens gedaan, ik was snipperdesnipperdeverkouden, had koorts en voelde met gewoon KUT - ( 21 oktober 2000 ) maar ik wilde de 2e Qlimax editie niet missen, dus na n hele dag werken, toch maar naar USC de Boelelaan vertrokken, en ik was echt ziek, ik kom binnen, eerst check bij deur ( strenge fouillering toen nog ), daarna naar de garderobe - jasje afgedropt, muntjes( o nee, waardebonnetjes) gehaald, en toen maar n zaaltje in - ik hoor techno - en ik heb niet anders gedaan als de hele nacht lekker springen ( nergens last meer van ) volgende morgen - op station ook nergens last meer van .

Dus music heals your body.
laten we maar hopen, morgen moet ik ook fit zijn:)
Hmm ik weet niet of het door die feesten komt Miech. Ik loop nu al drie weken up en down te gaan met verkoudheid en last van mijn strot maar heb geen feest meegemaakt. We geven gewoon het weer de schuld!
zou kunnen, gisteren op het feest viel het wel mee, maar toen ik in mn bed lag....warm,koud,warm,koud etcetc, mn bed is nu echt ranzig van het zweet....
IC 2000 was ik net bekomen van de griep voelde me nog wel beroerd enzow. Wel doorgegaan tot 6 uur, en toen trok ik het toch echt niet meer.
Dag daarna weer (kut)feest.
Resultaat: twee weken met een schore strot rondgelopen :-(
ik voel me nu alweer beter, maar nog niet top, de hele tijd warm,koud,warm,koud wordt er gek van.
zo, ik kan pas na 2 DAGEN het internet op, was namelijk zondag de hele dag naar de tering! ging om 2000 naar bed en zit hier nog met een zweverig hoofdje te tikken (en dit is zweverig: puur natuur). echt erg zeg
niet zoveel drugz gebruiken miech :P

het lijkt wel alsof je afkickverschijnselen heb whehe en jah drugz kills je afweersysteem mahjah dat mag de pret nie bedervuh :)
Ik heb wel eens gehad dat ik me kiplekker voel de week voor een feest en dat ik dan na nachtje feesten zo een hele week naar de klote ben.
Dan loop ik op straat en besef eigenlijk niet eens dat ik er loop en ik kom nog veel vermoeider uit mn bed dan dat ik erin ga.
Raar dat je lichaam in een nacht zo'n klap te verduren krijgt. :(
Maar als ik me niet goed voel voor een feest en toch ga dan heb ik er achteraf nog nooit spijt van gehad! :P
het waren geen drugzies hoor, gewoon 'puur natuur' ziek zijn:D

voel me nu al iets beter, maar 'goed' is anders
Pillen of speed: Beste medicijn tegen koorts e.d.
Da vind ik dan..
Haha, als ik jou was zou ik helemaal geen drugs meer gebruiken totdat je beter bent...als je het doet voel je je misschien wel ff beter, maar als het uitgewerkt is volgens mij 10 x zo ziek...iig beterschap nog:bloem:!
Wat Mizz_Techno zegt lijkt mij ook het beste...
Zal wel niet zolang duren voordat je weer beter bent en dan kan je weer volop...
vind het erg aardig hoor, als die beste wensen, maar onder het verkeerde voorwendsel want ik heb op rebound voor het laatst gebruikt haha

maar wel lief :lief:
Ik ben al een jaar niet ziek meer geweest :)
Komt door het vele feesten denk ik jah :)

Maar oppassen, met koorts gaan dansen is GEVAARLIJK...