Partyflock

de leukste openingszin

 
ik was gister in de discotheek en ik hoorde toen de meest orginele openingzin tot nu toe:

zitten die schoenen fijn?.....­ ja
kun je er goed op lopen?.....­ ja
ga je dan mee?.....­
of moet ik je maar gewoon hier zoenen?...­

leuk he.­
welke kennen jullie nog meer?
klopt idd, zelfs een originele zin klinkt eigenlijk toch een beetje cliche en tenenkrommend (gebruik ze ook nooit)

las vandaag overigens een leuk verhaal over lichaamstaal in de bijlage van de telegraaf.

tip voor de mannen (ook voor vrouwen overigens), spit even goed door:D:D
heb je een sigaret? ik sta in vuur em vlam!
slaap jij op je buik? Nee? mag ik dat dan wel?
word je daar nou niet moet van van al dat gespook door mijn hoofd?

ik had hele goeie woorden verzonnen om tegen je te zeggen, maar je schoonheid maakte me sprakeloos ;p
ik ben er niet zo goed in kijk maar naar mijn zinnen:

Ik vind jou een rottentepelzuiger gedissecteerde kontridder!

Ik vind jou een telegeleide platgestampte klapperkut!

Jij bent vast een afgetrokken afgezakte rioolpinguin!

Ik vind jou een afgetrokken binneste buiten gepijpte duikbootcommissaris!

IK DENK NIET DAT EEN KANSJE MAAK :-)
wil je wat drinken?? zij:ja lekker!!
oke doe mij dan maar een biertje!
He'j joh woi een lik an de bek hem'm.­
Gesprekje:

-J- Weet jij dat mijn horloge kan praten?

-M- Nee.­

-J- Hij zegt nu dat jij geen onderbroek aan hebt.­

-M- Maar ik heb er wel een aan.­

-J- Ach schijt ding loop ie al weer een uur voor.­


Gesprekje:

-J- Heb je een touw bij je

-M- Hoezo

-J- Dan kunnen we een gesprek aanknopen


Wil je een lekker ding zien? Kijk dan maar is in mijn ogen

Gooi een ijsblokje keihard op de grond kapot en zeg: “Het ijs is gebroken nu ben jij
Contact leggen met een meid in het uitgaansleven1.0Inleiding

Op je school zitten geen meiden omdat je een technische opleiding doet, of op het werk zijn ook geen vrouwen. Dan heb je een probleem, de kans dat je een leuke meid tegen het lijf loopt is dan ook nihil. De enige plek waar je nog meiden tegenkomt is in het uitgaansleven. Maar die komen ook niet zomaar aanwaaien. Het ligt aan jou of je saai vrijgezel door het leven wil, of gezellig met een vrouw en een gezinnetje de jaren slijten. In dit verslag wordt beschreven hoe je contact met een meid kunt maken in een discotheek of een danscafe.

2.0 De opening

Als je erg verlegen bent, kun je deze verlegenheid enigszins onderdrukken door wat alcohol te drinken. Niet te veel, want dan ga je wartaal uitslaan.

Kijk rond of je een leuke meid ziet. Probeer zoveel mogelijk in de buurt van het meisje/de vrouw te zijn. Kijk haar aan. Ze zal het opmerken, en ze kan naar jou lachen, arrogant de andere kant opkijken, of verlegen de andere kant opkijken. Bedenk je wel dat leuk uitziende/sexy vrouwen veel vaker aangesproken worden door jongens, en daardoor eigendunk gekregen kunnen hebben. Als ze arrogant de andere kant opkijkt kun je beter een ander zoeken. Is dat niet zo, kun je contact met haar maken. Bedenk wel, het gaat om het innerlijk. Er zijn meerdere mogelijkheden om een opening te maken.

