Partyflock

Multigroove CD!!

 
Ik was gister bij Midtown records te Amsterdam en ik zag een poster van Multigroove en daarop stond ook dat er een multigrooveCD uitkomt deze week mixed By Don Diablo!

Dus als iemand deze cd in een newsgroup of op een FTP ziet post hier dan ff de locatie!!!
Hee, weer een Multigroove CD? Ik heb er ook 1 uit 1997, die is ook heel goed!
ik heb hem inmiddels! een uitgebreide review volgt!
Ook ik heb hem. Heb hem gekocht op multigroove. Is wel een :bounce: waardig cd'tje.

Zou hem ook best op een newsgroep willen zetten maar heb geen idee hoe dat werkt. Een FTP heb ik ook niet om hem op te zetten.

:)
nee, ik be nook niet zo bekend met warez uploaden. Ik draai namelijk achter een "Vuurmuur"waar haast niks door heen komt!
heb hem nu inmiddels een x geluisterd en hij klinkt wel lekker in het gehoor maar het is zeker geen topper! beetje traag af en toe zelfs!

Gewoon een cdtje voor als je op een voorzitje zit.
Beetje standaard plaatjes op die cd, als je een aantal setjes van q-dance van woensdag avond hebt weet je wat er op staat.
een hardstyle cd? :s
@ girl, ik weet niet hoe ik deze cd moet benoemen qua Genre, Er zit House in , maar ook beetje technostijl! Don diablo draait ook alles door me kaar live dus vandaar!
nou ik vond multi geen reet aan.
Oldschool oldschool :(

mja...
kregen hardstyle...
Multi is meer een mengeling van oldschool, hardstyle en hardcore toch? Als het opeens een puur hardstyle feest en CD zou zijn zou ik het een beetje vaag vinden, dat is nooit het idee achter Multi geweest!