Partyflock

Ephedra en autorijden

 
Wij gaan vanavond met de auto naar shockers maakt het uit als de chauffeur ephedra's neemt?

Ik bedoel je word er toch niet echt vaag ofzo van althans ikke nie dus het lijkt me dat het niet uit maakt.
Hij wil lekker wakker blijven maar geen risico's nemen dus wie kan mij vertellen hoe het zit
Heeft hij het vaker gebruikt??? Zo ja, dan weet ie zelf hoe hij zich voelt na een feest

Ik heb zelf zo vaak gehad dat ik na een feest met Ephedra vet veel kramp had(dus das niet goed autorijden) en ik heb ook vaak zat gehad dat ik zo ziek als de tering ben geworden door ephedra (of gewoon ontzettend misselijk)

En ja, das niet goed rijden
Nee! hij heeft er totaal geen ervaring mee maar hij heeft dus geen zin om heel vermoeid terug te rijden en ik heb gezegd dat ephedra misschien handig is in dit geval.

Maar als je er maar 2 pakt ofzo (hij is best stevig)

En ja ik ben ook wel ns misselijk geworden van dat spul maar toen had ik dus waarschijnlijk teveel genomen
je moet er idd niet teveel nemen, dan gaat het fout. Ik kijg al vet veel hartkloppingen van 1tje, en ik hoor van sommigen dat je er 4 tegelijk moet nemen ofzo.. en dan daarna klagen dat ze zo misselijk werden! ja vind je t logisch..
maar die man bij de smartshop vertelde mij juist dat je er gewoon mee mag autorijden, en dat sommige mensen ze daar ook uitsluitend voor gebruiken (als je bijvoorbeeld in 1 ruk door wilt rijden naar zuid frankrijk ofzo)
succes!
het kan niet echt last althans dat is mijn ervaring, ik gebruikte die dingen vroeger vet vaak, als ik voor mijn werk de hele nacht door moest rijden dan bleef ik tenminste wakker maar ja alles heeft een andere uitwerking op iedeereen ik heb er zoiezo nooit moeite mee want met een pil op rij ik ook supernetjes
ephedra is een herbal energizer

soort redbull x 50 ofzo
Je kan makkelijk autorijden na ephedra. Heb ik zelf ook vaak gedaan. Je wordt er alleen maar helder van in je hoofd. Ik denk dat er geen problemen kunnen gebeuren tijdens het autorijden. Dat spul is zoooo sterk.
ik merk nooit wat van die shit man, alleen als ik ga slapen moet ik pissen en dat lukt niet en ik ken ook niet slapen, dus ik neem het niet meer
dat gaat prima, ik heb afgelopen twee nachten er ook op teruggereden
heb vanacht hele nacht wakker gelegen
Ik heb wel eens achter het stuur gezeten met 2 achter me kiezen, ging perfect maar ik reed dan ook extra voorzichtig en 's nachts.
Als je een hele nacht gaat lopen feesten mbv ephedra durf ik het niet zo te zeggen, natuurlijk wordt je ook nog eens moe van dat nachtje stappen en dat hakt er denk ik ook wel aardig in. Die persoon zal het zelf moeten beslissen maar ik zou er niet graag bij in de auto zitten ;)

Bij mij is de werking van ephedra trouwens ongeveer zo:
1: ik blijf wakker
2: lichte tintelingen op me kop en ik krijg een beetje energie
3: lichte tintelingen op me kop en rug en ik krijg al wat meer energie
4: overal tintelingen en ik word niet echt moe, ik krijg het wel snel heet en me hart gaat behoorlijk tekeer
5: de tintelingen worden irritant en me kaken kunnen al aardig gaan klapperen
6: ik krijg al redelijk grote ogen (niet pupillen, maar ogen zelf) en ik voel me heerlijk energiek en fit, en krijg altijd zin om te stampen

Meer als 6 heb ik er nooit genomen, het probleem met ephedra is dat je geestelijk volledig aanwezig blijft en op de een of andere manier daardoor constant de neiging heb meer te nemen, helemaal als je bekend ben met de werking van XTC...
Overigens komt de werking van ephedra langzaam opzetten, het duurt ongeveer een half uur om van begin tot toppunt te gaan, dan blijft het daar ongeveer 3 uur en dan zakt het langzaam weer weg en dat duurt iets van een uurtje, daarna zal je toch zeker wel een uur lang niet kunnen slapen.
Dus als je er een paar neemt om 22:00 ofzo reken er maar niet op dat je voor 2:00 slaapt, zal snel 3:00 of later worden, op feesten heb je hier natuurlijk geen last van.

Ook stimuleert het je prostaat dus je moet ietsje vaker piesen.
Mensen met hart- en vaatziekten, prostaatproblemen en schildklierafwijkingen mogen GEEN ephedra nemen!
Ik hoor steeds meer mensen die hartkloppingen krijgen van Ephedra. Bij ons is de helft ervan af om die reden. 8 (!!) luitjes die echt dikke kloppingen kregen en doodsbang waren. Nee, nooit meer.
uhhh shockers had ik er ook 6 (5 3/4 , kneep hem kapot toen maar de poeder opgelikt van m'n hand :P) Enne ik heb geen 1x gepist....pas toen ik thuis was :/ vaag...ik moest wel 1x maar toen ging ik kwamen er 2 drupjes uit :P LOL :P

en had verder nergens last van (zover ik merkte) had wel aan het eind van dana laatste 30 min steek...ong middenin/rechts onder m'n rechterlong...ook vaag maarja.....

Had er ook veel bier bij gedronken en getookt (blowen).

Ik was wel aardig :vaag: lekker toch ;)
in mn vriendenkring hoor ik niemand over hartkloppingen van ephedra. mischien omdat sommige mense ut in combo met andere drugs of alohol nemen? afgelopen Qlimax had k dr 3 op en nergens last van gehad! en gewoon naar huis gereden, dus........
hoe werken die dingen in combinatie met xtc ?
lijkt me compleet nutteloos predjee...

de x overheerst dan toch zwaar lijkt me.
je kan makkelijk autorijden met ephedra als die vriend van jou op dat feest zelf in iedergeval geen andere drugs gaat gebruiken! anders kan ik het niet zeggen..
als hij er verdeeld over de hele n8 3 of 4 neemt zonder alcohol of andere drugs erbij kan hij s ochtends gewoon naar huis rijden en is hij gewoon helemaal wakker..
en damien die kramp komt niet van de ephedra die komt omdat je teveel gedanst hebt!
Die hartkloppingen merk ik altijd pas als ik rustig ga doen, dus als ik languit op de bank ga zitten of in bed ga liggen, anders merk ik er nooit wat van