2.1 Een algemene opmerking

Het is gebruikelijk om bij een persoon die je niet kent een opmerking over de omgeving te maken. Bijvoorbeeld buiten zegt men tegen elkaar: "Lekker weer is het he?", "Wat is het warm he?". Zo werkt het ook in de discotheek. Loop naar haar toe, en ga een beetje bij haar staan. Doe of je haar voor het eerst ziet, en gebruik een openingszin als, afhankelijk van de gelegenheid

"Wat is het druk he?". Zij zal zeggen van: "Ja best wel.", of van: "Valt wel mee.". Jij kunt dan zeggen: "Ik vind het wel gezellig zo eigenlijk" respectievelijk "ja het kan wel drukker, ik vind het wel gezellig zo eigenlijk.". Je kunt het verdergaan met "De muziek doet het hem". Je zou ook in negatieve zin kunnen antwoorden als zij het ook druk vindt: "Je kunt niet normaal rondlopen, volgens mij is het anders nooit zo druk."

"Wat een leuke disco is dit zeg!". Zij zal zeggen van: "Ja dat vind ik ook wel.". Of ze zegt: "Oh valt wel mee." Jij kan dan zeggen: "Je komt hier dus wel vaker.". Ze kan ook zeggen: "Ben je hier nog nooit geweest dan?". Jij kan dan zeggen: "Nee nog nooit het valt me reuzemee. Jij wel?" Of "Ja een paar keer maar nu is het leuker. Kom jij hier wel eens vaker?"

"Wat is het rustig he vanavond?". Zij zal zeggen van: "Ja dat viel mij ook al op". Of ze zegt: "Dat valt toch wel mee?", of zoiets van: "Ja, het is wel eens drukker.". Jij zegt dan: "Ik vind het gezelliger als het drukker is.". Zij zegt dan: "Ja ik ook. Maar te druk is ook weer niet leuk."

"Deze disco valt me reuzemee!". Zij zal zeggen van: "Je bent hier voor het eerst?". Ze kan trouwens ook gedesinteresseerd doen en zeggen: "Leuk voor jou." Het is dan een arrogante vrouw, maar als je er dan over begint dat je veel geld hebt zullen ze meestal ineens wel geinteresseerd zijn. Zo'n vrouw is niks, een typische "disco-stadsvrouw" te herkennen aan dat ze zich heel erg opgemaakt heeft, en heel opvallend danst. Dit terzijde, mocht ze er wel op ingaan, dan zeg je: "Ja, jij komt hier wel vaker?". Zij: "Ja, bijna elke week". Meestal stelt zij dan wel een vraag als: "Waar woon jij dan?" of "Waar ga jij altijd heen dan?". Vraagt ze dat niet, zeg het dan zelf. "Ik woon in <plaatsnaam>, en jij?". "Ik ga vaak naar <disconaam>". Heb het over uitgaansleven, of vertel een belevenisje.

"Deze disco valt me tegen.". Zij zal zeggen van: "Waarom?" of "Hoezo?" of "Je bent hier voor het eerst?". Zeg dan: "Ik had het leuker verwacht maar goed, er lopen toch wel leuke meisjes rond hier...." uiteraard speel je het zo dat je haar een compliment geeft. "Toch wel?" vraagt ze. "Ja, en ik hoef niet eens zover te kijken."

"Dit is echt een gezellige disco zeg!". Zij zal zeggen van: "Ja dat vind ik ook" of van: "Je bent hier voor het eerst?". Je kunt dan ongeveer dezelfde dingen zeggen als bovenstaand.

"Het is vanavond niet veel aan he?". Zij zal zeggen van: "Ik vind het wel gezellig" of van: "Vanavond inderdaad niet zo nee". Het is altijd goed om over de muziek te beginnen. "Zou het aan de muziek liggen?".

"De muziek is niet zo goed vanavond he?". Ze kan zeggen: "Och valt wel mee". Of van: "Ik vind het wel leuk.", of "Nee, niet zo he?". Je kan dan zeggen: "Van wat voor muziek hou jij?".

"Dit vind ik nou echt een goed nummer.". Ze kan zeggen: "Och valt wel mee". Of van. "Ja, echt wel tof." Je kunt dan over muziek beginnen wat zij leuk vindt en jij.

"Dit vind ik nou echt een slecht nummer.". Idem dito.

"Ze kunnen wel betere muziek draaien vind je niet?". Idem dito.

"Deze muziek vind ik superrelaxed, jij niet?". Idem dito.

"Heerlijk deze muziek.". Idem dito. Eventueel ga je een beetje dansen.

"Mooie lichteffecten hebben ze hier he?". Dan kan ze zeggen: "Ja dat vind ik ook wel". Of van: "Mmm ik hou niet van dat geflikker.". Speel er gewoon op in en wees het met haar eens. Dus dan zeg je: "Ja teveel geflikker is ook niet mooi. Maar gewoon, in combinatie met de muziek vind ik het wel mooi."

Stel jezelf voor: "Ik ben <naam>". Zij zal haar naam ook zeggen. Zegt ze het niet: "En jij?".

2.2 Erachter komen of ze een vriend heeft

Verdoe geen tijd om er even later achter te komen dat ze al een vriend heeft:

"Wist je trouwens dat je vriend wel smaak heeft?". Zij zal zeggen: "Ik heb geen vriend.", of "Dank je!".

"Wist je dat je vriend mazzel met je heeft?". Hier zal voor de dag komen of ze een vriend heeft.

"Met wie ben je hier trouwens?". Ze kan zeggen: "Met mijn vriendinnen". Anderzijds kan het ook zijn: "Met mijn vriend."

"Waar is je vriend?". Ze kan zeggen: "Die heb ik niet." of iets anders.

Zonder geslijm: "Maar goed, heb je trouwens ook een vriend?". Hier kan het nee of ja zijn.

2.3 Originele openingen

Bovenstaande openingen zijn nogal standaard. Ze zal het leuker vinden als je met iets origineels komt. Iets origineels is iets wat niet iedereen gebruikt. Een voorbeeld:

Ga bij haar staan en zeg: "Ik heb een probleempje". Zij zegt: "Ohja? Vertel". Ze kan ook zeggen "Leuk voor jou" maar dan heb je dus waarschijnlijk met een vrouw te maken met een arrogant karakter die alleen met je willen als je veel geld hebt. Dit terzijde, als ze positief gereageerd heeft, zeg je: "Ik wil graag contact met je leggen, maar ik weet niet hoe ik moet beginnen". Of ook wel: "Ik wil je graag leren kennen, maar ik weet niet wat ik zal gaan zeggen".

Ook een geinige is: "Waarom ken ik jou nou niet ergens van?"

Dit vleit haar: "Ik wou dat ik je eerder ontmoet had...". Vrouwen vinden het ook leuk als je iets leuks over hun haar zegt.

2.4 Afgezaagde openingen

Compliment bij de opening Ligt eraan hoe je er uitziet maar als je knap bent kun je zeggen: "Mijn oog viel op de stralende schoonheid van jou". "Ik dacht, zo'n mooi meisje als jou wil ik wel leren kennen". "Wist je dat je er leuk uitziet?". "Wat doet zo'n mooi meisje als jij hier alleen?"

Veelgebruikte opening Er zijn natuurlijk ook de standaard-openingen: "Volgens mij ken ik jou ergens van" of "Heb ik jou niet eerder gezien?". Je kunt ook vragen: "Heb je een vuurtje voor mij?". "Heb je ook een sigaretje?". Wat ook afgezaagd is, is zeggen van: "Hoi Karin!". Zij ontkent dan Karin te zijn, en dan zeg je"Oh, dan heb ik me vergist. Maar goed, ik ben trouwens <jouw naam>".

Drinken aanbieden Wat niet slim is, is om de vrouw drinken aan te bieden. Als je in je opening de zin: "Wil je wat drinken?" gebruikt, nemen ze dat vaak aan, en wanneer ze het op hebben, moeten ze d'r vriendinnen zoeken. Drinken biedt je aan als je al een tijdje met haar in gesprek bent en zij geen vriend heeft. Desalniettemin kan het uiteraard ook positief uitdraaien, en daarom is het niet per definitie fout om dit te vragen.

Vragen naar de bekende weg De mogelijkheid om te vragen naar de bekende weg: "Hoe laat is het?". "Heb je een kauwgumpje voor mij?". "Hoe moet je hier betalen?". "Hoe duur is <dranknaam>?"

Haar ten dans vragen Vrouwen vinden het heel leuk als je met ze gaat dansen. Waarschuwing: Als je heel belachelijk danst kan het verkeerd uitdraaien.

2.5 Vragen stellen

Het is vaak zo dat jij de vragen moet stellen. Standaard vragen zijn: "Waar woon jij?", "Waar ga je naar school?", "Wat studeer je?", "Van wat voor muziek hou je?", "Hoe oud ben je?", "Wanneer ben je jarig?", "Hoe laat was je hier al?", "Hoe laat ga je weg?", "Hoe ben je hier?", "Met wie ben je hier?", "Kom je hier vaak?", "Waar ga je anders altijd uit?", "Heb jij ook een baantje?", "Heb je ook huisdieren?"

Je kunt het best een onderwerp zoeken voor een gesprek. Deze lopen heel erg uiteen. Doorgaans zijn er gangbare onderwerpen als: uitgaan, muziek, school, studie, religie, hobby's, werk, computers, drank, vakanties en ga zo maar door.3. Het gesprek

Heb je eenmaal geopend, dan kun je een gesprek met haar voeren. Het is van belang bij een goed gesprek haar te stimuleren om zich meer te uiten. Als jij continu vragen moet stellen, loopt het gesprek snel dood. Er zijn verschillende technieken waarmee je haar kunt stimuleren om vrijuit te spreken.

Open vragen stellen. Met open vragen lok je uitvoerige antwoorden van haar uit. Zulke vragen beginnen bijvoorbeeld met: "Wil je iets vertellen over...", "Wat heb je ooit gemerkt van...", "Kun je daar iets meer over vertellen...", "Hoe komt het dat...", "Waarom...". Daartegenover staan gesloten vragen, die een kort en bondig antwoord uitlokken, zoals: "Rook je ook?", "Vind je het hier leuk?", "Vind je het niet warm hier?", "Met zijn hoevelen zijn jullie hier?".

Doorvragen. Je vraagt nadere informatie over iets wat zij naar voren brengt. Dat kan in heel algemene woorden, bijvoorbeeld: "Kun je daar iets meer over vertellen?". Maar er zijn ook meer gerichte vragen mogelijk. Brengt ze een probleem naar voren, dan kunnen vragen als "Hoe zou dat komen?", "Wat zou er dan gebeuren?" stimuleren om het probleem verder uit te diepen.

Herhalen van woorden van wat zij zegt, liefst op vragende toon. Daarmee kun je bereiken dat zij doorvertelt, vaak juist over dat deel van de uiting dat je (geheel of gedeeltelijk) herhaald hebt. "Mijn kat is vorige week aangereden". Dan zeg je: "Aangereden?" en dan vertelt ze verder.

Parafraseren. Je herhaalt een gedeelte van de zin, maar dan in andere woorden, om aan te tonen dat je geluisterd hebt. Bijvoorbeeld: "Die jongens die kunnen zo opdringerig zijn". Een parafrase daarop is: "Ze zeuren de hele tijd maar door.". Of zij zegt: "Mijn vriendinnen komen altijd te laat op een afspraak.". Een parafrase daarop is: "Ze komen nooit op tijd.". "Hij heeft het uitgemaakt zonder reden."=>"Je vind hem een eikel". "Die muziek vind ik zo lelijk he?"=>"Je hebt een hekel aan deze muziek".

Korte, bemoedigende uitingen. Je laat daarmee merken dat je nog wel het een en ander verwacht. Bijvoorbeeld: "Oh ja?", "en verder?", "Hmmm?", "en toen?".

Een aandachtige houding. Je kijkt haar aan, knikt af en toe met je hoofd en je leunt wat naar voren. Je armen moet je niet over elkaar doen, maar liever 1 in je zak en de ander los, of de handen op je rug. Dit zijn allemaal non-verbale signalen waarmee je laat merken dat je geinteresseerd bent. Het gaat erom dat je haar alle aandacht geeft, dat zij speciaal is.

Samenvatten. Door de informatie die zij gegeven heeft samen te vatten toon je dat je aandachtig aan het luisteren bent. Bovendien kan jouw samenvatting weer woorden bevatten die haar op nieuwe ideeen brengt. Een vragende toon aan het slot van de samenvatting stimuleert haar om op die samenvatting te reageren

Aangezien we het hier niet hebben over de seksuele lusten van de man, maar over het verkrijgen van een serieuze relatie, gaan we er niet verder op in wat je moet doen om haar 'het bed in te krijgen', aangezien dit geen goed begin is voor een serieuze relatie. Doe je dat wel, dan heb je het waarschijnlijk al meteen verpest.

Vraag na het gesprek haar telefoonnummer. Dat geeft ze vast wel. En bel de dag daarna op, en ga via de telefoon met haar praten. Vraag haar voor een etentje, of om eens naar de bioscoop te gaan. Leer elkaar gewoon kennen.

4.0 Slot

Het zou mooi zijn als het gesprek van te voren bekend was. Maar het zal duidelijk zijn dat gesprekken veel minder gemakkelijk precies te plannen zijn. Hoe het gesprek verloopt, hangt immers af van het karakter van haar. Bovendien hebben gesprekken een dynamisch karakter: wat er precies gebeurt valt nooit helemaal te voorzien. Wordt je in de loop van het gesprek verrast door onverwachte wendingen, dan heb je niet zomaar de tijd om op je gemak na te denken over het doel, de structuur of de te kiezen strategie. Je moet snel en adequaat kunnen reageren op haar; het gesprek moet vlot verlopen. Al met al wens ik jullie veel succes toe ...

ctrl c...ctrl v...ideaal...:D
oud &­ vertrouwd:

zit om een pizza te eten en daarna ff lekker te sexen?? nee?? nou ja, dan maar alleen sex he


hoi, sex??


per ongeluk"­ drankje op meisje morsen &­ zeggen: oh, sorry (zij meestal: geeft niet hoor) oh, in dat geval, ik heb nog wel wat andere sappen die ik met je wil delen!!
hehe...;)
> > I wish you were a door so I could bang you all day long.­
> >
> > Nice legs...­what time do they open?
> >
> > You've got 206 bones in your body, want one more?
> >
> > I'm fighting the urge to make you the happiest woman on earth
> > tonight.­
> >
> > Wanna play army? I'll lay down and you can blow the hell outta me.­
> >
> > Oh, I'm sorry, I thought that was a braille name tag.­
> >
> > I'd really like to see how you look when I'm naked.­
> >
> > Is that a ladder in your stockings or the stairway the heaven?
> >
> > Are those real?
> >
> > I'd walk a million miles for one of your smiles, and even farther
> > for that thing you do with your tongue.­
> >
> > If it's true that we are what we eat, then I could be you by
> > morning.­
> >
> > (Look down at your crotch) Well It's not just going to suck itself.­
> >
> > You know, if I were you, I'd have sex with me.­
> >
> > You.­ Me.­ Whipped cream.­ Handcuffs.­ Any questions?
> >
> > F @#­ me if I'm wrong, but is your name Helga Titsbottom?
> >
> > Those clothes would look great in a crumpled heap on my bedroom
> > floor.­
> >
> > My name is (name)...­remember that, you'll be screaming it later.­
> >
> > Do you believe in love at first sight or should I walk by again?
> >
> > Hi, I'm Mr.­ Right.­ Someone said you were looking for me.­
> >
> > Hi, the voices in my head told me to come over and talk to you.­
> >
> > I know milk does a body good, but DAMN, how much have you been
> > drinking?
> >
> > If you were the last woman and I was the last man on earth,I bet we
> > could
> > do
> > it in public.­
> >
> > Wanna come over for some pizza and sex? No? Why, don't you like
> > pizza?
> >
> > Baby, I'm an American Express lover...­you shouldn't go home without
> > me.­
> >
> > Do you sleep on your stomach? Can I???
wat zit je haar leuk, neuken?
voor de dames....­

Hij zegt :Ik weet dat je dan alleen aan sex denkt, als je mij ziet.­
jij antwoord : Natuurlijk, want je ziet eruit als een Lul.­

Hij zegt : Ik zou tot het einde van de wereld voor je lopen
jij antwoord : En zou je daar dan ook blijven?

Hij zegt: Zo, wat doe jij voor werk?
jij antwoord: Ik doe vrouwen na.­
Hij zegt:Ik weet wat vrouwen willen.­
jij antwoord: ''Waarom laat je me dan niet met rust?

Hij zegt: Ik zou je graag nog eens willen bellen, wat is je nummer?
jij antwoord: Staat in het telefoonboek.­
hij zegt: Wat is dan je naam?
jij antwoord: Die staat ervoor.­


Hij zegt: Is deze stoel nog vrij?
jij antwoord: Ja, en als jij daar gaat zitten, is mijn stoel ook vrij.­

Hij zegt: Heb ik jou niet ergens eerder gezien?
jij antwoord : Ja, en daarom kom ik daar niet meer.­
dit is geen goeie openingszin, maar ik heb goed zin in je opening!!!"­
toch niet zo heel origineel...­
ik steek mijn informatie in jouw communicatie..
snap je wat ik bedoel of wil je een demonstratie? :P

Wil je Menu of eerst drinken :P

als ik zou vertellen, dat ik rijk ben, een dikke jaguar heb, en je alles kan bieden wat je zou willen, zou je dan met me meegaan?

NEE

oke, ik ben een eenzame jongen, die je graag wat te drinken aan zou willen bieden, maar omdat ik mijn jaguar in de prak heb gereden heb ik geen geld meer...

(slaat eigelijk nergens op mja)

:P
mag ik je wat in je mond fluisteren ?
--------------------------------------------

die kleren die je aanhebt , zou fantastisch staan ................­op een hoopje naast mijn bed!
---------------------------------------------

hoe wil je je eitje morgen ochtend , gekookt gebakken of bevrucht ?
-----------------------------------------------

ik zag je kijken en weet wat je denkt..­en JA ik ben vrijgezel !
-----------------------------------------------
hey kanjer, kom jij is ff bij ome jeff.
jij heb echt mazzel vandaag, ik heb jou uitgekozen om mij vandaag is te gaan verwennen.
dus als je nu ff snel een drankje voor me haalt, een vodka-cola gaarne, drink deze ff snel leeg en dan gaan we huiswaarts.


geloof me. dit werkt :D
he moppie wat gaan we doen vanavond
altijd prijs
Heej jij yvonne? Nee? jammer die naam zou goed bij je passen :P

(vraag me niet waar het op slaat, maar ik heb het gezegd op Multi omdat ik dacht dat ze yvonne heette)
Neuken?

Gewoon lekker duidelijk en ad rem :) Of je wordt gedist of je hebt een topavond :D
ik geloof er niets van jeffrey:)
Hey ik ben Nutero...it works for me :P
Ben je blond van jezelf????? of moet ik met een intelligente versiertruc komen????????????
of in de supermarkt ofzo, als een meisje zo een plaatje op dr borst heeft met daarop de naam van de desbetreffende persoon zeggen: Goh wat een mooie naam zeg, hoe heet de andere???
Je moet je ijsklntjes uit je drinken pakken en dan die op de grond neerleggen.­
En dan er op stampen en de gebroken ijsklontjes oppakken en dan tegen haar zeggen: zo het ijs is nu gebroken!
Iemand zei een keer tegen me in de jaarbeurs:

Heb jij een pistool bij je?"­

Ehm...­nee.....­

niet? Anders mocht je me nu echt door mijn kop schieten.­Je bent echt dodelijk mooi!"­

Beetje vaag, maar was wel origineel.­
2 chiel: dus dat bedoelde je toen je zei dat mn vlechtjes mooi waren op shockers.­
Haha
Groetjes
hmm donderdag was het inderdaad weer zo dag dat ik steeds "Neukuh" te horen kreeg :(

ik vind sex lekker maar meer een aanvulling op al iets intiems zeg maar
dus boeit dat niet

daarbij als ik de jongen toch al leuk vind laat ik dat wel blijken :P
Haaaaaaj, Ik ben Heatwave!!!


altijd prijs....ehhhh...hehehehe ;)
rIk heb bijna 11 maand terug me vriendin leren kennen, en dat ging niet echt van een leien dakje...

We gingen weer naar een Palladium Reunie, ik en nog wat kameraden, en ik had van te voren al de nodige smarttroep met me bloed gemixt, en nog een lekkere johnny gerookt. Afijn, ik sta daar hyper te zijn voor de deur van het Danspaleis, toen ineens Kim (me huidige vriendin) met een vriendin uitstapte. *PATSBOEM* Ik was meteen even nuchter!
Maar ja, ze leek nogal arrogant, dus ik dacht lama hangen tot we binnen zijn ofzo.
Nou ja, me kameraad van haar vriendin wel een lekker ding, dus we gingen verzinnen hoe we met haar aan de praat zouden komen. Mijn idee: Dronken voeren! Eeh ja, zegt me kameraad, hoe doen we dat zonder eerst met haar te praten dan? Ja eeh, zeg ik zo, we halen gewoon bier, en dat zetten we bij hun op tafel, niet aan kijken, en meteen weer weg lopen, komen ze vanzelf wel naar ons toe, of we krijgen een glas bier over ons heen.
Nou ja, hij moest eerst, want ik durfde nog niet :D
Dat hebben we iets van 8 keer gedaan, tot ik maar besloot de nodige energie uit me lijf te stampen. Zo gezegd zo gedigidaan, en toen stond ze opeens aan de rand van de dansvloer. Me kameraad was al aan het lullen met haar vriendin ofzo iets, dus ik er bij staan, en ik zeg zo: Hoi, mag ik me voorstellen? Ik ben de jongen van het gratis bier :)
Hmmm, ze lachte nog niet echt enthousiast. Maar ja, ik gaf niet snel op. Ik lullen en lullen met haar, maar ik kreeg echt zo'n idee dat ze me niet moest. Nou ja, ik maar op het terras rondwaggelen, en toen kwam ik een goede vriendin tegen die toevallig een "aspirientje" had tegen me dip :D Nadat ie bikkelhard was ingeslagen, besloot ik mijn karkas maar weer richting dansvloer te slepen, maar dat werd uiteindelijk de bar, want me zweet spoot me poriėn uit :(
Kijk ik naast me, jaaaaa stond ze op het podium naast me te dansen. Ik sta daar dus een kwartier te kwijlen met een glas bier in me hand tot ik uiteindelijk naast haar stond. Ik begon maar wat te lullen over de vette tattoo van een panter op haar been, zegt ze, ik heb er nog eentje. Ik zo: Waar op je schouder ofzo? Trekt ze haar broek een stukkie omlaag: Tadaaa, een duiveltje op haar rechterbil!!!! Nadat ik me al behoorlijk opgepitchte hart weer onder controle had, besloot ik maar te vragen hoe oud ze was. 15, zei ze. Ik met me wappie kop geloofde dat dus niet, aangezien mevrouw in het bezit is van een flinke bos hout voor de deur + die tattoo's. Nou ja, zij ging aan de bar zitten, ik waggelde er maar achteraan. Ik ging daar zo met me kop op de bar naar haar toe gedraaid een beetje met haar lullen, en op een gegeven moment hield ik het niet meer, ik moest het gewoon vragen (JAAAA, NOU KOMT IE HOOR!!!) Dus ik brabbel zo: Eeh als ik jou nou zou zoenen, ga je me dan slaan?
Toen zakte de grond onder me weg, want ze zei: Ja, ik heb namelijk al een soort van vriend.

Jaaaaa, nou zul je denken die zin werkt toch nooit?
Maar ik ben nou al bijna 11 maand gelukkig met me lieverd :D

Later was ze opeens weg, want haar vriendin die had ook de nodige stuiters op, en die was compleet de weg kwijt + de telefoon van me vriendin. Me vriendin dus met kwaaie kop weg, en mij met een gebroken hart achterlatend.
Ik later zoeken op internet of er nog lui uit Delden haar kenden, en toen kwam ik zomaar ineens op haar broer zijn site terecht. Ik met hem afgesproken op het komende Oldschool Madness feest, maar daar was ik zo in de war dat ik aan een vriendin van haar broer het verkeerde nummer had gegeven, dank u drugz :(
Nou ja, later sprak ik hem weer op internet, en toen ging zij ff met me lullen, toen de goeie nummers uitgewisseld, en ze heeft haar vriend de volgende dag gedumpt. Toen mocht ik langs komen, en sindsdien zijn we heel blij met elkaar :D

(Waarom ik dit allemaal typ weet ik niet, zal wel aan de vele flesjes Warsteiner liggen) :P
kvind ut maar een vaag verhaal hehe
Ja, ik ook eigenlijk wel als ik het zo na lees, maar ja, doe je niks aan he :D
Kvind ut wel een geinig verhaal hoor Gauzy. :D
Prachtig :)

hehehehe om het girlie te zeggen

romantisch *zucht*
es kijken of mijn "prins" ook nog eens moeite voor mij gaat doen :P

(zeker wel hoor, ik ben alleen net wakkeer en ik mis hem :( )
Oe, deze werk ook goed!

Meisje, mag ik je ff storen? Ik wil graag een appelsap, maar de vorige keer toen ik het bestelde keken ze me aan alsof ik drugs gehad had! Nou ja, maar zou jij misschien voor mij een appelsap willen bestellen, hier heb je wat muntjes, moet je voor jezelf ook maar wat halen.

(HIJ WERKTE OOK NOG!! :D)
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Ik heb geen openingszin maar jij heb een opening en ik heb zin !! :p
een huisgenoot had nog een mooie:

He'j joh woi een lik an de bek hem'm
dan leest je huisgenoot vast ook party flock
o, ik zie dat deze al gepost was :vaag:

2 steven: zo af en toe, als hij niet in 't Bolke zit
Hoi, ik ben een telefoonboek aan het schrijven, mag ik je nummer?
Zal 'k oe 'ns tegen de eierstok'n anspiejn? :D
Walter>> Jij moet bovenstaande maar ff vertalen voor de gewone mensen hier, whehehe ;)
2 G-A-U-Z-Y : ik loop hem maar te fokken, 1 keer raden wie die huisgenoot is
2 lady sascha> hahaha, uhhhhhhhhhhhhh neeeeeeejjjjjjj!!!! :)
ff denken wat waren tot nu toe mijn lucky winners

-Bist du ein tsjech? (mja in tschechie wilt dit best wel)want daarna zei ik zo iets als dobry den :P
-gewoon op de gozer in kwestie afstappen hee joh
ga mee dansen :P sleeeeeeeeeeeeep
-gaaf dat breakdancen hoe heb je dat geleerd???
en voordat je het weet heb je een workshop breakdancen te pakken :P

ennuh hmmmm meestal loop ik soms al uren met diegenen te ouwehoeren weet ik nie eens dat ie me leuk vind :) me moet bril op zetten wel zo praktidch :P
MAG IK JOUW SCHAAMLIPPEN ALS OORWARMERS GEBRUIKEN????????
hey Fallen, de laatste keer dat ik in Tsjechie was vielen de mannen toch vet tegen, die hoef je echt niet te versieren haha.­ maar misschien zat ik gewoon in de verkeerde stad of zo.­ alleen de taxi chauffeur was wel lekker, maar ja.­ die was al bezet geloof ik haha